Black Friday στο Amazon και αλλού...

cacau

Moderator
Staff member
7 June 2008
21,820
Αθήνα
Αυτό αφορά όλο το forum, διότι η εβδομάδα που ήδη διανύουμε έχει πολλές προσφορές σε όλο τον Αγγλοσαξωνικό κόσμο. Χαρακτηριστικά αναφέρω Olympus XZ1 189,95 λίρες Αγγλίας στο Amazon.uk (στην αμερική βέβαια την δίνανε 200 δολάρια...), και γενικώς αρκετό πράμα στα "ψιλολοϊδια" (πήρα 2 Tifen 46mm + πολωτικό Hoya 29 λίρες). Υπάρχουν και διάφορα άλλα, ηλεκτρονικά, λογισμικό, ρούχα κ.λ.π. κάθε μέρα διαφορετικά.

Σημερα έχει και την Κ-01 με τον pancake (σιγά μην θελει κανεις να την αγοράσει), χθες είχε και το manfrotto που έβαλα στα τριποδα. Πολλές Canon S240 S260 και τέτοια είδα την Δευτέρα και την 650D. Λογικά θα τα ξαναβγάλει το ΣΚ
Aυτα από UK. Αυριο ξεκινάει και το de οπου βέβαια έχει μεταφορικά

Τα φιλτρα πότε τα έβγαλε Δημήτρη?
Εγώ πήρα κάτι lego για την ώρα

Τα ψιλούρια δεν τα βγάζει χωριστά, είναι στο σωρό και ψάχνεις. Τώρα μου ήρθε η ειδοποίηση αποστολής, 2 Tifen uv 46mm + 1 circular polarizer Hoya 46mm σύνολο 27,86 λίρες.

Θέλει προσοχή, κάποιες εκπτώσεις είναι πλασματικές.

Ένα είδος π.χ. εμφανιζόταν οτι έχει έκπτωση 40% με τελική τιμή £35. Κοιτάζοντας όμως το ιστορικό τιμών, είδα οτι η κανονική τιμή του στο Amazon είναι £35- 37. Η έκπτωση που εμφανίζει στα Deals είναι με βάση την προτεινόμενη τιμή λιανικής, όχι την τιμή που πουλάει συνήθως το Amazon

Βεβαίως έτσι είναι, πριν αγοράσετε ψάξτετο!!! Ειδικά σε μερικές περιπτώσεις ΔΕΝ αξίζει, μια και οι διαφορές με Ελλάδα είναι μικρές (έως ανύπαρκτες), και χάνεις την (όποια) ντόπια υποστήριξη. Σε άλλες όμως υπάρχουν τραγικές διαφορές...

Απο amazon.de λεω να την χτυπησω αν προλαβω μεχρι να βγαλω καρτα αυριο.Την εχω δοκιμαση ωραιο μηχανακι,αλλα μου ειχε φανει ακριβη εν σχεση με την τιμη που την ειχε παρη φιλος μου απο αμερικη περσυ,αλλα τωρα σε αυτην τιμη...νομιζω οτι αξιζει την προσοχη ολων των φιλων,εσεις τι λετε...http://www.amazon.de/gp/feature.html?ie=UTF8&docId=1000677033.

Στο de η nikon 3100 σημερα. Δεν είδα τίποτα πολύ ενδιαφέρον
Κρίμα περίμενα να βγει η Κ-5 ξεστοκαρισμα στα ~500 να την πάρω

Για 3 ώρες ακόμα "πακετάκι" Photoshop Elements+Premier elements 11 Bundle στις 33 λίρες. Δεν άντεξα παρότι έχω το PS4, χτύπησα ένα να μου βρίσκεται...

άσχετο με φωτογραφικές, αλλά για να έχετε το νου σας τι παίζει, συνεχίζει cyber monday στο Amazon.de όπου χτύπησα LG L9 στα 256 με τα έξοδα... στα μαγαζιά εδώ έχει 390 - θα πέσει βέβαια όταν έρθουν παραεισαγωγής αλλά είναι ενδεικτικό του τι μπορεί να προκύψει. Τα μάτια σας ανοιχτά...