Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Re: Απάντηση: Re: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

[QUOTE Είναι δυνατόν να μην έχει Αγγλικά ως γλώσσα [/QUOTE]

έλα ντε!!!!!!!!!!!!
πάντως η έκδοση που σου έστειλαν έχει διαφορές απο αυτην στο site!! -bye-

Ρε παιδιά με μπερδέψατε!!!! Αύριο έλεγα να το παραγγείλω (Παρέλαβα την prepaid card μου). Θα είναι η 1η μου αγορά από Amazon μην την πατήσω!! Στο site: http://www.amazon.com/Runner-Five-D...ef=sr_1_6?ie=UTF8&s=dvd&qid=1200345950&sr=1-6 δεν είδα πουθενά ότι έχει αγγλική γλώσσα (Αν και απίθανο μου φαίνεται αυτό) , αλλά ούτε για για υπότιτλους λέει κάτι!!!!:bigcry:

Ρε παιδιά με μπερδέψατε!!!! Αύριο έλεγα να το παραγγείλω (Παρέλαβα την prepaid card μου). Θα είναι η 1η μου αγορά από Amazon μην την πατήσω!! Στο site: http://www.amazon.com/Runner-Five-D...ef=sr_1_6?ie=UTF8&s=dvd&qid=1200345950&sr=1-6 δεν είδα πουθενά ότι έχει αγγλική γλώσσα (Αν και απίθανο μου φαίνεται αυτό) , αλλά ούτε για για υπότιτλους λέει κάτι!!!!:bigcry:

όσο και να κλαις !!!!!!!!!!! ελληνικούς υπότιτλους δεν έχει!!!!!!!!!!!!
για τη γλώσσα οι experts λένε ότι έχει

Φυσικά και δεν εννοούσα ελληνικούς υπότιτλους(Ένα proficiency από το 1989 το έχουμε τέλος πάντων :grinning-smiley-043)!! Δεν σου φαινεται όμως περίεργο ότι στο link που δίνω ΔΕΝ το λέει;;

Re: Απάντηση: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Πάρτο για σιγουριά από το www.playusa.com

Εκεί το παρήγγειλα το δικό μου και δεν χρεώνουν μεταφορικά.

Αυτά όλα είναι region 1 φίλε μου. Eγώ έχω το ευρωπαϊκό PS3. Δεν θα παίζουν....

Πάρτο για σιγουριά από το www.playusa.com

Εκεί το παρήγγειλα το δικό μου και δεν χρεώνουν μεταφορικά.

our price: CA$94.99 Delivered

availability: In stock.
Usually dispatched within 24 hours.

R1 - Will only play on North American Blu-ray players

από τη μια εσεις που το αγοράσατε.........άλλος από Amazon άλλος από PLAYUSA και πώς να μην δεχτούμε τα γραφόμενά σας.???

από την άλλη τα site και οι υπάλληλοι που λένε για region 1 και για απουσία αγγλικής γλώσσας :AFADF0:

PS @ akis: σαν και σενα είμαι, έχω αγοράσει >40 BDs χωρίς ελληνικούς υπότιτλους

ας κανετε λίγη υπομονή.........εγώ παρήγγειλα απο Amazon την εν λόγω έκδοση, οπότε και θα έχουμε ξεκάθαρη απάντηση σε λίγες ημέρες

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blade Runner: Complete Collector's Edition, BD & HD DVD

Αυτά όλα είναι region 1 φίλε μου. Eγώ έχω το ευρωπαϊκό PS3. Δεν θα παίζουν....

Είναι της Warner Μήτσε και η Warner είναι region free.!!:2thumb22sup:

Εγώ σε ελληνικό PS3 το απολαμβάνω..:Banane0:

Last edited:
Προσοχή.

Το Amazon γράφει ως γλώσσες Spanish,German,Japanese.
Προφανώς είναι άλλη εισαγωγη και όχι το κανονικό αμερικάνικο.Αρα μπορεί να έχουν δίκιο.

Το δικό μου απ το playusa έχει ως γλώσσες Αγγλικά,Γαλλικά (λόγω Καναδά) και Ισπανικά (υπότιτλοι)

Πάρτο από αυτό το site για σιγουριά,
Βγαίνει γύρω στα 66 ευρώ σύνολο..

Προσοχή.

Το Amazon γράφει ως γλώσσες Spanish,German,Japanese.
Προφανώς είναι άλλη εισαγωγη και όχι το κανονικό αμερικάνικο.Αρα μπορεί να έχουν δίκιο.

Το δικό μου απ το playusa έχει ως γλώσσες Αγγλικά,Γαλλικά (λόγω Καναδά) και Ισπανικά (υπότιτλοι)

Πάρτο από αυτό το site για σιγουριά,
Βγαίνει γύρω στα 66 ευρώ σύνολο..

συγγνώμη βρε παιδιά
ο Ford μιλάει Αγγλικά στην ταινία. οκ?
κάθησαν δηλαδή και έκαναν dubbing (η πως αλλιώς το λένε..........) και έβγαλαν τη ¨μητρική¨ γλώσσα για να βγάλουν άλλη έκδοση και να την εισάγει το Amazon και να την πουλάει ??????
Γίνονται αυτά τα πράγματα?????:rifle:

Αυτό γράφει στο site του Amazon, συγκεκριμένα στο link που παρέθεσε ο φίλος μας.

Τώρα μπορεί απλά να αναφέρονται σε υπότιτλους και όχι σε spoken language.
Τι να σου πώ? Συμφωνώ οτι είναι παράλογο και οτι θα τρελλαθούμε όλοι..:twoguns:

Να επισημάνω απλά ότι σχεδόν το 60% στην Αμερικλανία είναι Ισπανόφωνοι. Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και σε όλες τις υπηρεσίες διαλέγεις μεταξύ Αγγλικών ή Ισπανικών στο τηλέφωνο.
Τέσπα εγώ το πήρα και το περιμένω μέχρι 24 Ιανουαρίου οπότε τότε θα μάθουμε και οριστικά.

συγγνώμη βρε παιδιά
ο Ford μιλάει Αγγλικά στην ταινία. οκ?
κάθησαν δηλαδή και έκαναν dubbing (η πως αλλιώς το λένε..........) και έβγαλαν τη ¨μητρική¨ γλώσσα για να βγάλουν άλλη έκδοση και να την εισάγει το Amazon και να την πουλάει ??????
Γίνονται αυτά τα πράγματα?????:rifle:

Έλα ντε, πόσο μάλλον το αμερικάνικο Amazon...

Να επισημάνω απλά ότι σχεδόν το 60% στην Αμερικλανία είναι Ισπανόφωνοι. Σχεδόν σε όλες τις εταιρίες και σε όλες τις υπηρεσίες διαλέγεις μεταξύ Αγγλικών ή Ισπανικών στο τηλέφωνο.

+100

Όντως, οι Hispanics είναι τόσοι πολλοί που δικαιολογεί χαλαρά την ύπαρξή της η κασετίνα. Προσοχή.

Μιλάμε για μεγάλο ΞΕΝΕΡΩΜΑ!!!! Φαντάζεσαι να βάλεις την ταινία και να ακούσεις να μιλάνε για τον amigo Deckard;;; :flipout::flipout::flipout::flipout:

παρέλαβα από Amazon USA την περίφημη αυτή βαλίτσα
ο,τι καλύτερο έχω αγοράσει μέχρι σήμερα σε BD!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ, εχει κανονικά την αγγλική γλώσσα..........
αγοράστε άφοβα!!!!!!!!!!!!! 50 ευρώ μόνοοοοοοοοοο

παρέλαβα από Amazon USA την περίφημη αυτή βαλίτσα
ο,τι καλύτερο έχω αγοράσει μέχρι σήμερα σε BD!!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ, εχει κανονικά την αγγλική γλώσσα..........
αγοράστε άφοβα!!!!!!!!!!!!! 50 ευρώ μόνοοοοοοοοοο

Το είχες παραγγείλει πριν αλλάξουν στο site το spoken languages , ή μετά;;;

τις 2 παραγγελίες τις έκανα στις 11/1/2008. Στηρίχτηκα για να είμαι ειλικρινής μόνο στα post εδω μεσα και με κλειστα μάτια (μην το κάνετε) παρήγγειλα απο τον ενθουσιασμό μου 2 φορές την ίδια κασετίνα χωρίς καν να φανταστώ ότι υπήρχε περίπτωση να μην έχουν αγγλικά
Μου έστειλαν τη μία και αναμένω την άλλη. είναι ακριβώς ίδια με αυτήν στις φωτογραφίες που είναι posted στο Thread