Biri-Biri - Bin-Bin (Ένα άγνωστο ελληνικό ροκ γκρουπ)

Sonus Naturalis

Μέλος Σωματείου
12 July 2009
10,130
Αθήνα, Ηλιούπολη
Ένα σχεδόν άγνωστο, αλλά πολύ ενδιαφέρον ελληνικό ροκ γκρούπ θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε. Πρόκειται για ηχογράφηση που είχα κάνει στο παρελθόν. Και ήλθε νομίζω καιρός να το δώσω και πιο έξω για τους φίλους του φόρουμ.

Όσοι ενδιαφέρεστε, κατεβάζετε το CD (ολόκληρο) με τις πληροφορίες από εδώ:
Ακυκλοφόρητο CD για κατέβασμα.
Βιαστείτε μόνο, διότι το link για download λήγει πολύ σύντομα, στις 14/02/2025, δυστυχώς.
Εδώ σ' αυτό το νήμα μπορούμε να συζητήσουμε για το μουσικό τους περιεχόμενο.

• Like
Reactions: Tzimisce
Δεν μου ακούγεται για live αυτό που κατέβασα... :unsure:
Να δω πότε θα έρθουν οι KT120 να το τσιτώσω να δω πως ακούγεται στο σύστημα.

Ξ
Δεν μου ακούγεται για live αυτό που κατέβασα... :unsure:
Να δω πότε θα έρθουν οι KT120 να το τσιτώσω να δω πως ακούγεται στο σύστημα.
Σε διαβεβαιώνω ότι πρόκειται για live. Έχω το πρωτογενές υλικό. Αφού το ηχογράφησα ο ίδιος. Τις συνθήκες τις περιέγραψα.

Υ.Γ. Χωρίς τα λαμπάκια δεν μπορείς ν' ακούσεις;

Last edited:
  • Like
Reactions: Tzimisce
Οι φωνές ακούγονται εξαιρετικά ωραίες ζεστές με σώμα στιβαρές, και τα μπάσα όμορφα πλούσια και στρογγυλά, αν καταλαβαίνετε τι λέω:p

Ούτε έμενα μου ακούγεται live με την έννοια τις συναυλίας

Και αυτά σε ένα πολύ γρήγορο jumping που έκανα τώρα

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Το κατέβασα κι εγώ..Έχω κάνει στη άκρη λίγες μέρες τον Hegel και παίζω με Primare..Πολύ ωραία ηχογράφηση δεν υστερεί πουθενά...
Τα πνευστά δεν κουράζουν έχουν ενσωματωθεί πολύ όμορφα.
Η μπασογραμμή είναι κάτι παραπάνω από ευδιάκριτη, τι άλλο να ζητήσει κανείς. :)

• Like
Reactions: Sonus Naturalis
Ρε εσύ, έκατσα τώρα στο sweet spot και ακούω το κομμάτι 6 και ακούγεται εξαιρετικά όσα έγραψα πιο πάνω και η στερεοφωνική εικόνα και το κέντρο βάθος είναι όλα τέλεια.

Αυτό για το 6 γιατί φαίνεται κάθε κομμάτι είναι πολύ διαφορετικό σε στέρεο βάθος και εικόνα.

Οι φωνές ακούγονται εξαιρετικά ωραίες ζεστές με σώμα στιβαρές, και τα μπάσα όμορφα πλούσια και στρογγυλά, αν καταλαβαίνετε τι λέω:p

Ούτε έμενα μου ακούγεται live με την έννοια τις συναυλίας

Και αυτά σε ένα πολύ γρήγορο jumping που έκανα τώρα
Αυτό που λείπει -που θα θέλατε μάλλον- είναι οι φωνές και τα χειροκροτήματα από τον κόσμο, όπως συνηθίζεται στα live. Αυτό δεν υπήρχε. Παίρναμε το σήμα της μίξης, ακριβώς το ίδιο που κατευθυνόταν προς τα ηχεία της συναυλίας από παράλληλη στερεοφωνική έξοδο. Οι μεγάλες live κονσόλες έχουν άλλωστε αφθονία εισόδων και εξόδων. Κανένα πρόβλημα.
Διάφοροι ήχοι, ομιλίες, κλπ. υπάρχουν στο ενδιάμεσο, όπως είναι φυσικό και όπως γίνεται σε κάθε συναυλία. Στο πρωτογενες υλικό υπάρχουν μαζί με πολλά κενά, αναμονή κλπ. Απλά τα έκοψα κατά το editing για να βγει κάτι ενιαίο και ολοκληρωμένο.

Αλλά και το γκρουπ νομίζω, ήταν όντως πολύ καλό.

• Like
Reactions: Αντώνης-Κ
Παράταση.
Λίγο πιο πάνω δώσαμε το link για κατέβασμα του live CD ιδιωτικής διανομής του συγκροτήματος Biri-Biri από την ηχογράφηση του 2010 μαζί με τις σχετικές πληροφορίες για το γκρουπ.

Το link όμως είχε πολύ μικρή διάρκεια και έληξε. Ευτυχώς χάρη στην ευγενική προσφορά και συνεργασία του φίλου AUDIOINSPECTOR η προθεσμία για κατέβασμα του live παρατείνεται μέχρι 30/04/2025.
Κατεβάζουμε λοιπόν με το νέο link από εδώ:

Ισχύουν οι ίδιες σχετικές οδηγίες για αποσυμπίεση του φακέλου με τα κομμάτια (τα αρχεία).