Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Συγνώμη για το άκυρο της ερώτησης εδώ αλλά έχει παραλάβει κανένας από CVP? Παράγγειλα αρχες Οκτωβρίου και όπως τα βλέπω τα πράγματα πάμε για Μάιο?

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα... Η bm δεν κατάφερε πάλι να παράγει σε επαρκής ποσότητες τη μηχανή... Κρίμα για μια τέτοια vfm Camera.

Εμείς έχουμε παραγγείλει μια από το καλοκαίρι για Demo κι ακόμα έρχεται....

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Η BM έχει διαμυνησει ότι τώρα εξυπηρετεί παραγγελιες Σεπτεμβρίου. Δεν πρέπει νάσαι μακρυα

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

Απάντηση: Re: Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 4K

Συγνώμη για το άκυρο της ερώτησης εδώ αλλά έχει παραλάβει κανένας από CVP? Παράγγειλα αρχες Οκτωβρίου και όπως τα βλέπω τα πράγματα πάμε για Μάιο?
Ναι εδώ και ενάμιση μήνα, αλλά με παραγγελία Απρίλιο του 2018

Η BM έχει διαμυνησει ότι τώρα εξυπηρετεί παραγγελιες Σεπτεμβρίου. Δεν πρέπει νάσαι μακρυα

Sent from my SM-N910F using Tapatalk[/QUOTE

Ας ελπίσουμε....χαχαχα

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

αν καποιος θελειι εναν braw player για windows, εγω βρηκα εναν ...
seccia.com/files/tools/brawviewer.zip

Η BM δεν εχει βγαλει ακομα τον επισημο Player για windows, μονο για mac.

Aρχισε να βρεχει καμερες.....μαλλον ξεκολλησε η παραγωγη και αρχιζει να καλυπτει ολες τις παραγγελιες.

Ακομα και σημερα να κανεις παραγγελια μπορει να την εχεις σε μια εβδομαδα δυο το πολυ.

Γιά όσους δεν έχουν καταφέρει να τη δούν απο κοντά θα γίνει παρουσίαση της νέας ΒΜ στην ImageTech απο ένα δικό μας μέλος . Περισσότερα εδώ

Εδεησα και εγω και παρελαβα τελικα .

Οι νεες παραλαβες φορουν πλεον το firmware 6.2.

Εχει κυκλοφορησει και 6.2.1.

Πλεον το βλεπω το ονειρο καθε 2 βδομαδες θα αλλαζουμε firmware. Θα ζησουμε εποχες red one που αλλαζαμε τα firmwares πιο συχνα και απο σωβρακο :flipout:

Αντε μπράβο, εγώ είχα αρχίσει να αγωνιώ περισσότερο απο εσένα τόσες αναβολές που είχες :flipout: Καλοτράβηχτη λοιπον !

:grandpa: Οσο βγαίνουν firmware να χαίρεσαι , διορθώνουν και βελτιώνουν ...Συνήθως