Βλάβη Samsung S7 plus

Nikos 76

Established Member
7 August 2018
147
Καβάλα
Καλησπέρα σας..οποίος μπορεί να δώσει μια ιδέα τι πρόβλημα είναι αυτό..άνοιξα το τάμπλετ μετά από τρεις μέρες και ανοίγοντας τη θήκη του ειδα το θέαμα της φωτογραφίας..πριν τρεις μέρες όλα λειτουργούσαν κανονικά.. αγορασμενο το 2021 χωρίς υπερβολική χρήση.. μίλησα με το chat της Samsung..μου είπαν ότι φαίνεται σαν σπάσιμο της οθόνης.. εξωτερικά δε φαίνεται τίποτα..όπως πριν..δεν καταλαβαίνω αυτόν τον σαν κατακερματισμό της οθόνης..δε μου έπεσε,ούτε έριξα τίποτα υγρό πάνω του..το είχα στην επίσημη θήκη της Samsung προστατευμένο..κάθε βοήθεια ευπρόσδεκτη..

Attachments

• 20260113_202426.jpg
    20260113_202426.jpg
    1.6 MB · Views: 24
Last edited:
Δεν νομίζω να υπάρχει λύση. Απλά μεγειά το καινούργιο.
Για περιέργεια για δες το από πίσω λίγο. Μήπως λέω μήπως έχει φουσκώσει καμιά μπαταρία και πίεσε την οθόνη.

• Like
Reactions: Nikos 76
Δεν νομίζω να υπάρχει λύση. Απλά μεγειά το καινούργιο.
Για περιέργεια για δες το από πίσω λίγο. Μήπως λέω μήπως έχει φουσκώσει καμιά μπαταρία και πίεσε την οθόνη.
Όχι..δεν είναι φουσκωμένο πίσω..θα μιλήσω και με την αντιπροσωπεία να δω τι θα πουν και αν συμφέρει η επιδιόρθωση..ίσως να ήταν το όριο ζωής του..δεν ξέρω

Σε κάποιο σημείο άνοιξε το encapsulation και πήρε αέρα και υγρασία το panel.

Οι οθόνες OLED δεν αντέχουν την επαφή με τον ατμοσφαιρικό αέρα και την υγρασία, γι' αυτό, στο τελευταίο στάδιο της κατασκευής τους, ψεκάζονται με ένα υλικό που τις σφραγίζει αεροστεγώς. Αν αυτό το σφράγισμα αποτύχει κάποια στιγμή, το αποτέλεσμα είναι αυτό που σου συνέβη...