Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

corfu

AVClub Addicted Member
20 October 2006
1,382
ΚΕΡΚΥΡΑ
Επειδή θέλω να αγοράσω μια οικονομική 1080Ρ μέχρι τα Χριστούγεννα, να περιμένω μέχρι Δεκέμβριο μήπως πέσουν κι άλλο?

Βρήκα αυτά… αν μου δώσετε το πράσινο φως για κάποια από αυτά τα μοντέλα προχωραω

TOSHIBA REGZA 37WL67ZG 37''
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162213

TOSHIBA 42X3030DG
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.162204
Philips 37PFL7662D/12
http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?...92&ext=skroutz

ΥΓ: Αυτο που δεν ξερω ακομα ειναι αν ειναι καλο να παρω 37" η 42" , δεν ξερω αν αξιζει αυτη η διαφορα..

Το θεμα δεν ειναι να ειναι μονο μια τηλεοραση Full HD. Υπαρχουν τηλεορασεις HD Ready που δειχνουν καλυτερα απο αλλες που ειναι Full HD.

Απο αυτες τις τρεις που αναφερεις εγω θα προτιμουσα την Samsung 40R86.

Ξανα συμφωνώ με τον Γιάννη και θα προσθέσω και την Sony KDL-40S3000 που είναι εφάμιλλη και φτηνότερη

Μάλιστα…
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις…
Μια απορία που την έχω γενικά εδώ και πολύ καιρό, και θα θελα αν γίνεται να μου την λύσετε είναι στις ίντσες που μιλάμε δηλαδή 37ʼʼ , 42ʼʼ , η διάφορα του 1366X768 με το 1920Χ1080 είναι εμφανής.
Δηλαδή στην πράξη θα καταλάβω διάφορα ? η είναι καθαρά για θέμα μάρκετινγκ και να λέμε έχουμε Τηλεόραση 1080Ρ?
Στις 46 ίντσες ας πούμε αλλάζουν τα πράγματα? η πραγματικές διαφορές θα φάνουν μόνο σε projectors εκεί 1080Ρ που εκεί παίζουμε σε διαστάσεις 100+ ιντσών?

Γιατί αν είναι έτσι να δώσω 1500 και να πάρω αυτήν εδώ την SONY KDL-46S2530 46"

Last edited:
Το μεγαλυτερο ρολο τον παιζει ο συνδυασμος "πηγη(σημα)-αποσταση θεασης-μεγεθος τηλεορασης".
Ενα πανελ αναλυσης 1366*768 συνηθως δειχνει καλυτερα σε τηλεοπτικο σημα(συνηθως παντα μιλαμε) σε σχεση με ενα πανελ αναλυσης 1920*1080, απο την ιδια αποσταση θεασης, σε πανελ των ιδιων διαστασεων.
Οσο το σημα ειναι πιο υψηλο σε αναλυση, τοσο πιο κοντα μπορουμε να καθισουμε. Επομενως ο πρωτος παραγοντας που πρεπει να λαβουμε υποψιν μας ειναι η αποσταση θεασης. Απο εκει και περα, εαν συνυπολογισουμε και το χρηματικο ποσο που θελουμε να διαθεσουμε, προχωραμε στην τελικη μας επιλογη.
Παντως σε μια αποσταση θεασης για παραδειγμα 4μ με μια τηλεοραση 46", ειτε δουμε 720ρ ειτε 1080ρ δεν προκειται σε δουμε καμια διαφορα στην εικονα. Και οι 2 τηλεορασεις θα μας φανουν να εχουν εικονα κρυσταλλο!
-bye-

Μάλιστα… δηλαδή
Στα 2μιση - 3 μετρά που είναι η δική μου απόσταση. Αν τελικά επιλέξω 46 αρα , με 720Ρ σε bluray video θα είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα?

Απάντηση: Re: Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

Μάλιστα? δηλαδή
Στα 2μιση - 3 μετρά που είναι η δική μου απόσταση. Αν τελικά επιλέξω 46 αρα , με 720Ρ σε bluray video θα είναι ικανοποιητικό το αποτέλεσμα?

Σε HD υλικο θα εισαι μια χαρα, αλλα σε τηλεοπτικο σημα θα βλεπεις ολα τα χαλια των ελληνικων καναλιων! :damnyou:
Φυσικα αυτο εξαρταται κι απο την ισχυ του σηματος που εχεις στην περιοχη σου. Οπως επισης κι απο την τελικη σου επιλογη (LCD Vs PLASMA). Οι 2ες εχουν καλυτερες επιδοσεις σε τηλεοπτικο σημα.

Re: Απάντηση: Re: Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

Σε HD υλικο θα εισαι μια χαρα, αλλα σε τηλεοπτικο σημα θα βλεπεις ολα τα χαλια των ελληνικων καναλιων! :damnyou:
Φυσικα αυτο εξαρταται κι απο την ισχυ του σηματος που εχεις στην περιοχη σου. Οπως επισης κι απο την τελικη σου επιλογη (LCD Vs PLASMA). Οι 2ες εχουν καλυτερες επιδοσεις σε τηλεοπτικο σημα.

Πάνο, -bye-
Ισως με πλάσμα, να είναι τα πράγματα λιγάκι καλύτερα.

Εγώ αμφιταλαντεύομαι στα 2,5-3 μέτρα μεταξύ plasma Panasonic 42-PZ70 και LCD Panasonic 37-LZD70...

προσωπικα εχω απεχθεια στις Lcd λογω κακου μαυρου,κι αυτες που δηθεν εχουν καλο οπως καποιες ΣονΥ που ειχα ακουσει στο παρελθον με απογοητευσαν.Ωστοσο χτες ειχα παει στο Πλαισιο Κηφισιας και ειδα μια Samsung 40" που μπορω να πω οτι εχει το καλυτερο μαυρο που εχω δει σε lcd,δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τα των tv αλλα ειπα να το γραψω μηπως ενδιαφερει κανεναν.Η συγκεκριμενη τηλεοραση δινει επισημο κοντραστ 25000:1,αλλα εν πασει περιπτωσει δεν επαιζε ασχημα που για τα δικα μου γουστα,μου φανηκε περιεργο.Το συγκλεκριμενο μοντελο ειναι full HD και κανει 2000ευρω αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο.

Απάντηση: Re: Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

προσωπικα εχω απεχθεια στις Lcd λογω κακου μαυρου,κι αυτες που δηθεν εχουν καλο οπως καποιες ΣονΥ που ειχα ακουσει στο παρελθον με απογοητευσαν.Ωστοσο χτες ειχα παει στο Πλαισιο Κηφισιας και ειδα μια Samsung 40" που μπορω να πω οτι εχει το καλυτερο μαυρο που εχω δει σε lcd,δεν παρακολουθω ιδιαιτερα τα των tv αλλα ειπα να το γραψω μηπως ενδιαφερει κανεναν.Η συγκεκριμενη τηλεοραση δινει επισημο κοντραστ 25000:1,αλλα εν πασει περιπτωσει δεν επαιζε ασχημα που για τα δικα μου γουστα,μου φανηκε περιεργο.Το συγκλεκριμενο μοντελο ειναι full HD και κανει 2000ευρω αλλα δεν θυμαμαι το μοντελο.

40F86

Εγώ βρήκα σε κατάστημα της γειτονιάς μου την 42PFL9732 2300 μετρητοίς,είναι καλή τιμή ? να την χτυπήσω ? Θεσ/νίκη μένω,αν κάποιο πατριωτάκι την έχει βρει φθηνότερα σε κατάστημα της Θεσ/νίκης και όχι μέσω ιντερνέτ ας με ενημερώσει.

Ο λαρισαίος την έβγαλε από το site του.Σε επικοινωνία που είχα μαζί του είπε όταν θα ξαναφέρει τότε θα την ξαναβάλει στο site

Άρα θα την αγόρασαν αρκετοί από κει!Η τιμή είναι αρκετά καλή για μη online

Το περίεργο είναι στον Λαρισαίο ότι δεν θέλει να πας να την πάρεις από εκεί εσύ,αλλά να σου την στείλει αυτός.Από το μαγαζί του αν πας δεν σου την δίνει!!!

Επίσης σε μια έρευνα αγοράς που έκανα εδώ στην Θεσ/νίκη, όλες οι αλυσίδες ηλεκτρικών ειδών την έχουν από 2700-2800 (εκτός από το Πλαίσιο που την έχει 2500). Πιστεύω μόνο σε μαγαζάκια της γειτονίας μπορεί να βρεθεί καλή τιμή.Αν ξέρετε κανένα ευπρόσδεκτο.

Μα οι τιμές για online είναι...αλλά σου δίνει δωρεάν αποστολή

Εγώ όμως θα βρίσκομαι Λάρισα γιατί να μην την πάρω από εκεί ο ίδιος? Φοβάμαι την μεταφορική.Πιστεύω είδες τι έπαθε ο φίλος στο εξωτερικό με την Χ3500

Εγώ όμως θα βρίσκομαι Λάρισα γιατί να μην την πάρω από εκεί ο ίδιος? Φοβάμαι την μεταφορική.Πιστεύω είδες τι έπαθε ο φίλος στο εξωτερικό με την Χ3500

Ελααα , δεν θελω ν ακουω τρελα .
Περισοτερες πιθανοτητες εχεις να σε "πατησει " με αυτοκινητο η Ελενα παπαριζου !!! , παρα να παραλαβεις δυαλημενη τηλεοραση απο ατυχημα σε μεταφορικη .
Μηπως να κλειστουμε μεσα και το Σαβ/κο γιατι κυκλοφορουν πολλοι μ@λ@κες στους δρομους ?:flipout:
Τι να πουν και αυτοι που παραλαμβανουν απο εξωτερικο ?