ΒΛΑΒΗ 32PFL9632D/10

vtisedan

New member
5 March 2007
63
Καλησπερα στο αγαπητο forum.
Ειμαι κατοχος της παραπανω τηλεορασης και οπως εχω γραψει και σε αλλο topic ειναι πραγματικα καταπληκτικη.
Το θεμα ειναι ομως οτι αντιμετωπιζω ενα προβλημα.Η τηλεοραση αργει να ανοιξει απο το standby περιπου στα 30-40 δευτερολεπτα.Αλλες φορες ανοιγει κατευθειαν και αλλες οχι.Την ωρα που παει να ανοιξει ακουγεται ενα (τσακ) σαν ηχος ανοιγοκλειματος ρελε (τον κανει και την ωρα που κλεινει και ανοιγει) και κανει κατι σαν reboot.Εκει κανει την καθυστερηση.
Πηρα το service και μου ειπαν η να την παω απο κει η να στειλουν φορτηγο για παραλαβη.Το θεμα ειναι οτι την εχω περιπου 20 μερες και φοβαμαι να την στειλω γιατι εχω ακουσει διαφορα κατα την μεταφορα.
Εχει κανεις καμια παρομοια εμπειρια?
(επισης καμια φορα αργει και η παλια 29" crt philips που εχω να ανοιξει και την εχω ετσι 4 χρονια).

Στειλε την τωρα για επισκευη που ειναι καινουργια και μπορει να πετυχεις καμια αλλαγη/αντικατασταση.

Αργοτερα μπορει να σου βγαλει και αλλες βλαβες και τοτε θα ειναι αργα.

Ο τεχνικος μου ειπε οτι οτι ζημια και να βγαλει θα καλυφθει εντος 2 ετων.Οποτε λογικα αν παθει κατι σοβαρο η τηλεοραση π.χ. σε 1 χρονο, δεν θα καλυφθω κανονικα απο εγγυηση?

Ναι αλλα τοτε θα παει υποχρεωτικα για επισκευη ενω τωρα ειναι καινουργια και θα ζητησεις αντικατασταση με αλλη.
Εχεις δικιο και συμφωνω απολυτα μαζι σου, απλα τωρα δεν μου κανουν αντικατασταση αλλα επισκευη.Θα ανοιχτει λενε και θα αλλαχτει μια πλακετα.Εκει ξενερωνω εγω...

εντελλει εχω προβλημα με την ταση στο σπιτι μου.Παω να παρω volt regulator και σας λεω εντυπωσεις...

Οντως τελικα εχω προβλημα υπερτασης σπιτι...Τελικα δουλευει το "μαραφετι" εχει ενσωματωμενο avr και αλλες φορες δουλευει και αλλες οχι.Παντως οταν χρειαζεται και ανοιγει ριχνει την ταση στα 220 απο 240 που φτανει κανονικα.