Black Sails [Straz]

Βαθμολογήστε την Σειρά:

• ΞΞΎΞ±ΞΉΟΞ΅ΟΞΉΞΊΞ?

Votes: 9 22.0%
  • Ξ ΞΏΞ»Ο ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 18 43.9%
  • ΞΞ±Ξ»Ξ?

Votes: 6 14.6%
  • ΞΞΟΟΞΉΞ±

Votes: 5 12.2%
  • ΞΞ±ΞΊΞ?

Votes: 3 7.3%

• Total voters
    41
Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω το φινάλε .
Περίμενα δράση , η οποία να κορυφώνεται στο τέλος με τη εξολόθρευση του κακού της ιστορίας .
Αυτό έγινε γρήγορα 40 λεπτά πριν τελειώσει το επεισόδιο .
Οπότε αυτό που σκέφτηκα ήταν, τι θα κάνουν την υπόλοιπη ώρα .

Στη σκηνή Flint , Silver δεν άκουσα τον πυροβολισμό , σκέφτηκα να το πάω ξανά πίσω μήπως μου ξέφυγε τη πρώτη φορά .
Όπως και να έχει νεκρός ή στην αγκαλιά του άντρα της ζωής του ,δεν είναι το τέλος που θα ήθελα σε ένα από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες των σειρών που έχω παρακολουθήσει .

Δεν κατάλαβα ούτε γω ότι

τον πυροβόλησε. Μα αλήθεια, τον πυροβόλησε;
Αλλά επιτέλους κατάλαβα πού κολλούσε, σε σεζόν πίσω, το παρελθόν του Φλιντ σε σχέση με όλη την ιστορία και την προσήλωσή του στον σκοπό.
Ένα τέλος, πάντως, που σε κάνει να σκεφτείς λίγο κάποια πράγματα και τις τύχες του κάθε χαρακτήρα σε σχέση με τις περιστάσεις και τη δράση του.
Αλλά ο Φλίντ, να κάτσει στο "ίδρυμα" έτσι; Δεν νομίζω!
Προβλέπω κοπάνα... ;)

Απαράδεκτο τέλος για μια μεγαλειώδης σειρά...λυπάμαι πραγματικά, μόνο για το τέλος αλλά πραγματικά απόλαυσα τα 4 αυτά χρόνια...μπράβο για άλλη μια φορά στην παραγωγή και στους ηθοποιούς, παρόλη την πικρή γεύση που μου άφησε το φινάλε...
μα είναι δυνατόν ο Φλίντ, που τους έκανε όλους μάγκες και έδωσε τα πάντα για την ελευθερία, να υποταχθεί τόσο εύκολα και να περάσει την υπόλοιπη ζωή του φυλακισμένος

Απάντηση: Re: Black Sails [Straz]

Απαράδεκτο τέλος για μια μεγαλειώδης σειρά...λυπάμαι πραγματικά, μόνο για το τέλος αλλά πραγματικά απόλαυσα τα 4 αυτά χρόνια...μπράβο για άλλη μια φορά στην παραγωγή και στους ηθοποιούς, παρόλη την πικρή γεύση που μου άφησε το φινάλε...
μα είναι δυνατόν ο Φλίντ, που τους έκανε όλους μάγκες και έδωσε τα πάντα για την ελευθερία, να υποταχθεί τόσο εύκολα και να περάσει την υπόλοιπη ζωή του φυλακισμένος
Οταν εχεις την ...αγαπουλα μαζι σου, μια χαρα ειναι!
Τελικα, μια σειρα που στα πρωτα επεισοδια την ειχα κακοχαρακτηρισει ως της πλακας σχεδον, οσο προχωρουσε τοσο "εδενε", με αποτελεσμα να γινει μια απο τις πολυ καλες (και με σπανια παραγωγη).

Όπως λέει και το άρθρο.. το είπε και ο Rackham..
.. μπορεί να μην έγιναν όλα όπως τα είδαμε.. :cool:

Από την στιγμή που μία ιστορία γίνεται θρύλος μπορείς να την πεις αληθινή ακόμη και εάν δεν έγινε έτσι.. :p

Σίγουρα οι παραγωγοί θέλανε να αφήσουν μία ομίχλη στην όλη ιστορία..
ίσως για να μας εκπλήξουν με κάποιο sequel..

Εντάξει όμως δέχομαι ότι ήταν κάπως σπαστικό όλο αυτό..

Re: Απάντηση: Re: Black Sails [Straz]

Άλλη πονεμένη ιστορία αυτή (με την αγαπούλα), που μου είχε σπάσει τα νεύρα:twoguns:...και προσπαθώ να παραβλέψω:bigcry:

Γιάννη άμα το είδες πες μας τι νομίζεις ότι έγινε..

Black Sails Finale: What Really Happened To
Άργησα λίγο να το δω (το είδα χθες) , τελικά νομίζω ότι δεν υπάρχει σαφής απάντηση (τα λόγια του Rackham αυτό δείχνουν) αλλά επειδή και στο προηγούμενο επεισόδιο (το 9ο) είχαμε δει σκηνές από το "μέρος αναπαύσεως" το πιο πιθανό είναι να είναι εκεί ο Flint και να είναι αληθινή η ιστορία της "απόσυρσης".

Ξαναείδα την αρχή του επεισοδίου , δεν υπάρχει αφήγηση εκεί που δείχνει το "μέρος αναπαύσεως" .
Από ότι έψαξα και είδα οι περισσότεροι χαρακτήρες των πρωταγωνιστών είναι πραγματικά πρόσωπα , όχι όμως από ότι είδα ο Φλιντ.

αν μη τι αλλο, η κορυφωση της κοντρας των 2 ηρωων ηταν πολυ ενδιαφερουσα.... αλλα το τελος της παραμενει καπως "περιεργο"

συνολικα παρα πολυ καλη σειρα, δεν το περιμενα οτι θα εξελιχθει τοσο καλα οταν την ξεκινησα

εξαιρετική σειρά αλλά το τέλος ήταν κάπως μέτριο να το πω; ίσως περίμενα μεγαλύτερη ένταση στην 4η σεζόν και ένα δυνατό τέλος

Με απογοητευσε ο 4ος κυκλος.
Ο παραγωγος τα φορτωσε στον κοκκορα.
Με τα κουστουμια μονο δεν γινεται πειρατικη σειρα.
Δεν καταφερα να δω πανω απο τρια επεισοδια.

Νομίζω και εγώ η τέταρτη σεζόν ήταν υποδεέστερη από την προηγούμενη .
Περίμενα την κορύφωση που δεν ήρθε ποτέ .Είχε απλά 2-3 πολύ καλά επεισόδια .

Πολύ κακό τέλος για μένα.. Άξιζε πολλά περισσότερο η σειρά. Ίσως τελικά το να βρεις ένα εξαιρετικό τέλος σε μια τόσο καλή σε γενικές γραμμές σειρά ήταν δύσκολο. Κρίμα

Sent from my iPhone using Tapatalk