Βλάβη σε οπτικη εξοδο Acer X3900

Για να βάλουμε τα πράγματα σε μια τάξη, αν αγοράσεις dac θα αναβαθμίσεις και τον ήχο του cd σου αφού θα μπορείς να συνδέσεις μέσω coaxial το cd με το dac και πλέον το cd να λειτουργει σαν transport. Κοινώς βγάζεις τα rca ήχου από το cd, τα χρησιμοποιείς για να συνδέσεις το dac με τον yamaha, συνδέεις την coaxial έξοδο του hk990 με την coaxial είσοδο του dac και πλέον τη μετατροπή από ψηφιακό σε αναλογικό την κάνει το dac. Αν σε ενδιαφέρει τέτοια αναβάθμιση κάνε ένα νέο νήμα γιατί εδώ μάλλον χάνεται. Αν δε σε ενδιαφέρει (απόλυτα κατανοητό αφού το cd σου παίζει μια χαρά κρίνοντας τουλάχιστον απο φωτογραφίες που είδα από τα σωθικά του) ερχόμαστε στο εξής ερώτημα. Τι αρχεία θα παίζεις από τον υπολογιστή? αν έχεις αρχίζει να κατεβάζεις flac, wav κλπ ή να μετατρέπεις τα cd σου σε αρχεία τέτοιας μορφής νομίζω πως το hiface αξίζει. Αν παίζεις με ξεχασμένα mp3 και η behringer την κάνει τη δουλειά απλά και φτηνά.

απλα για να παρεις σημα απο την usb και να την στειλεις απλα στην coaxial του ενισχυτη κοιτα και αυτο

http://www.exclusiveaudio.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=29993

αλλα επειδη δεν ειναι και τοσο πρακτικο να χεριστεις το μουσικο υλικο απο τον υπολογιστη παρε απλα ενα logitech squeezebox touch και χρησιμοποιησε το λαπτοπ για να τρεχεις το logitech media server (για να μην μπλεκεις με nas κλπ). Με το λαπτοπ μην ασχοληθεις για να του βαλεις εξωτερικη καρτα,ποσο να το επισκευασεις,ειναι πλεον τυπικα "ελαττωματικο" απλα το κρατας μεχρι να τα παιξει και να το πεταξεις.

Ευχαριστω πολυ tasanto για τη βοηθεια και η αληθεια ειναι πως ακριβως κατι τετοιο ψαχνω,αφου ουσιαστικα θελω απλα να διορθωσω την αναπηρια του acer desktop Μου,να δωσει πια τετοιο σημα.
Θαναση αυτο που θα παιζω ειναι flac αλλα ακομη δε μου απαντησε κανεις αν ειναι overkill για τη καρτα ηχου μου(αν αυτη επηρεαζει την εξοδο του usb) και για το DAC μου(προς το παρων δε θελω να διαθεσω πολλα για ενα ξεχωριστο DAC οπως ο δικος σου για παραδειγμα.
Ενα ακομη μηχανημα που μου κανει τη δουλεια μου αλλα δεν ξερω απο ποιοτητα τι λεει(αν καποιος εχει γνωση ας βοηθησει)ειναι το:Musiland Monitor 01 .

Παιδια μη με δειρετε!Αφου ξανασκαλισα το pc και το ξαναδιπλοτσεκαρα,φαφνικα εγεννηθει φως!Απο την οπτικη θυρα του Acer βγηκε το κοκκινο φωτακι οπως και απο το οπτικο καλωδιο.Ολα καλα ειπα,συννεδεσα λοιπον και το Harman Kardon και...παπαλα...Στο καντραν του..no signal..Τωρα παλι τι να φταει,θελει καμια αλλη ρυθμιση?(Windows 7 32bit) η δεν μπορουν να βγαλουν απο πολλαπλες εξοδους τον ηχο?Να θυμισψ οτι εχω πανω και το HDMI για τον A/V..

Τελιλα με κατι αλχημειες που εκανα κατα λαθος παντα,επαιξε κανονικα!Τι το ηθελε ομως...Εκει που εκανα δοκιμες,μολις το γυρισα στην εξοδο HDMI δεν εδινε σημα.Πανω στην αγνοια μου,ανοιξα τις συσκευες αναπαραγωγης,απενεργοποιησα την οπτικη εξοδο,δουλεψε μεν το HDMI αλλα ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ το εικονιδιο της οπτικης ινας και δεν μπορω να ενεργοποιησω την οπτικη εξοδο.Κανεις γνωστης των WIndows 7?