BLACK LIST...GREECE

Απάντηση: Re: Απάντηση: BLACK LIST...GREECE

δεν πειράζει, συναισθήματα μας δημιουργεί και αλλιώς. Σίγουρα δεν είναι η φωνή του που μας γυρίζει τ' άντερα.

Εισαι πολύ κακός.:BXVZCBXZ6: Τώρα που θα κατέβει μάλλον η σύζυγος στίς εκλογές μαζί με την Αντζελα Γκερέκου.:BDGBGDB55: :BDGBGDB55:

Να ρε ποιά έπρεπε να στείλουμε στην ΕΥΡΩΒΙΖΙΟΝ !!!
την Άντζελα Γκερέκου.....

Ά, έχεις μείνει πίσω εσύ....

Άφησε και κανέναν ο ακατανόμαστος που να μην τον μαγαρίσει;

Πάντως, δεν τον έχουν αφήσει σε χλωρό κλαρί Χάρρυ Κλυνν και Πανούσης τα τελευταία 20 χρόνια τον Νταράλα.

Νταράλας, Νταράλας, Νταράλας = 9000 ευρώ
icon10.gif

Απάντηση: Re: BLACK LIST...GREECE

Γιώργο πρόσεχε, εισάγεις ...δαιμόνια: θα θιχτούν οι φίλοι των Jethro Tull :flipout:

Οι φίλοι των jethro Tull δεν περίμεναν τον Νταλάρα για να θιχθούν . Εχουν θιχθεί ήδη από κάθε κυκλοφορία του γκρούπ από το Stormwatch και μετά . -bye-

Δεν υποτιμώ τίποτα. Αλλά όταν Δεν παράγεις, μοιραία θα εισάγεις.
Επίσης "τα Αμερικάνικα", να τα δεχτώ σαν χαρακτηρισμό ...αλλά μήπως θα μου πείτε τις Συμφωνίες του Μπετόβεν "τα Γερμανικά"; ή τις όπερες του Ροσίνι "τα Ιταλικά";
και αυτό, ισχύει μόνο για τη μουσική;
Μήπως ο Ντοστογιέφσκι ή ο Ταρκόφσκι πχ είναι μόνο -ή πρωτίστως- για Ρώσους. Μήπως ο Γκράμσι μόνο ...για Ιταλούς;:confused:
να υποβαθμίσουμε την Κάλας χάριν ...της Χαρούλας;:rolleyes:

Για να παράγεις θα πρέπει πρώτα να αγαπήσεις το ιδίωμα και μετά να το παλαίψεις. Δεν γίνεται με την άρνηση των μεν και και την μίμηση των δε.

Τα "Αμερικάνικα" σαν χαρακτηρισμός Κώστα δεν αφορούν τους αμερικάνους ούτε και όσους μπορούν πραγματικά να εκτιμήσουν την καλλιτεχνική παραγωγή τους. Αφορούν τα ελληνάκια που αγοράζουν μια ηλεκτρική κιθάρα και "γκα γκα γκαν... γκα γκα γκαν, σμοκ ον δε γουοτερ....γκα γκα γκαν". Καλουπώνουν τα αισθητικά τους κριτήρια με αυτόν τον αφελή τρόπο και απορίπτουν οτιδήποτε άλλο χωρίς να προλάβουν να το γνωρίσουν. Η ήτα ολοκληρώνεται χρόνια μετά όταν κάποιοι από αυτούς το ρίχνουν στα σκυλάδικα.

Αντί λοιπόν να διαβάζω εδώ μέσα φίλοι μου, για μαύρες λίστες γκρής και για το πόσο δυστυχισμένοι νοιώθουμε που γεννηθήκαμε σ αυτόν τον τόπο θα ήθελα να διαβάζω για χρυσές λίστες που είτε δεν ξέρουμε ότι υπάρχουν και τις αναζητούμε με ειλικρίνια και αγάπη προς τον τόπο και την μεγάλη του παράδοση, είτε κόβουμε τον κώλο μας και τις παράγουμε επιτέλους γιατί δεν έχουμε άλλη πίστωση χρόνου.

Καλή η κουλτούρα των αμερικάνων και των εγγλέζων αλλά έχω ανάγκη και την δική μου για να μπορώ να υπάρχω. Το χρωστάω στον εαυτό μου και στα νανουρίσματα που μου τραγουδούσε όταν ήμουν μικρός η μάνα μου!

Το χρωστάω στον εαυτό μου και στα νανουρίσματα που μου τραγουδούσε όταν ήμουν μικρός η μάνα μου!
:grinning-smiley-043
Αγαπώντας τα εκπληκτικά δημώδη νανουρίσματα,αγαπάς και τα νανουρίσματα που τραγούδαγε η μάνα του στον Johnny Cash.
Kοσμοπολίτης χωρίς ρίζες ,ολίγον άνυδρος..........

Γουστάρω με χίλια το ξεσπάθωμα της πγοιότητας!!

Ζήτω η Λυρική και το Μέγαρο!

Τις προάλλες (14/2) είχα πάει στο Ντερτι Κλαμπ (Βουλιαγμένης 22) στον Καρρά, και πριν απ' αυτόν στον Πλούταρχο, και λίγο καιρό πριν απ'αυτόν στους Depeche Mode.

Πραγματικά δυσκολεύομαι να απαντήσω σήμερα στην ερώτηση "ποιος σέβεται περισσότερο το κοινό του".

Ο Καρράς πάντως είναι ο μόνος σοβαρός υποψήφιος...

δηλαδη πιστευεις πως οι depeche mode δεν σεβονται το κοινο τους!πιστευω πως ειναι απο τα καλυτερα live συγκροτηματα!! (εντελως αντικειμενικα,ασχετα απο το οτι ειμαι ο απολυτος DM fan)

Οι DM ήταν το πρώτο συγκρότημα μέσω του οποίου την πάτησα με γκόμενα (όταν μου έγραψε σε κασέτα το Violator).
Τις ημέρες του μηνύματος όμως ήμουν πραγματικά ενθουσιασμένος από την εμφάνιση του Καρρά στο πρώην rock liveάδικο.
Εκτός αυτού, λίγα χρόνια πιο πριν, στην ίδια ακριβώς θέση είχα δει τους Fall και η σύγκριση ήρθε αβίαστα. Οποιος ήταν σε εκείνο το live αποκλείεται να έχει ξεχάσει το performance (που λέει ο λόγος) του "πολύ" Mark E. Smith.