βλαβη ps3

jdo7

New member
10 November 2007
48
για σε ολα τα παιδια του φορουμ...εχω ενα προβλημα με το ps3 παταω το κουμπι για να ανοιξει το μηχανημα αναβει πρασινο και μετα απο λιγο το λεντακι γινεται κοκκινο και ανασβοσβηνει κατι σαν να μην μπορει να εκινησει φενεται σε μενα..και φισικα δεν εχω σημα στην οθονη...καμια ιδεα παιδια τι μπορει να φταιει ;

Προσοχή, θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο ή θα το επιδιορθώσουν με την γνωστή μέθοδο, σε λίγο καιρό θα θέλει πάλι service.

Αγόρασε καινούργιο ή επιδιόρθωσε την βλάβη μόνος σου!

Προσοχή, θα σου δώσουν ανακατασκευασμένο ή θα το επιδιορθώσουν με την γνωστή μέθοδο, σε λίγο καιρό θα θέλει πάλι service.

σ,ευχαριστω για την συμβουλη και την βοηθεια.....

Στη περίπτωση που (το κλασσικό απείραχτο PS3 60Gb) αδυνατεί να διαβάσει τα δισκάκια, τί προτείνετε?

Γιάννη, έφτασε στο τέλος του. Αυτό που σε συμβουλεύω το ειχα γράψει λίγα μηνύματα πιο πάνω...

Εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα. Το μηχάνημα έχει γίνει απελπιστικά αργό σε οτιδήποτε και αν κάνει. Το ανάβω πχ και μέχρι να ανοίξει η XMB μπορεί να περάσουν και 5 λεπτά. Download από το PSN 1MB/ λεπτό.

Έχει κανείς ιδέα τι γίνεται. Είναι η έκδοση με τα 40GB και του έχω αλλάξει το σκληρο με 320.