BLACK LIST...GREECE

Απάντηση: Re: BLACK LIST...GREECE

.......
και οι άτεχνοι και οι έντεχνοι πολλές φορές αλλάζουν μόνο στα ρούχα που φοράνε....παράδειγμα:.....
Ατεχνο τραγούδι που μιλά γιά κερατώματα:Πάρε τηλέφωνο, τον κερατά, καλύτερα τώρα παρά μετά....
Εντεχνο τραγούδι που μιλά γιά κερατώματα:Σε είδα κρυφά, το χέρι του κράταγες, και εγω στην γωνία σαν κλέφτης κρυβόμουνα.Για αυτό φύγε να μην σε ξαναδώ.....
Απλά αν το ακούς απο τον Βασίλη, τότε είσαι κουλτουριάρης κερατάς!!!
:antlers: :antlers:

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: BLACK LIST...GREECE

.......
Εντεχνο τραγούδι που μιλά γιά κερατώματα:Σε είδα κρυφά, το χέρι του κράταγες, και εγω στην γωνία σαν κλέφτης κρυβόμουνα.Για αυτό φύγε να μην σε ξαναδώ.....
Απλά αν το ακούς απο τον Βασίλη, τότε είσαι κουλτουριάρης κερατάς!!!
:antlers: :antlers:

Ο Παπακωνσταντίνου δεν ήταν ποτέ κουλτουριάρης. Όσο του έγραφαν άλλοι τα τραγούδια ήταν καλός. Όταν άρχισε να γράφει μόνος του απέδειξε ότι τα τραγούδια του δεν έχουν κανένα λόγω ύπαρξης.

Για τον Σαββόπουλο και τον Nταλάρα θα συμφωνήσω, αν και τον δεύτερο τον απεχθάνομαι ως παρουσία.

Re: Απάντηση: Re: BLACK LIST...GREECE

Mόνο ;

μα είναι καλύτεροι και από τους Residents , Henry Cow , Velvet Underground , ενώ είναι γνωστό ότι και η Ραφαέλα Καρά είναι σημαντικότερη από τον Μότσαρτ :Banane0: :Banane0: :Banane0: :Banane0:

Ντροπη Δημήτρη πια,έχω κατσει στον καναπέ έχω βάλει το φλιτζάνι με το πράσινο τσάι στο μπράτσο του καναπέ μέχρι να βολευτω εγώ και το lap top και πέφτω πάνω στο post σου

πάνε τα τσάγια,πάει το lap top,ξυπνάει ο μικρός ,τσαντίζεται η κυρα και όλα αυτά για την Ραφαέλα Καρα Ήμαρτον

λυπήσουμε έχω 2 κατηγορίες να τρέξω..... στα διαλα :Banane0: :Banane0:

Ο Χρόνης Αηδονίδης ειναι απο τίς πιό σημαντικές φωνές τής δημοτικής μουσικής στην Ελλάδα ,με σημαντικότατες γνώσεις Βυζαντινής Μουσικής.Εχει διασώσει σημαντικά δημοτικά τραγούδια και η προσφορά του είναι τεράστια.Μια ματιά στα Θρακιώτικα τραγούδια που έχουν σωθει χάρις και στην πολύτιμη προσφορά του μουσικολόγου Λαμπρου Λιάβα αρκεί.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

και μια ζεμπεκια

τα κερατά σου στη γλάστρα
μιλάνε με τ αστρα

Όλους αυτούς που βγαίνουν απο τις υποτηθέμενες ακαδημίες τραγουδιού..νέους τραγουδιστές που κάνουν καριέρες γιατί τους προβάλουν τα ΜΜΕ οχι για τα άσματα τους παρά για την ωραιότητα τους, καθώς και κατά που συχνάζουν, με ποιούς, ποιοί τους προωθούν..έχει κι άλλα το πανέρι..

έμεινε κανείς? απυρόβλητος? ο Sabrel? γλύτωσε? οχι τίποτε άλλο αλλά μην χάσει η Eurovision βελονι

έμεινε κανείς? απυρόβλητος? ο Sabrel? γλύτωσε? οχι τίποτε άλλο αλλά μην χάσει η Eurovision βελονι

ναι.εμεινε καποιος απυροβολητος,αν διαβασα σωστα τα posts.ο ενας και μοναδικος ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.
μα καλα,ακουσα για ΚΑΝΑ και ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και αφησατε στην αποξω τον ασχετο?οχι τπτ αλλο,αλλα εκανε φανταρος και στη λημνο..απορω πως τη σκαπουλαρε απο εκει. :FSGSFGS4:

ναι.εμεινε καποιος απυροβολητος,αν διαβασα σωστα τα posts.ο ενας και μοναδικος ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ.

O Φλωρινιώτης έμεινε απ'έξω γιατί αποτελεί κομμάτι της σύγχρονης ελληνικής κουλτούρας..:violent-smiley-030:

Ερώτημα:
Μήπως αυτά που απεχθανόμαστε μας ενώνουν περισσότερο από αυτά που αγαπάμε;

Δείτε μόνο πόσα hits πήρε η μουσική κατηγορία τις τελευταίες 2 μέρες.

Και για να δανειστώ ένα post του Lepton από το thread Είμαι οι μουσικές μου;
Μήπως το στίγμα μου μπορεί να βρεθεί λιγότερο στα πολλά πράγματα που αγαπώ και περισσότερο στα λίγα που μισώ; Χμ... ανησύχησα τώρα...

Λίγο πιό πριν προς έκπληξη κάποιων μελών τέθηκαν στην λίστα ονόματα όπως του Μάλαμα...Θ.Παπακωνσταντίνου....Αρλέτας...κ.λ.π.Λέχθηκε στην συνέχεια ότι όπως και να το κάνουμε καλιτεχνικά δεν μπορούμε να τους αμφισβητίσουμε και συμφωνώ σε αυτό.Αν όμως συμφωνώ σε αυτό η μάλλον συμφωνούμε σε αυτό, τότε την ίδια έκπληξη θα έπρεπε να είχει δημιουργήσει και το όνομα του Νταλάρα, αφού και εκεί καλλιτεχνικά δεν χωρά και πολλα <μά..>....να πω ακόμη ότι δεν είμαι fan του Νταλάρα ενώ αντίθετα τα υπόλοιπα ονόματα που ανέφερα πριν τα εκτιμώ απο αρκετά έως πολύ....Επίσης μου προκαλεί απορία το ότι πέρασε στα τυφλά το όνομα του Νιόνιου...δεν λέχθηκε άμεσα αλά φωτογραφήθηκε με μαεστρία....αυτη ήταν έκπληξη γιά εμένα και προσωπικά είμαι εντελώς αντίθετος, κυρίως όχι γιά το τώρα αλά γιά το κάποτε του Σαββόπουλου, που είναι πολύ μεγαλύτερο και σημαντικότερο απο το σήμερα.

Δημήτριος Ντοκατζής said:
Εκείνος όμως που με ενοχλεί ιδεολογικά και ως στάση ζωής είναι ο "γενειοφόρος επαναστάτης" και οι "καλομοίριες τούρτες" του. Ισως γιατί τον άκουσα πολύ όταν ήμουν έφηβος .
.

Διάβασε το όλο . Λέω ότι τον άκουσα πολύ όταν ήμουν έφηβος ( και ίσως και λίγο αργότερα ) . Λέω όμως επίσης ότι με ενοχλεί ιδεολογικά και ως στάση ζωής . Από το τρελλόχαρτο για να μην πάει στρατό , στην υποστήριξη μίας εγκληματικής - τουλάχιστον γιά μένα - φυσιογνωμίας ( τάχουμε ξαναπεί παλιότερα ) στην νεοορθοδοξία και μετά στις τούρτες με την Καλομοίρα . Καμμία συνέπεια . Ισα - ίσα χαμελαιοντική στάση. Αλλωστε τον έχω δεί σε πολύ νεαρή ηλικία σε ένα λάϊβ στον - τότε - κινηματογράφο "Ολύμπια" στην Θεσσαλονίκη , αμέσως μετά τα "Τραπεζάκια έξω" , όπου η συμπεριφορά του προς το κοινό ήταν κατάφωρα προσβλητική και επηρμένη και ακόμα μετανοιώνω που δεν σηκώθηκα να φύγω .

Ως εκ τούτου , μπορεί τόσο ο "Μπάλλος" , όσο και το "Περιβόλι του Τρελλού" , ( και όχι μόνο ) να είναι σημαντικοί δίσκοι για το ελληνικό ροκ και την ελληνική μουσική εν γένει , κρίνοντας όμως από την μετέπειτα πορεία του , την πλήρη εδω και 25ετία συνθετική ανομβρία που τον διακρίνει , και τα όσα κατα καιρούς έχει υποστηρίξει , εμένα τουλάχιστον μου δημιουργεί την αίσθηση ότι η ενασχόληση του με το λεγόμενο ελληνικό ροκ , ήταν απολύτως οπουρτουνιστική και ότι ποτέ δεν πίστεψε σε τίποτα.

Προτιμώ λοιπόν κάποιον τίμιο "σκυλά" που ουδέποτε υπεστήριξε ότι είναι κάτι διαφορετικό . Ακόμη και αν δεν τον ακούω σπίτι μου .-bye-

Ο Χρόνης Αηδονίδης ειναι απο τίς πιό σημαντικές φωνές τής δημοτικής μουσικής στην Ελλάδα ,με σημαντικότατες γνώσεις Βυζαντινής Μουσικής.Εχει διασώσει σημαντικά δημοτικά τραγούδια και η προσφορά του είναι τεράστια.Μια ματιά στα Θρακιώτικα τραγούδια που έχουν σωθει χάρις και στην πολύτιμη προσφορά του μουσικολόγου Λαμπρου Λιάβα αρκεί.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Ελπίζω και οι άλλοι που είναι στην λίστα , να μην είναι αντίστοιχης αξίας .

Σίγουρα, ο επαρχιώτης ανήσυχος φοιτητάκος έχει παρέλθει προ πολλού. Και σίγουρα, τα μετέπειτα χρόνια του δεν είναι αυτά που απαιτήσαμε απ αυτόν.

Πριν ένα μήνα περίπου, πάντως, σαν καλεσμένος της Μπήλιους Τσουκαλά, στο ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ, μου φάνηκε, για πρώτη φορά μετά από τα 25 έτη συνθετικής ανομβρίας (συμφωνώ, μιάς και η τελευταία φορά που τον συνάντησα σε politicaly correct στάση ήταν στο zoom στο αεροδρόμιο το ‘80), να τον διακρίνει μία ωριμότητα, σαν να έχει κατανοήσει πλέον πως οι μάσκες γρήγορα ξεφτίζουν. Πιθανόν, να κατάλαβε. Έδειχνε να αποποιείται τον μετά Ρεζέρβα εαυτό του και μου έδωσε την εντύπωση πως είναι έτοιμος να συνεχίσει… Αν και η ανατρεπτικότητα και η συναισθηματική ευαισθησία δύσκολα συναντιόνται σε βολεμένους – καταξιωμένους. Ίδωμεν…
Κρατώντας μικρό καλάθι, πάντως, είμαι περίεργος, να ακούσω τις απόψεις των επικριτών του (μέσα σ’αυτούς κι εγώ). Άραγε αν ξεμύτηζε ένας σύγχρονος Μπάλλος τι θα είχαμε να πούμε?

Με τα παραπάνω θέλω απλά να πω πως είναι θεμιτό να διαχωρίζουμε τις διάφορες φάσεις της καλλιτεχνικής ζωής κάποιου, αφού δεν είμαστε σίγουροι πότε κλείνει ο κύκλος του.

Δεν είναι λίγες οι φορές που το έργο ξεπερνά τον καλλιτέχνη. Αλλά οι καλλιτέχνες που τους συνέβη αυτό εν ζωή είναι καταδικασμένοι: αν δεν επαναλάβουν το ακατόρθωτο, θα είναι πάντα στο στόχαστρο, επειδή αποσύρθηκαν, επειδή έμειναν, επειδή το εκμεταλλεύτηκαν, επειδή το άφησαν στην αφάνεια, επειδή κάνουν αρπαχτές, επειδή αδιαφορούν για το κοινό τους...

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι και ο Σαββόπουλος το παράκανε. Άλλο να αλλάζεις ιδέες και άλλο να φέρνεις την Καλομοίρα στο Ηρώδειο! :damnyou:

Βρε φιλαρες ενα ονομα ψαχνω με αγωνια και δεν το ειδα απο κανεναν:

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ

Να υποθεσω οτι σας αρεσει????:flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: BLACK LIST...GREECE

Ενα μεγάλο μπράβο στον φίλο mdvq γιατί έχουμε φαίνεται το ίδιο αγαπημένο κομμάτι.

]

Και να σου πω και κατι που το παρατηρησα μολις προσφατα????το τραγουδι αυτο δεν εχει καθολου μπουζουκι!!!!
Και αν δεν το γνωριζεις ,να σε ενημερωσω οτι του εκανε και μια ηλεκτρονικου στυλ διασκευη η Σ.Μπλατζη, τελειως κουφη ,που παραδοξως μου αρεσε!!!!

Εχουμε κανά link για do@nl@@d ?

Και κάτι ακόμα. Είχε έρθει μια μέρα στη δουλειά μου ο Φίλλιπος και έγινε χαμός. Χτυπιώμουνα που δεν είχα το cd, για να έχω αφιέρωση

Last edited: