BitTorrent clients

Γνωρίζει κανείς να μου πει γιατι μερικές φορές στο Azurreus στα αρχεία που κάνω upload τα νούμερα στο upload speed φαίνονται με πορτοκαλί χρώμα αντι για μπλε;

Sorry αν εχει απαντηθει...
Πηρα προσφατα εναν εξωτερικο σκληρο..
Χρησιμοποιω μtorrent κ εχω φτιαξει 4 φακελους(downloading,downloads,torrents kμεσα σαυτον finished)...
Αυτα στο partition D του εσωτερικου μου σκληρου...
Θελω τα αρχεια απο εδω κ περα να αποθηκευονται στον εξωτερικο F....
Τι ακριβως πρεπει να κανω(ρυθμισεις κ.τ.λ) ωστε παραλληλα να μπορω να seedaro κ τα αρχεια που ηδη εχω?

εχει μια επιλογη που σε ρωταει που θες να αποθηκευεις και που θες να μεταφερονται τα αρχεια σου θα βαλεις εκει τις αντιστοιχες επιλογες και θα λυθει το προβλημα σου

Το θεμα ειναι οτι θελω να μεταφερω μερικα απο τα ηδη κατεβασμενα αρχεια στον εξωτερικο...Αλλαζοντας θεση σαυτα,θα μπορω να τα seedaro κανονικα(αφου θα εχω αλλαξει κ το path αποθηκευσης των νεων αρχειων)?

θα ξανακανεις load το torrent file στον client και θα επιλεξεις την καινουργια τοποθεσια (β)!

εννοειται οτι πριν κανεις αυτο θα εχεις μεταφερει το αρχειο στην νεα τοποθεσια (β). τοτε θα κανει hash check και οταν τελειωσει θα seedαρεις κανονικα

mucl1.jpg
[/IMG] εμενα μου το βγαζει αλλιως

Πως κατεβάζεις από torrentz2 αφού δεν έχει magnet link να ανοίξει το uttorent; Aς γράψει κάποιος φίλος ακριβώς.