Βλάβη TCL C655 43"

Akissick

New member
30 November 2015
44
Thessaloniki
Καλησπερα,

Πειτε μου αυτο που βλεπετε στο video ειναι "τελειωμενο" panel.

Η tv TCL 43C655 αγοραστηκε τα Χριστουγεννα και πριν την στησω βρηκα οτι εχει ενα καμμενο pixel αλλα ειπα αστο γιατι μπορει να μην θεωρηθει και βλαβη.

Τωρα ομως χοντρυνε το προβλημα.

Attachments

Υπάρχει πάντα η εγγύηση. Απευθύνσου στο κατάστημα που την αγόρασες ή στην ίδια την TCL.
Εγώ είχα πάρει από Κωτσόβολο την ίδια στιγμή 2 TCL 65C805. Μου έκαναν δώρο 5ετή εγγύηση. Όμως σε όλα τα προιόντα ισχύει η 2ετής εγγύηση έτσι και αλλιώς.
Στη 1 τηλεόραση που έβγαλε πρόβλημα στο tuner ήρθαν την πήραν και αντικατέστησαν το motherboard. Όλα πλέον ΟΚ.

Υπάρχει πάντα η εγγύηση. Απευθύνσου στο κατάστημα που την αγόρασες ή στην ίδια την TCL.
Εγώ είχα πάρει από Κωτσόβολο την ίδια στιγμή 2 TCL 65C805. Μου έκαναν δώρο 5ετή εγγύηση. Όμως σε όλα τα προιόντα ισχύει η 2ετής εγγύηση έτσι και αλλιώς.
Στη 1 τηλεόραση που έβγαλε πρόβλημα στο tuner ήρθαν την πήραν και αντικατέστησαν το motherboard. Όλα πλέον ΟΚ.
Σημερα δεν υπαρχει προβλημα !! Χθες ημουν 90% σιγουρος οτι η tv ειχε προβλημα στο panel αφου με το που την ειχα στησει ειχα βρει pixel.
Στο 10% ειχα αφησει μια πιθανοτητα οτι επειδη καποια στιγμη εδωσα επανειλημμένα μια εντολη κατι σαν να spam-αρισα το ιδιο κουμπι η tv διαβασε αυτη την εντολη-πατημα κουμπιου και εκανε συνεχεια το ιδιο πραγμα πολυ γρηγορα και οτι απλα αυτο που εβλεπα στην οθονη ηταν η αλλαγη προγραμματων πολυ γρηγορα