Βλάση σ´ευχαριστούμε..

Απάντηση: Re: Βλάση σ´ευχαριστούμε..

Σας ευχαριστώ πολύ, με συγκινείτε, αλλά ρε παιδιά, εγώ μόνο τη διαχείριση της κατηγορίας άφησα, δεν φεύγω από το φόρουμ. Θα παραμείνω ενεργός τόσο στα φωτογραφικά όσο και στις άλλες κατηγορίες, και μάλλον πιο δραστήριος στη μουσική και στο Hifi.

Όπως και να το κάνουμε η διαχείριση τρώει πολλή χρόνο από την απόλαυση.

Τώρα θα μπορούμε να γράφουμε περισσότερο και να βλεπόμαστε περισσότερο.

Και φυσικά η κατηγορία θα συνεχίσει να έχει πολύ καλή καθοδήγηση με τον Βασίλη και τον Τάσο.

ΦΙΛΕ Βλάση,
Έχεις τον αμέριστο σεβασμό μου και την εκτίμησή μου.
Σου ανήκουν δικαιωματικά, για όσα προσέφερες σ' όλους μας μέχρι σήμερα.

Καλή συνέχεια!

πολυ καλη δουλεια και μερακι απο εναν που αγαπαει πραγματικα τη φωτογραφια και οτι εχει σχεση με αυτη !!!!
καλη συνεχεια και ως απλος πολιτης.....

Να εισαι παντα καλα και να κανεις οτι σε ευχαριστει και σε γεμιζει .

Επισης καλο κουραγιο στον Billy και Send .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και από μένα,μιας και ήταν η αφορμή να ασχοληθώ ξανά με την παιδική μου αγάπη,την φωτογραφία.
Βλάση είσαι πραγματι δάσκαλος...

Ωραια....!!! Ελπιζω τωρα που δε θα εχει και τα διαχειριστικα καθηκοντα, εκτος απο το να "τον διαβαζουμε" θα τον βλεπουμε και περισσοτερο... -bye- αντε πριν πιασουν τα κρυα να οργανωσουμε κατι... καλη η θεωρια αλλα σαν την πρακτικη δεν εχει...:grandpa: και ειναι απολαυση να βλεπεις τον Βλασση εν δρασει (εκανα και ριμα...) :flipout: ειδικα οταν πεταει την D700 με φορεμενα κατι φακουδακια 2,8 στα τσιμεντα για να δειξει η να εξηγησει κατι σε καποιον ασχετο...

Βλαση :grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Ειμαι βεβαιος,οτι η πολυτιμη παρουσια του Βλαση στο AVCLUB, θα γινει ακομα περισσοτερο αισθητη,εχοντας περισσοτερο χρονο.
Σ' ευχαριστω για την βοηθεια που μου προσεφερες,διαβαζοντας οτι εχεις γραψει στο forum.
Καλο ελευθερο χρονο.

Έλλειπα και μόλις τώρα ενημερώθηκα για την αποχώρηση του Βλάση.
Ίσως χωρίς λόγο, αλλά... δεν ξέρω, με λυπεί πολύ το γεγονός.
Και λέω χωρις λόγο γιατί ο Βλάσης θα συνεχίσει να είναι μαζί μας. Τέλος πάντων...

Πάντως για τους νεότερους εδω μέσα καλό θα ήταν να ξαναπούμε ότι είναι ο δημιουργός αυτής της κατηγορίας και γενικότερα η όλη προσφορά του στο φόρουμ είναι τεράστια.

Καλή Ξεκούραση Βλάση.
Σ' ευχαριστούμε γιά όσα προσέφερες σαν διαχειριστής.
Εμπεριστατομένες Γνώμες, Ανιδιοτέλεια, Ψυχραιμία και ίσες αποστάσεις από τους συνομιλητές του, Κομψότητα του λόγου...
είναι μερικά που μου έρχονται στο νού :grinning-smiley-043

Βλάσση ένα μεγάλο ευχαριστώ και από εμένα που όντας πιστός στο "γηράσκω αεί διδασκόμενος", έμαθα από τα θαυμάσια γραπτά σου ένα σωρό πράγματα.
Καλή συνέχεια, σε χρειαζόμαστε! :grinning-smiley-043 :grinning-smiley-043 -bye-

Φιλικά
Γιώργος.

Re: Απάντηση: Βλάση σ´ευχαριστούμε..

Καλή Ξεκούραση Βλάση.
Σ' ευχαριστούμε γιά όσα προσέφερες σαν διαχειριστής.
Εμπεριστατομένες Γνώμες, Ανιδιοτέλεια, Ψυχραιμία και ίσες αποστάσεις από τους συνομιλητές του, Κομψότητα του λόγου...
είναι μερικά που μου έρχονται στο νού :grinning-smiley-043

Ευχαριστώ Βασίλη. Αν θυμάμαι καλά, σου χρωστώ και μια επίσκεψη, αφού σου το υποσχέθηκα αλλά δεν τήρησα την υπόσχεσή μου.