Black Friday στο Amazon και αλλού...

Αυτό εννοώ, το Gnex το έχω μελετήσει, καλό αλλά δεν μου πάει ως λογική (όχι κουμπιά, όχι sd κ.λ.π.), και επειδή δεν κάνω φοβερά πράγματα με το τηλ. προτιμώ ένα διπύρηνο που "καίει" λιγότερη μπαταρία. Ανεξάρτητα από αυτό, το έφερα ως παράδειγμα πτώσης τιμής, από τα 380 στο Ελλαδάρα-> 256 . Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο, κάμερα, ταμπλέτα...

Όσοι κοιτάτε για τρίποδα έχετε το νού σας: Manfrotto 055XPROB Stativ Pro στις 9:14' amazon.de - ψάχτε το λίγο μην ψωνίσετε όσο-όσο...

Όσοι κοιτάτε για τρίποδα έχετε το νού σας: Manfrotto 055XPROB Stativ Pro στις 9:14' amazon.de - ψάχτε το λίγο μην ψωνίσετε όσο-όσο...

βλεπω ότι τώρα έχει το 055 proxb στα 130 και το basic στα 113. Όμως το 055 είναι βαρύ, δεν είναι για βόλτες, είναι μόνο για το πορτ μπαγκάζ. Βλέπω όμως ότι μια έκδοση του 190 έχει 99 έξω στον κατάλογο και 107 στη σελίδα του προιόντος. Τί σημαίνει άραγε αυτή η διαφορά;

έχει πάρει κανείς απο το Γερμανικό Άμαζον;
Ενω στη σελίδα με τα μεταφορικά η Ελλάδα είναι στη κατηγορία 10-20 ευρώ, σε παραγγελιές πριν ολοκληρώσω μου βγάζει απο 90-150 ανάλογα με την αξία αγοράς...

Re: Απάντηση: Black Friday στο Amazon και αλλού...

Ενω στη σελίδα με τα μεταφορικά η Ελλάδα είναι στη κατηγορία 10-20 ευρώ, σε παραγγελιές πριν ολοκληρώσω μου βγάζει απο 90-150 ανάλογα με την αξία αγοράς...

Είναι ανάλογα το μαγαζί, δεν έρχονται όλα από την amazon αλλά και από συνεργαζόμενα καταστήματα, αυτά χρεώνουν ότι θέλουν.

έχω ψωνίζει από την ίδια την άμαζον της Γερμανίας. Μια φορά πλήρωα 10 ευρώ και μια η μεταφορά ήταν στο κόστος αγοράς.

Για το κινητό με χρέωσε 10 , για μια θήκη των 5 και ζελατίνες επίσης των 5 (που ήταν ήδη ακριβά σε σχέση με ebay, αλλά έρχονται σε 5-6 μέρες αντί για 15-20) μου ζήτησε ο έμπορας 60 :furious3:

...μήπως πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό εκεί;
Εμένα με βρήκε το Γερμανικό απο το Αμερικάνικο Αμαζον και έχει ολα τα στοιχεία κ τις διευθύνσεις που έχω σώσει και Ελλάδα και εξωτερικού.
Αλλά μάλλον οι μεταπωλητές κάνουν τη ζημιά όπως λέει ο vman και εγκατέλειψα κ μια 46αρα στα 499...

...μήπως πρέπει να ανοίξω νέο λογαριασμό εκεί;
Εμένα με βρήκε το Γερμανικό απο το Αμερικάνικο Αμαζον και έχει ολα τα στοιχεία κ τις διευθύνσεις που έχω σώσει και Ελλάδα και εξωτερικού.
Αλλά μάλλον οι μεταπωλητές κάνουν τη ζημιά όπως λέει ο vman και εγκατέλειψα κ μια 46αρα στα 499...
Αν ανοίξεις ένα λογαριασμό σε οποιοδήποτε Amazon, τα στοιχεία εισόδου ισχύουν για όλα τα υπόλοιπα.

Στο Αγγλικό οπου έχω κάνει αρκετές αγορές, είχα ανοίξει διαφορετικό αλλά πάνε χρόνια, και το Ιταλικό πρόσφατα δέ με αναγνώρισε.

Στο Αγγλικό οπου έχω κάνει αρκετές αγορές, είχα ανοίξει διαφορετικό αλλά πάνε χρόνια, και το Ιταλικό πρόσφατα δέ με αναγνώρισε.

Εμένα πάλι με αναγνώρισαν το Αγγλικό, το Γερμανικό, το Γαλλικό και το Ιταλικο με τα στοιχεία που είχα δώσει το αμερικανικό πριν 10 χρόνια περίπου.