Βλάβη σε Telefunken T65FS243LBPOS

Gkontos10

New member
24 February 2015
5
Καλησπέρα φίλοι μου

Έχει κάποιος εμπειρία στις τηλεοράσεις τις Telefunken??

Αγόρασα πρόσφατα μια 65 ίντζες σε παρα πολύ καλή τιμή.

το μοντέλο της είναι
Telefunken T65FS243LBPOS

Είναι 65αρα led full hd...

Μέχρι τώρα λειτουργούσε άψογα...
Αλλά έχω ένα πρόβλημα.. Τις τελευταίες μέρες μόλις ανοίξω την τηλεόραση δεν δείχνει καλά, δλδ η εικόνα τρέμει πάρα πολύ και δεν έχει χρώμα και ήχο...
Μόλις όμως περάσει λίγη ώρα φτιάχνει και όλα καλά...

Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό.. Τι είναι και πώς φτιάχνει??

Εν τω μεταξύ εγω το βράδυ κλείνω την τηλεόραση από την πρίζα... Και ένας φίλος μου, μου είπε ότι μπορεί να είναι αυτό το πρόβλημα..

Γιατί λέει η τηλεόραση έχει κατι συμπικνοτες και με το που την βγάζω από το ρεύμα αδειάζουν...
???

Ισχύει?

Μόνο εικασίες μπορούν να γίνουν , υπάρχει μια περίπτωση να είναι τροφοδοτικό. Να την φτιάξεις μόνος σου δεν το νομίζω ότι γίνεται , ψάξε να βρεις το σερβις για την συγκεκριμένη μάρκα ποιο είναι στην Ελλάδα.

Βασικά από Κύπρο είμαι..
Από που μπορεί να προκληθικε αυτό το πρόβλημα??

Όντως έκανα ζημιά επειδή την έβγαζα από την πρίζα?

Αγόρασα πρόσφατα μια 65 ίντζες σε παρα πολύ καλή τιμή.

Επειδη βλέπω γράφεις πρόσφατα δεν ειναι μεσα στην εγγύηση???
Αν ειναι στην εγγύηση τι κάθεσαι και ψάχνεις???

Είναι στην εγγύηση και θα έρθουν από το κατάστημα να την πάρουν και να την πάρουν για επισκευή την Πέμπτη...

Βασικα την πήρα πριν 2 μήνες

Και με ξίνισε πολύ που έχει πρόβλημα από τώρα..

Και αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάτι λάθος εγώ

Δεν φταις εσύ. Εκτός αν την έχεις βγάλει απο την πρίζα πολλές φορές ενώ αυτή λειτουργεί. Αν ήταν σε αναμονή και μετά την έβγαζες απο την πρίζα τότε κανονικά δεν θα έπρεπε να είχε θέμα.

βασικά κάθε βράδυ πριν πάω για ύπνο
την βάζω σε αναμονή και μετά την βγάζω από την πρίζα (μαζί με το υπόλοιπο σύστημα, [woofer - speakers κτλ])
αλλά αυτό το έκανα καθε βράδυ για οικονομία !!!

και μου φάνηκε παράλογο αυτό που μου είπαν ότι το πρόβλημα προήλθε γιατί την έβγαζα από την πρίζα !!!