Blade Runner 2049

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    90
Re: Blade Runner 2049 (2017)

Το εξαιρετικη προσπαθω να μην το πατάω ποτέ. Το πρώτο για μενα ηταν "πολυ καλη". ΑΥτο μου άρεσε ενα κλικ λιγότερο....γιαυτό το "καλή".

Απάντηση: Re: Blade Runner 2049 (2017)

Μπιρι-μπιρι θα ψήσεις και τον Ανδρέα σε λίγο :)
Δεν χρειάζεται...
Είμαι βέβαιος πως την δεύτερη φορά που θα την δω θα αλλάξω άποψη από μέτρια σε πολύ καλή... για μέτρια. :tongue:

Last edited:
Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Μολις το ειδα και μου δημιουργηθηκε παλι η ιδια εντυπωση οπως στο προηγουμενο: το απολυτο τιποτα.

Εκνευριστηκα που εχασα 2+ ωρες απο την ζωη μου.

Ποτε δεν καταλαβα πως ειχε δημιουργησει φαν αυτη η ταινια.

Κριμα γιατι το 4Κ εχει κορυφαια εικονα και ηχο. Οχι απλα delete. Shift +del για να μην μεινει ουτε στον καδο. Ηδη εχει γινει delete στο μυαλο μου.

Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Οτι έχει δραση, σασπενς, πλοκη, αγωνία, μάχες, με μια λεξη entertainment κι οχι κουλτουριές και δηθενιες που θα λεγε κι ο Τζίμης.

Προσωπικα θεωρω αστείο τον συνδυασμό αμερικανιά scifi και κουλτουριά.

Υπαρχουν άλλα ειδη για οποιοιν αρεσει ο εντεχνος κινηματογραφος.

Το συγκεκριμενο ουτε την αισθηση ταινιας δεν μου εδωσε. Μου φανηκε σαν θεατρικη παρασταση και με πολύ αργη αργη αργη εξελιξη.

Πριν βάλω να το δω, είπα να βάλω το παλιο το οποίο είχα δεκαετίες να το δω και το θυμόμουν πολύ αμυδρά (ακόμα και σαν συνολική αίσθηση).

Στην ουσία ήταν σχεδόν σαν να το έβλεπα πρώτη φορά (και για να πω την αλήθεια, ήμουν και λίγο επιφυλακτικός για το αν, μετά από τόσα χρόνια, θα δικαίωνε τη φήμη της στα μάτια μου).

Το αποτέλεμα ήταν μαγικό.

Μεγάλη ταινία, όντως.

Μου θύμισε πως κάποτε ο Σκοτ ήταν πραγματικός σκηνοθέτης.

Η δε μουσική υπόκρουση του Παπαθανασιου, απίστευτη. Η μισή ταινία και βάλε.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλυτερο) Atmos track που έχω ακούσει, δημιούργησαν πραγματικά μια ηχητική πανδαισία.

Η εικόνα του 4Κ δίσκου άψογη (για τα χρόνια της ταινίας, πάντα)

Ανυπομονώ να δω το 2049 τώρα (έβαλα λίγο να χαζέψω και η εικόνα στο 4Κ δισκάκι σκοτώνει).

Το λιγότερο 65"+ για TV.. :p

.. ή σε έκανε ο Θοδωρής φαν των προβολέων ?? :p

65 και μετά την θέαση της ταινίας να βάλεις κάνα έψιλον και θα είναι λες και γύρισες στα 80s

send from my nexus 5 using Tapatalk

μου πεφτει λιγο μακρια, αλλιως κατι θα φτιαχναμε να κανουμε το προβολι αορατο :)

Ψήφισα καλή.

Για εικαστικούς / τεχνικούς λόγους ίσως πήγαινε και σε πολύ καλή.

Βασικα με κούρασε. Ειδικά τα πρώτα 2/3.

Θεωρώ ότι ήταν υπερβολικά επιτηδευμένο σε μια προσπάθεια να μοιάσει στο πρωτότυπο αλλά χωρίς να το καταφέρνει.

Ο Γκόσλινγκ δεν με έπειθε έτσι όπως περιφερόταν με το βλέμμα αγελάδας, ο Λετο ανεπαρκής και ο Φορντ απλώς ΟΚ.

Αν ήταν μια ώρα μικρότερο θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλύτερο.

Εικαστικά πάντως (φωτογραφία κλπ) ήταν ζωγραφιά.

Από άποψη εικόνας, το 4Κ δισκάκι είναι ίσως ότι καλύτερο έχω δει.

Το Atmos track επίσης έσπερνε.

Ισως το αδικω λιγο καθως το συγκρίνω με το πρωτοτυπο που είδα τις προάλλες αλλά περίμενα σαφώς περισσότερα.