BIT-HDTV invitation - εγγραφη

Status
Not open for further replies.
φίλε αν περισσεύει καμιά πρόσκληση θα σου είμουνα ευγνώμων -bye-

ευχαριστώ

Παιδια προς το παρον τελος τα invites.. οταν εχω περισσοτερα διαθεσιμα θα σας ενημερωσω..

Παιδια προς το παρον τελος τα invites.. οταν εχω περισσοτερα διαθεσιμα θα σας ενημερωσω..

Θα ηθελα και εγω μια οταν υπαρξουν διαθεσιμες προσκλησεις.
Μπορω να σου δωσω ενα καινουριο λογαριασμο για scenehd.org αν ενδιαφερεσαι.

[email protected]

Last edited:
Καλησπέρα

Πόσο πιθανό είναι να μπορέσω να κάνω sign up στο άσχετο χωρίς να έχω invitation? Αξίζει τον κόπο να προσπαθώ ή αυτά τα site δεν ανοίγουν ποτέ και μπαίνεις μόνο με πρόσκληση?

Καλημερα παιδια

θα ηθελα σας παρακαλω μια προσκληση για HDBits.
Exω να προσφέρω πρόσκληση για HD-Bits.ro

PM me

Ευχαριστω

Καλημερα παιδια,

εχω και εγω προσκλησεις για HD-BITS.ro και ανταλλασω με προσκλησεις απο WWW.BITNATION.COM ή BIT-HDTV.Oποιος θελει στελνει PM.

Καλησπέρα

Πόσο πιθανό είναι να μπορέσω να κάνω sign up στο άσχετο χωρίς να έχω invitation? Αξίζει τον κόπο να προσπαθώ ή αυτά τα site δεν ανοίγουν ποτέ και μπαίνεις μόνο με πρόσκληση?

Μπαίνεις ΜΟΝΟ με προσκληση!
Εξού λέγονται και prive (ιδιωτικά) sites! :ernaehrung004:

Καλημερα παιδια,

εχω και εγω προσκλησεις για HD-BITS.ro και ανταλλασω με προσκλησεις απο WWW.BITNATION.COM ή BIT-HDTV.Oποιος θελει στελνει PM.

djtolis και οσοι αλλοι ενδιαφέρονται τρεξτε στο BitNation

Valentines Day Special!!!
Valentines is coming up and weve decided to raise the user limit to 10,000 users. So tell your lover to come signup for BN! Signups will open at 12:01 A.M. Feb. 13th. Once we reach 10,000 users signups will go back to invite only so make sure you tell them to hurry or they might not get an account.
Best Regards,
BitNation Staff

Απάντηση: Re: BIT-HDTV invitation - εγγραφη

Καλησπέρα

1: 10000000000 περπτωση ......

αμα εχεις τυχη τετοια...

καλως σας βρηκα....κι εγω επισεις θα ηθελα μια προσκληση αν υπαρχει

Status
Not open for further replies.