Σωστό.
τώρα να δεις που δεν θυμάμαι αν γινόταν αυτό όταν είχα επιλέξει kernel streaming...
άντε ξανά να δω....το βράδυ
Ένας ακόμα τρόπος να σιγουρευτείς ότι δεν χρησιμοποιείς kmixer είναι να παίξεις με το volume των Windows. Αν δουλεύει, χρησιμοποιείς kmixer και όχι kernel streaming.
Μήπως το Audiotrak παίζει με ASIO? Δεν θυμάμαι πως συμπεριφέρεται το ASIO..
Στο mp3car.com αναφερεται ότι:
....Foobar2000
Foobar2000 supports kernel streaming natively........
εφόσον αυτό ισχύει τότε γιατί χρειάζεται το plugin του KS στο component για να παράγει kernel streaming;
Νεώτερα:
1. Τα asio δεν κάνουν τίποτα με το audiotrak.
2. Το audiotrak παίζει πάντα DS.
3. Σε KS δεν παίζει τίπτα. Κολλάνε όλα.
4. Παραδόξως απόψε (δεν ξέω τι ακολουθία χειρισμών έκανα) το audiotrak ξεκίνησε να παίζει χωρίς resampling χωρίς να κλικάρει... Και χωρίς να έχει resampling όταν έπαιζε 16/44.1 έβγαζε κανονικά 16/44.1 και όταν έπαιζε 24/96 έβγαζε 24/96 χωρίς το foobar να παρεμβαίνει. Φυσικά έπαιζε από direct streaming. Τα παράξενα ήταν ότι
α) όταν του έδωσα 24/192 τα έπαιξε κανονικά και έβγαλε έξω 24/96 και
β) αφού έπαιζε ώρα κλειδωμένο στα 24/96 όταν γύριζα σε κομμάτια 16/44.1 έμενε στα 24/96 γιά τουλάχιστον 4-5 αλλαγές κομματιών μέχρι που ξαναγύριζε στα 16/44.1....
Το μόνο παρήγορο πέρα από τη μπερδεψούρα είναι ότι παίζει απλά φανταστικά....
Πρέπει επίσης να καταθέσω το γεγονός ότι την απολύτως εμπεριστατωμένη απάντηση επί της υπόψη ερωτήσεως μου, μου κατέθεσε με ΠΜ ο συνφορουμίτης Κώστας Κόγιας. Από εμένα respect στο ΚΚ.
λογικά αυτά Σπύρο, αλλά πως δικαιολογείται ότι οταν χρησιμοποιείται μόνη η κάρτα (με τα κομμάτια στον εσωτερικό δίσκο) κλικάρει - που ανάγεται σε χαμηλό ρεύμα και όταν κοτσάρω τον εξωτερικό σκληρό λύνεται το πρόβλημα
Όσα αναφέρονται για τα Hubs είναι ορθά. Στο ίδιο hub μάλιστα μπορεί να υπάρχουν και συσκευές συνδεδεμένες από κατασκευής όπως camera, card reader, touchpad κ.ο.κ. Για αυτό πάντα προτείνεται να δοκιμάζουμε σε διαφορετικές θήρες.
Αλλά πραγματικά, δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να συμβαίνει στην περίπτωση του supersonic. Συνδέοντας ένα ακομα Bus powered device σταματάνε τα προβλήματα με την κάρτα…
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.