blade zte, υψηλό sar???

ZACHARIS

AVClub Enthusiast
12 May 2009
702
καλησπέρα παιδιά..
αγόρασα το κινητό από Θεσσαλονίκη, δουλεύει μια χαρά εδώ και δυο ημέρες.
Μην με παρεξηγήσετε και μη γελάσετε, αλλά το πρόβλημα είναι πως, μάλλον δεν έχω συνηθίσει σε τόση ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ή το κινητό έχει πρόβλημα και δεν εξηγηται αλλιώς. Όταν το έχω ανοιχτό, αισθάνομαι πονοκέφαλο και ημικρανίες, ακόμα και όταν δεν μιλάω και το έχω επάνω στο γραφείο μου... όταν το κλείνω αισθάνομαι καλύτερα..
σας έχει τύχει αυτό? μηπως φταιει πως εχει υψηλό sar? μήπως είναι ελαττωματικό?
:bigcry:

Τοσο πολυ και οταν δεν μιλας?Δυσκολο μου φαινεται οσο κινεζικο και να ειναι.
Αν ελεγες οτι το παθαινες οταν το ειχες στο αφτι σου θα το καταλαβαινα.Αλλα χωρις κληση πανω στο γραφειο (να υποθεσω 60-70 ποντους μακρυα?) και να νιωθεις ζαλαδες μου φαινεται καπως...
Μπορει να κανω λαθος βεβαια.
Δοκιμασες με αλλο κινητο προσωρινα?

δοκιμάζοντας το κλειστό και χωρίς κάρτα δεν έχω πρόβλημα... επίσης είχα ένα αρκετά παλιό lg, απλό των 50 ευρώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα... πρώτη φορά έχω smartphone, επίσης έβγαλα την sim και δεν έχω κανένα πρόβλημα... πολύ παράξενο μου είναι...

δεν γνωριζω αν εχει συμβει και σε κανεναν αλλο, το sar στο manual αναφέρει πως είναι για το κεφάλι 1,35 με maximum to 2...

δεν γνωριζω αν εχει συμβει και σε κανεναν αλλο, το sar στο manual αναφέρει πως είναι για το κεφάλι 1,35 με maximum to 2...
Σε πολλα Forum (π.χ myphone.gr) εχουν αναφερει οτι το sar του συγκεκριμενου κινητου ειναι απο τα υψηλοτερα,αλλα δεν ξερω αν αυτο απο μονο του δικαιολογει τα παραπανω.

χμ... κάνε blind tests... όπως γίνονται για είδη ήχου / εικόνας, και ο δοκιμαστής δεν ξέρει (και κατ'επέκταση δεν επηρεάζεται) από άλλους ψυχολογικούς ή και όχι μόνο παράγοντες...
Βαλε κάποιον πότε να σου αφήνει και πότε όχι το κινητό σου -χωρίς να ξέρεις- εκεί που νομίζεις ότι σε επηρεάζει...

καλημερα παιδια,
το αλλαξα χθες. Λοιπον ειναι καλυτερο αυτο το καινουργιο..Δεν ειχα προβλημα (νεα ημερομηνια, 15 του μηνος). Θα το δω αν μου κανει επαγγελματικα περισσοτερο. Μια ερωτηση, το 3g στα κινητα σας, το αφηνετε συνεχεια ανοιχτο για ενημερωσεις, ή το κλεινετε?
θα το δω αν μου κανει, επαναλαμβανω, μαλλον ητανε defective το προιον, το καλο ειναι πως δεν αντιμετωπιζω προβλημα με αυτο. Αν δεν κανει μαλλον θα το δειτε προς πωληση μεσω αυτου του website...