Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

Εγώ όμως θα βρίσκομαι Λάρισα γιατί να μην την πάρω από εκεί ο ίδιος? Φοβάμαι την μεταφορική.Πιστεύω είδες τι έπαθε ο φίλος στο εξωτερικό με την Χ3500

Το χω δει το περιστατικό πρώτος...δεν νομίζω να σαι τόσο γκαντέμης

Εγώ όμως θα βρίσκομαι Λάρισα γιατί να μην την πάρω από εκεί ο ίδιος? Φοβάμαι την μεταφορική.Πιστεύω είδες τι έπαθε ο φίλος στο εξωτερικό με την Χ3500

Στην Λάρισα την κατασκεύασαν ή βρέθηκε εκεί με διακτινισμό ?

Ίδιες πιθανότητες έχεις για κάτι τέτοιο από όπου και να την πάρεις.

Last edited:
Παιδιά είδα στο mediamarkt της Λάρισας ΚDL-40W2000 1490euro και την KDL46W2000 1960euro.Eγώ την 40" την είχα πάρει 1870euro το Πάσχα ακριβώς.Και τότε ήταν ευκαιρία!Πως πέφτουνε έτσι οι τιμές ρε παιδιά!!:furious3:Πάντως για fullhd είναι πολύ καλές τηλεοράσεις και καλές τιμές.

krima itan poly kalo gia na einai alithino....

uparxei ali axiologi 46ara 1080p mexri 1700 euro? i na simvivastv me HD ready?

Από Ελλάδα με τίποτα. Ακόμα και οι περισσότερες FullHD 40άρες παίζουν πάνω από τα 1700 . Για 46άρα και FullHD από Ελλάδα μιλάμε για 2300 -2400 +

Υ.Γ Αν γίνεται γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες.

Εγω θα παραγγελνα μια 46 D3000 απο γερμανια μερια Η θα κουναγα τα ιδια λεφτα σε κανενα καταστημα ( αν την εχουν ) για να δω αν τσιμπαει .
Ετσι δεν θα χρειαζοταν να γραψω και εγω τα παρακατω μετα τα χριστουγεννα.

Eγώ την 40" την είχα πάρει 1870euro το Πάσχα ακριβώς.Και τότε ήταν ευκαιρία!Πως πέφτουνε έτσι οι τιμές ρε παιδιά!

Εγώ πάλι πιστεύω πως από τα 2-3 μέτρα και οι 40-42'' είναι αρκετές. H Samsung 40M86BD για παράδειγμα είναι μια χαρά επιλογή και δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget.

απλα ακουω πολλους που μετα απο λιγο καιρο μετανιωνουν που δεν διαλεξαν μεγαλυτερη...

παντως και εγω νομιζω οτι αναμεσα σε 42 και 46 δεν ειναι και καμια τεραστια διαφορα 4 ιντσες ειναι... τελικα μαλον καλυτερα να διαλεξω σε ποιοτητα (1080ρ) παρα ποσοτητα (ιντσες)

απλα ακουω πολλους που μετα απο λιγο καιρο μετανιωνουν που δεν διαλεξαν μεγαλυτερη...

παντως και εγω νομιζω οτι αναμεσα σε 42 και 46 δεν ειναι και καμια τεραστια διαφορα... 4 ιντσες ειναι... τελικα μαλον καλυτερα να διαλεξω σε ποιοτητα (1080ρ) παρα ποσοτητα (ιντσες)

Ακόμα και οι 4 ιντζες έχουν διαφορά φίλε μου, πιστεψέ με! :2thumb22sup:
Αλλά από τα 3 μετρα αποσταση θεασης περιπου, ακομα και 40αρα ή 42αρα να παρεις θα είσαι ΟΚ! :music-smiley-005:

Απλά, για να αξιοποιήσεις καλύτερα το full HD από αυτή την απόσταση, μια 46αρα θα ήταν ό,τι πρέπει! :ernaehrung004:

παντως και εγω νομιζω οτι αναμεσα σε 42 και 46 δεν ειναι και καμια τεραστια διαφορα... 4 ιντσες ειναι... τελικα μαλον καλυτερα να διαλεξω σε ποιοτητα (1080ρ) παρα ποσοτητα (ιντσες)

Οι 4" ειναι μεγαλη διαφορα. Διαφορα στην ποιοτητα θα δεις στην full HD μονο οταν παιζει 1080p. Σε οποιαδηποτε αλλο υλικο η HD Ready θα παιζει καλυτερα.

Οι 4" ειναι μεγαλη διαφορα. Διαφορα στην ποιοτητα θα δεις στην full HD μονο οταν παιζει 1080p. Σε οποιαδηποτε αλλο υλικο η HD Ready θα παιζει καλυτερα.

Πιστεύω ότι ακόμα και σε 720p υλικό θα παίζει καλύτερα η FullHD, γιατί θα το κάνει upscalling στο πάνελ της! :music-smiley-005:
Αλλιώς είναι να βλέπεις 768 pixels στην οθόνη και αλλιώς 1080 (σχεδόν 350 pixels παραπάνω)!!!
Έστω και αν η πηγή σου ΔΕΝ είναι καθαρά 1080p... :ernaehrung004:

Πιστεύω ότι ακόμα και σε 720p υλικό θα παίζει καλύτερα η FullHD, γιατί θα το κάνει upscalling στο πάνελ της! :music-smiley-005:
Αλλιώς είναι να βλέπεις 768 pixels στην οθόνη και αλλιώς 1080 (σχεδόν 350 pixels παραπάνω)!!!

Εσυ εισαι "ψημενος " για την Χ3500 , απλα δεν το κανεις ευρεως γνωστο γιατι φοβασε τη διαγραφη , αστα αυτα τωρα:flipout:

Πιστεύω ότι ακόμα και σε 720p υλικό θα παίζει καλύτερα η FullHD, γιατί θα το κάνει upscalling στο πάνελ της!

Ναι αλλα τα pixel αυτα δεν υπαρχουν στο αρχικο σημα. Σε οτιδηποτε λιγοτερο απο 1080p η Full HD θα δειχνει χειροτερα απο οτι η HD Ready. Oσα pixel λειπουν δεν μπορουν να αναπληρωθουν οποιονδηποτε επεξεργαστη αν εχει και η τηλεοραση!

Εσυ εισαι "ψημενος " για την Χ3500 , απλα δεν το κανεις ευρεως γνωστο γιατι φοβασε τη διαγραφη , αστα αυτα τωρα:flipout:
Καλά, μαντης εισαι? :flipout:

Βασικά είμαι ''ψημένος'' με τη Samsung F86, αλλά αν δω και την X3500 από κοντά στην έκθεση και μου κάνει κλικ, θα το σκεφτώ...:Banane0:

Πολλά τα λεφτά ρε παιδί μου όμως...

Πάντως δε νομίζω ότι αξίζει να πάρει κάποιος hd-reαdy TV σήμερα, με την κατρακύλα που έχουν πάρει οι τιμές, ακόμα κι αν την χρησιμοποιεί ΕΞΟΛΟΚΛΗΡΟΥ σε τηλεοπτικό σήμα! ( ειδικά όταν μιλάμε για 42-46 ίντζες και πάνω)....

Κι αυτό γιατί όσο και καλύτερα να δείχνει μια ready, σε ένα 6μηνο με χρόνο το πολύ, θα το σκυλομετανιώσει που ΔΕΝ πήρε fullHD! :smash: