Bitstream NOW!!!!!

Στα 192 samples που κατεβασα δεν μπορει το foobar να τα παιξει error...αλλα δεν με απασχολει γιατι δεν υπαρχουν και πολλα 192.

Τα 96/24 με ενδιαφερουν.

Το "φυσιμα" ειναι γενικο και οχι σε μια εγγραφη.

Βεβαια μπορει να φταιει και οτι δεν εχω οπτικη συνδεση.

Το reclock θα βοηθησει σε αυτο?

Παντως wasapi στα 96 παιρνω απο το foobar.

Στα 192 samples που κατεβασα δεν μπορει το foobar να τα παιξει error...αλλα δεν με απασχολει γιατι δεν υπαρχουν και πολλα 192.

Τα 96/24 με ενδιαφερουν.

Το "φυσιμα" ειναι γενικο και οχι σε μια εγγραφη.

Βεβαια μπορει να φταιει και οτι δεν εχω οπτικη συνδεση.

Το reclock θα βοηθησει σε αυτο?

Παντως wasapi στα 96 παιρνω απο το foobar.

Το φύσημα το αποφεύγεις μόνο με εξωτερική κάρτα ήχου...

Το πολυ ειναι σχετικο Δημητρη.

Οταν παιζω σε μεγαλη ενταση τοτε ειναι και πιο εντονο.

Ακουγεται δε πιο πολυ οταν ενα τραγουδι ειναι "χαλαρο" χωρις πολλη βαβουρα και ηλεκτρικα οργανα.

Πιστευω πως αν δινω απο οπτικη , επειδη ειναι χαμηλης εντασης σημα, δεν θα εχω αυτο το φυσιμα και θα αναλαμβανει την ενυσχηση ο AV (αν αποκτησω στο μελλον):AFADF0:

Τι λετε?

Ευχαριστω για την βοηθεια παντως...-bye-

Αν το φύσημα το κάνει με όλους τους media players, και όχι μόνο με το Foobar + WASAPI, είναι πρόβλημα των αναλογικών σταδίων εξόδου της on-board κάρτας ήχου σου.

Αν δώσεις έξοδο από την ψηφιακή σε κάποια εξωτερική συσκευή DAC/AV, θα ακούσεις τα αναλογικά στάδια του DAC/AV. Οπότε, αν τα αναλογικά του είναι καλύτερα από της on-board σου (πρακτικά πάντα είναι) θα ακούσεις καλύτερα.

Έχε όμως κατά νου ότι μπορείς αντί για DAC/AV να πας σε εσωτερική ή και σε εξωτερική (USB ή Firewire) κάρτα ήχου, με παρόμοια αποτελέσματα.