BIT-HDTV invitation - εγγραφη

Status
Not open for further replies.
Mr rebelos, mmourtos, djgeo, ειστε ετοιμοι. Δυστηχως δεν εχω αλλες προσκλησεις προς το παρον.

Καλη χρονια.

αγορια αν σας περισσευει κ μου δωσετε καμια ταπεινη προσκληση για hdbits θα το εκτιμησω ΠΑΡΑ πολυ....ΚΑΙΓΟΜΑΙ!!!! αν εχετε...καν'τε το καλο μωρε....: D

Εχω ενα προβληματακι. Αν και εκανα κανονικα register την Δευτερα, χθες δεν μπορουσα να μπω καθολου στο site. Το αντιμετωπισε κανενας αλλος αυτο το προβλημα?

Το bit-hdtv ειχε πεσει οντως χθες για ολη τη μερα.Πολλοι το αντιμετωπισαν αυτο το προβλημα,δεν εισαι μονος.

Παρεπιπτοντως,αν καποιος εχει καμια προσκλησουλα για hdbits....
[email protected]

Χρονια πολλα παιδια και καλη χρονια.Αν εχει περισεψει κανενα invitation θα σας ημουν ευγνομων στο

[email protected]

Οπως και να εχει ....ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!!!

Πως και δεν είδα το post νωρίτερα... Εδώ και πολύ καιρό ψάχνω κατά καιρούς και δεν βρίσκω..... μάλλον γιατί δεν ξέρω που να ψάξω.

Εδώ και καιρό κατεβάζω ταινίες HD από HD-Bits (www.hd-bits.ro) και SCENEHD (scenehd.org) και θα ήθελα μια πρόσκληση για BIT-HDTV (www.bit-hdtv.com) ή HDBits (hdbits.org)

Αν έχει κάποιος please…………send one…

παιδια σε λιγες μερες θα εχω μερικα invites για το bit-hdtv.. οποιος θέλει ας πει..

Αν περισσευει και κανενα για το HDBits.org.. θα ηταν ευπροσδεκτο..

παιδια σε λιγες μερες θα εχω μερικα invites για το bit-hdtv.. οποιος θέλει ας πει..

Αν περισσευει και κανενα για το HDBits.org.. θα ηταν ευπροσδεκτο..
Φιλε kritona,στον ουρανο σε εψαχνα και στην γη σε βρηκα!!!!Οποτε εχεις invite για bit-hdtv θα ηθελα σε παρακαλω.Ευχαριστω!!!!

Status
Not open for further replies.