Blade Runner 2049

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    90
Re: Blade Runner 2049 (2017)

Ξέχνα τους κβαντικούς υπολογιστές και τις πολλαπλές καταστάσεις, ας μιλήσουμε για την σημερινή εφαρμοσμένη τεχνολογία.

Το θέμα της ασφάλειας στην πληροφορική δεν έχει να κάνει με την κρυπτογράφηση της πληροφορίας αλλά με την πρόσβαση σε αυτή. Όσο χρόνο και αν έχεις διαθέσιμο, όση επεξεργαστική ισχύ και αν έχεις, με τις σύγχρονες τεχνικές κρυπτογράφησης δεν υπάρχει περίπτωση να ανακτήσεις το κλειδί της κρυπτογράφησης! Για το λόγο αυτό είναι αδιάφορο (σχεδόν) από θέμα ασφάλειας το αν η πληροφορία σου βρίσκεται αποθηκευμένη στον τοπικό σου υπολογιστή ή στο cloud από την στιγμή που είναι κρυπτογραφημένη. Η αδυναμία της ασφάλειας έγκειται στην πρόσβαση. Οι χάκερς δεν προσπαθούν να σπάσουν την κρυπτογράφηση γιατί αυτό θα ήταν αδύνατο, αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να εκμεταλλευτούν τυχόν «τρύπες» του συστήματος και να υποκλέψουν το προσωπικό password, pin κλπ. του χρήστη. Ωστόσο αυτές οι τεχνικές πρόσβασης συνεχώς εξελίσσονται, πχ. αντί για την χρήση ενώς απλού password μερικών χαρακτήρων, αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων, αναγνώριση προσώπου κλπ. Επιπλέον όταν η πληροφορία είναι αποθηκευμένη σε κάποιο cloud έχει επιπλέον δικλείδες ασφαλείας στην πρόσβαση σε σχέση με τον προσωπικό μας υπολογιστή όπου οι τρύπες στα λειτουργικά και η προσωπική αμέλεια σε θέματα ασφάλειας είναι συνηθισμένο φαινόμενο.

Απο δω και περα, φιλε Click, μονο με προσωπικα μυνηματα (αν θες) να το συνεχισουμε.
Δεν ειναι οτι δεν εχω επιχειρηματα (η ερωτηματα) να σου θεσω ... ειναι οτι εκτρεπουμε ΑΓΡΙΩΣ το νημα.

-bye-

Βαλε με το μυαλο σου ... οτι οι σκηνοθετες, παραγωγοι, σεναριογραφοι, κλπ
ενδεχεται να ΜΗΝ συμβουλευτηκαν κανεναν ειδικο πριν προβαλουν εναν
λιγοτερο ιντερνετικο κοσμο. Η να σκεφτηκαν κατι τελειως διαφορετικο (...).

Oποτε η κουβεντα μας φανταζει ολιγον ... ανευ βασης και στηριγματος ...

Last edited:

στην θεσσαλονίκη ποια θεωρείτε καλύτερη αιθουσα;

http://www.villagecinemas.gr/el/kinimatografoi/cosmos-11-cinemas/

αναμεσά απο τις 3, 5, 8.. η 5 ειναι atmos αλλα δεν εχει μεγάλη οθονη.. δεν γνωρίζω βεβαια αν και οι άλλες εχουν το ιδιο μέγεθος οθόνης και μηχανήματα προβολής.

Στο Village World θα βρείτε:

1 αίθουσα V-Max (αίθουσα 6),
1 αίθουσα Dolby Atmos (η αίθουσα 5 υποστηρίζει όλες τις ταινίες που έχουν γυριστεί με τεχνολογία Dolby Atmos),
1 αίθουσα Comfort (αίθουσα10),
1 παιδική αίθουσα Vkids
3 αίθουσες με δυνατότητα προβολής 3D ταινιών & HFR 3D (αίθουσες 3,4,7)και
1 θερινή αίθουσα

Re: Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Στην παιδικη! :idea:

A να χαθείς παλιόπαιδο..
:jester:

με μεγάλα ποπκορν, κοκα κολα και πιο πριν burgers στο TGI Fridays με πατάτες ελαφρώς τηγανισμένες.
Θα περάσουμε φίνα δικέ μου!

Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Ειναι ισως η μονη στην οποια δεν θα εχεις τον καθε παπαρα να ανοιγει καθε λιγο το κινητο του και να σε τυφλωνει!

Re: Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Ναι καλά...
Μόλις βγήκα από την αίθουσα
Τα ίδια παντελή μου...
Μην σου πω και χειρότερα

απο ποια άιθουσα; σε ποιο σινεμά;

εμ και εσυ μετά το μεσημεριανό πήγες για ταινία... λογικό δεν ηταν;

1 αίθουσα V-Max (αίθουσα 6),

Διαθετουμε V-Max ? ... :blink:
Και παω και κουλουριαζομαι ωσαν μπακαλογατος στα Ster (νυν Odeon) ????? .... :bang:
Yπαρχει βεβαια και η μικρολεπτομερεια οτι ... Blade Runner στην V-Max ... γιοκ τζανουμ ! :icon15:

Μια φορά που πήγα vmax δεν μου άρεσε. Είσαι πολύ μακριά από την οθόνη και η φωτεινότητα ηταν στα τάρταρα. Βέβαια μπορεί να έχει αλλάξει.

Στο ster odeon Μακεδονία πως ήταν η αίθουσα; σκέφτομαι ίσως πάω εκεί ή στο cosmos.

Καποτε ... πριν 5 χρονια ... ηταν καλα !
Τωρα που την αγορασε η Odeon ... η ποιοτητα στα Ταρταρα !
Ξεπαραδιαστηκε να την αγορασει ... και δεν εμεινε φραγκο για "πιοτητα".
Εκει πηγαινω ... σταθερα ... αλλα οχι οτι ειναι οπως ηταν !

Στο Cosmos μην πας ΣΚ.
Γιατι κανουν αποβαση τα παρακειμενα γυμνασια και λυκεια.
Πηγαινε καθημερινη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Μάνο.. η δικιά μας! :D

Θα παίξει τώρα στο "The Girl in the Spider’s Web!"
http://avclub.gr/forum/showthread.p...s-Web!?p=1057991057&viewfull=1#post1057991057

Last edited:

Εγώ την ταινία την είδα την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα σε ATMOS στο Village Cosmos. Όλη η αίθουσα είχε 4 άτομα. Κοινώς απόλαυση. SR71B έχεις απόλυτο δίκιο για το STER νυν ODEON ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ. Από τότε που άλλαξε ο ιδιοκτήτης ο ήχος και η εικόνα είναι μακράν προς το χειρότερο. Μάλλον κάνουν οικονομία. Πάντως σε ATMOS αν και σχετικά μικρή οθόνη, ο ήχος και η εικόνα ήταν άψογα.

Μα ... ειμαι ορκισμενος αιθουσακιας ! :laugh:

Since 1977 .... -bye- .... με αιθουσες που μυριζαν ουρα !

Και θα χαλαστω με τις σημερινες ? .... ε οχι δα .... ΟΧΙ ΔΑ :flipout:....
Eχω βιωσει φρικτες νιλες. Τετοιες που αλλοι θα ειχαν βαλει φωτια στην αιθουσα φευγοντας
ορκιζομενοι ταυτοχρονα να δουν καθε επομενο blockbuster ..... σε κινητο οθονης 3 ιντσων !!!

Last edited:

Σαν το Ράδιο Σίτυ αίθουσα δεν ξαναυπήρξε στη Θεσσαλονίκη. Εχω φάει μια περιουσία εκεί από 1994 μέχρι να γίνει μόνο θέατρο.

Και ακόμη 2 με την Sylvia..

Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Πολυ τα τεχνικά πιάσαμε κι αφήσαμε την ουσία!

ΤΙ ΕΡΓΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ????????

εκπληκτική Φωτογραφία, επιβλητικό soundrack, αληθοφανη special effects, concept, φιλοσοφικές αναζητήσεις, ψιλοανατροπη, πολύ καλές ερμηνείες, διάρκεια. WOW!

μου άφησε αιχμές για συνεχεια. Δε ξέρω αν θα την ήθελα, ίσως με άλλο τίτλο ώστε να είναι κάτι διαφορετικό.

9/10