Blade Runner 2049

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    90
Re: Blade Runner 2049 (2017)

Πες με ρηχό αλλά δεν το πιασα. Επαναστατικη ως προς τι? Εγω είμαι απλός άνθρωπος, κανω σεξ για τους αυτονόητους λόγους (και δεν εννοώ για να τεκνοποιήσω)

Η μανα σου (και η κοινωνια) μπορει να σου χει μιλησει για την ιεραποστολικη σταση ως την δεουσα
αλλα εσυ (με την γυναικα σου) επιδιδεσθαι σε ΟΛΕΣ τις αλλες .... μη προσηκουσες εως ασεμνες. :flute:

Ειναι μια επανασταση και αυτη ... η οχι ?

Απάντηση: Blade Runner 2049 (2017)

Το δεντρο μπορει να μην ηταν σουρεαλιστικο, αλλα το νημα πλεον ειναι!

Το μόνο κακό είναι ότι δεν υπάρχει κανένας τσαμπουκαλεμενος αντιρρησίας. Εκεί θα πηγαίναμε για έπος!

Δεν εχω προβλημα να σβηστουν ΟΛΑ οσα ποσταρα στις τελευταιες δεκα σελιδες ...
Εαν καποιος ειναι επαναστατης .... ειναι ΠΡΩΤIΣΤΑ εναντιον της υστεροφημιας του.
Τιποτα απο οσα εγραψα δεν ειναι σπουδαιο (... και σιγουρα ηταν off topic).

-bye-

Δεν εχω προβλημα να σβηστουν ΟΛΑ οσα ποσταρα στις τελευταιες δεκα σελιδες ...
Εαν καποιος ειναι επαναστατης .... ειναι ΠΡΩΤIΣΤΑ εναντιον της υστεροφημιας του.
Τιποτα απο οσα εγραψα δεν ειναι σπουδαιο (... και σιγουρα ηταν off topic).

-bye-
Μα ποιος σας κατηγόρησε; Χειροκρότημα από την εξέδρα βλέποντας μεγάλη μπάλα ήταν.... και δεν ειρωνευομαι καθόλου μα καθόλου!

Πες με ρηχό αλλά δεν το πιασα. Επαναστατικη ως προς τι? Εγω είμαι απλός άνθρωπος, κανω σεξ για τους αυτονόητους λόγους (και δεν εννοώ για να τεκνοποιήσω)

Επαναστατική στον καθωσπρεπισμό, σε όλα αυτά που επιθυμείς, νιώθεις αλλά δεν πράττεις, στις θρησκείες που δαιμονοποιησαν όλες αυτές τις πράξεις, στην κοινωνία που κρύβεται πίσω από τα ρούχα του, και αυτοικανοποιειται μπροστά από μια οθονη μόνος/η.

Αν δεν είναι επαναστατικό το να βάζεις στο στόμα σου, τα πιο "βρώμικα" μέρη του άλλου και να νιώθεις ζωντανός/η αλλά και θνητός/η τότε τι είναι;

Last edited:

Μα ποιος σας κατηγόρησε; Χειροκρότημα από την εξέδρα βλέποντας μεγάλη μπάλα ήταν.... και δεν ειρωνευομαι καθόλου μα καθόλου!

Eχει διπλη ερμηνεια το ποστακι του φιλτατου Γιωργου (αν το σταχυολογησεις).
Του αρεσουν τα κβαντικα, οι διττοτητες, οι απροσδιοριστιες ... :rolleyes: ... μερικες φορες !

Το είδα κι εγώ, ας γράψω και την γνώμη μου.
Φαίνεται οτι η παρουσία του Ridley Scott ως executive producer δημιούργησε έναν φόβο στον Villeneuve να μην ξεφύγει πολύ από την οπτική του πρώτου Βlade Runner. Η ταινία δεν διεκδικεί δάφνες "αυθυπαρξίας" και λογίζεται ως συνέχεια της πρώτης κατ'επιλογήν μάλλον του σκηνοθέτη. Aρκετά "Vangelis-ουσα" μουσική από τον Zimmer, ακόμα και το κούρεμα του μοντέλου - ηδονής στην τωρινή ταινία είναι ίδιο με αυτό της Daryll Hanna στην πρώτη ταινία. Σεναριακά, η εξελικτική υπέρβαση των ανδροειδών στην νέα ταινία δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της πρώτης, δηλαδή την επίτευξη εναισθησίας των Nexus 6 ανδροειδών, σύνηθες φαινόμενο των ταινιών sci-fi όπου η σεναριακή ιδέα εξαντλείται σχεδόν καθ'ολοκληρίαν από την πρώτη ταινία.
Μέτρια ερμηνεία υποκριτικά, χάρηκα που είδα έστω και 30 δευτερόλεπτα των υποτιμημένο ηθοποιό που ακούει στο όνομα Edward James Olmos, δυστυχώς δεν υπάρχει μια δυνατή σκηνή όπως η στιχομυθία ανθολογίας ανάμεσα στον Tyrell και το δημιούργημά του στην πρώτη ταινία.

Συνοπτικά, καλή ταινία, πολύ ωραία αισθητική, μερικές σκηνές θα μπορούσαν να λείπουν, με το βάρος της πρώτης να πέφτει πάνω της και την αναπόφευκτη σύγκριση να βαίνει κατά της.

Τιποτα δεν ειναι (σκηνοθετικα) τυχαιο στο εργακι ... Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !

Blade_Runner_2049_Lighting.jpg

Oλοκληρο Hollywood και δεν εχει ψυχολογους ειδικευμενους πανω σε subliminal messages ?
Ποσο πιθανο το βλεπετε ?

Η το αλλο ...

- Απο δω η σειρα προιοντων μας .... Windows 3.1, Win 95, Win 2000, Win XP, Vista, Win 8 ....

blade-runner-2049-6.png

Για να αντιληφθει ο βοσκος-αστυνομος οτι το σανο που του δινουμε και "ευδαιμονει" ... ειναι ΔΙΚΟ ΜΑΣ.
Σουζα ... ! ... All hail to MicroKing HyperCorp ! ...

Last edited:

Η εγκαταλελειμενη πολη στα περιχωρα του Los Angeles ... τελικα ....
μπορει να ειναι το LAS VEGAS και οχι το Los Angeles !!!

http://www.indiewire.com/wp-content/uploads/2017/10/ext-vegas_no01_a_v02-1.jpg

ext-vegas_no01_a_v02-1.jpg

Τα καζινα, τα τεραστια αγαλματα, ο glithcing Elvis ... OΛΑ συνηγορουν σε κατι τετοιο.
Aπλα δεν ειμαι σιγουρος αν το concept art αποκαλυπτει την αληθεια (κατω αριστερα)
η αλλαξε μετα η τοποθεσια.

Αλλα ειναι και κατι που ειπε ο Gassner (production designer) :
"€œIt’s eventually what Vegas has become for everybody.
Everything had to be glitchy because it was a world that was sputtering along."

Last edited:

Τιποτα δεν ειναι (σκηνοθετικα) τυχαιο στο εργακι ... Τ-Ι-Π-Ο-Τ-Α !

Blade_Runner_2049_Lighting.jpg

Oλοκληρο Hollywood και δεν εχει ψυχολογους ειδικευμενους πανω σε subliminal messages ?
Ποσο πιθανο το βλεπετε ?

Ααα.. μου φαίνεται κόψανε πλάνα από την ταινία.. δεν τα έδειξαν όλα!!! :p

Πρέπει τουλάχιστον να κάνουμε προσεκτική θέαση στα extra από τα δισκάκια! :cool:

.. αφού δεν θα βγάλουν director's cut .. :-(