Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

Παρε μια 32 CRT της προκοπης , βαλε ORF1 και δες F1 και βαλε διπλα της οποια τοπ LCD γουσταρεις σε οσα p θες ..........και μετα τα ξαναλεμε .
Αλλο οτι "κανουμε" οτι δεν βλεπουμε , κι αλλο το τι βλεπουμε .

Απάντηση: Re: Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

Παρε μια 32 CRT της προκοπης , βαλε ORF1 και δες F1 και βαλε διπλα της οποια τοπ LCD γουσταρεις σε οσα p θες ..........και μετα τα ξαναλεμε .
Αλλο οτι "κανουμε" οτι δεν βλεπουμε , κι αλλο το τι βλεπουμε .

και βαλε την 32αρα να δειξει σημα 1080ρ και αμα στο δειξει παρε με τηλεφωνο να μου το πεις...:flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Re: Βλέπω ότι έπεσαν πολύ οι τιμές στις 1080Ρ

και βαλε την 32αρα να δειξει σημα 1080ρ και αμα στο δειξει παρε με τηλεφωνο να μου το πεις...:flipout::flipout:

Ετσι ειναι δυστηχως και τα μεν και τα δε .

Αλλα ειπαμε αγοραζουμε τα sexy εσωρουχα που διαφημιζει η antzie everheart και τα φοραμε στην κικη που ο κωλος της και η πορτοκαλοφλουδα ειναι ενα και το αυτο .
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica][/FONT]

εχω αρχισει και απελπιζομαι , τοσες μερες ψαχνω και ψαχνω και ακομα δεν εχω αποφασισει, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, να παρω 42 αρα η 46αρα? να ειναι 720ρ η 1080ρ?
Διαθετω μεχρι 1700 ευρω και με αυτα τα χρηματα παιρνω και 42αρα 1080 αλλα και 46αρα 720ρ, οτι και αν αποφαζιζω μετα απο λιγο το αλαζω αν δεν με βοηθεισετε εσεις δεν βλεπω να αποφασιζω ποτε...

και απο την αλλη βλεπω και αυτην την καταπληκτικη προσφορα http://technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/181489/-/Article.html? Samsung LE-46 N 87 BD 1080p με μονο 1600ε

και λεω μηπως αξιζει να παω σε μια τραπεζα να βγαλω μια πιστοτικη και να την παρω?

Last edited:
εχω αρχισει και απελπιζομαι , τοσες μερες ψαχνω και ψαχνω και ακομα δεν εχω αποφασισει, δεν ξερω τι ειναι καλυτερο, να παρω 42 αρα η 46αρα? να ειναι 720ρ η 1080ρ?
Διαθετω μεχρι 1700 ευρω και με αυτα τα χρηματα παιρνω και 42αρα 1080 αλλα και 46αρα 720ρ, οτι και αν αποφαζιζω μετα απο λιγο το αλαζω αν δεν με βοηθεισετε εσεις δεν βλεπω να αποφασιζω ποτε...

Το καλύτερο είναι να αποφασίσεις τι μέγεθος θέλεις και μετά να βρεις μια καλή τηλεόραση εντός budget ανεξάρτητα από την ανάλυση της. Μεγαλύτερη ανάλυση δεν σημαίνει αναγκαστικά και καλύτερη τηλεόραση.

την θελω πιο πολυ για προβολη HD απο PS3 kai χβοχ360 καθως και απο PC ...

ομως υπαρχουν νεα δεδομενα.... http://www.pixmania.com/gr/gr/548137...42x3030dg.html

Toshiba 42X3030DG με 1080ρ 42αρα και μονο 1320 ευρο με τα μεταφορικα...
πολυ καλη ευκαιρια μου φαινεται αλλα ειναι Toshiba και την φοβαμε λιγο... καμια γνωμη για αυτην?

ομως υπαρχουν νεα δεδομενα.... http://www.pixmania.com/gr/gr/548137...42x3030dg.html

πολυ καλη ευκαιρια μου φαινεται αλλα ειναι Toshiba και την φοβαμε λιγο... καμια γνωμη για αυτην?

Θα σε συμβουλευα να αποφυγεις το συγκεκριμενο καταστημα, γιατι δεν εχουν ακουστει και τα καλυτερα λογια!!!
Παντως η Toshiba δεν ειναι κι ασχημη τηλεοραση. Μπορει να μην ειναι κορυφαια στις μετρησεις, αλλα τουλαχιστον ειναι αξιοπιστη σαν εταιρια και δεν παρουσιαζει συχνα προβληματα.
Και δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι. Πιστεψε τα ματια σου. Πηγαινε και δες απο κοντα αυτες που εχεις στο μυαλο σου και παρε αυτη που παιζει καλυτερα. Τωρα εαν παιζει 720p ή 1080p...αν βλεπεις εσυ τη διαφορα, καλως. Αν οχι, τοτε δεν υπαρχει κανενας λογος ανησυχιας. Απλα τεσταρε τις υποψηφιες απο την αποσταση που θα τις βλεπεις και στο σπιτι.

την θελω πιο πολυ για προβολη HD απο PS3 kai χβοχ360 καθως και απο PC ...

Υπάρχει και στο technikdirect:

Toshiba 42 X 3030 --- 1360

Αμα πας για Tosh κοιτα τη σειρα Ζ , οι απο κει και κατω θα απαξιωθουν γρηγορα .
Ηδη η Ζ στις 42 ξεκιναει απο 1550 περιπου , μην κοιτας εδω που η αντιπροσωπεια τις εχει για να κλεινη τις τρυπες που αφηνουν οι πουλημενες pionner.

Αν την θέλεις για προβολή HD και PS3 εγώ θα σου πρότεινα FullHD και όχι την Χ3030,ναι για την σειρά Ζ(από Toshiba)

Αμα πας για Tosh κοιτα τη σειρα Ζ , οι απο κει και κατω θα απαξιωθουν γρηγορα .
Ηδη η Ζ στις 42 ξεκιναει απο 1550 περιπου , μην κοιτας εδω που η αντιπροσωπεια τις εχει για να κλεινη τις τρυπες που αφηνουν οι πουλημενες pionner.

Πες μας βρε παλικάρι μου που παίζει στα 1.550€ η Toshiba 42Z3030D?
Δώσε κάποιο link μπας και ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ.-bye-

Παντός και εγώ συμφωνώ για την πρόταση της Toshiba 42Z3030D
και όπως είπα και παλιότερα ΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ.

Άντε κάποιος πρέπει να την πάρει αυτή την TV για να μάθουμε της λεπτομέρειες.

στο http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/192857/-/Article.html? η 42Z3030D εχει 1690 ευρω και ειναι μονο 42. Ενω η Samsung LE-46 N 87 BD που ειναι 46 εχει 1607 , οποτε με συμφερει καλυτερα, απλα η Samsung δεν εχει το 24ρ αλλα δεν ξερω τι κανει αυτο και αν ειναι σημαντικο

στο http://www.technikdirekt.de/main/en/lcd-plasma-tv/lcd-tv-ab46/192857/-/Article.html? η 42Z3030D εχει 1690 ευρω και ειναι μονο 42. Ενω η Samsung LE-46 N 87 BD που ειναι 46 εχει 1607 , οποτε με συμφερει καλυτερα, απλα η Samsung δεν εχει το 24ρ αλλα δεν ξερω τι κανει αυτο και αν ειναι σημαντικο

Από κάπου αλλού πρέπει να εννοεί ο φίλος μας.

Παντός θα συμφωνήσω μαζί σου για της 46´.
Όσο μεγαλύτερη μπορείς να πάρεις τόσο καλύτερα.

Από πόσο μέτρα θα βλέπεις την TV?

3 μετρα ειναι η αποσταση....

και αν μπορει καποιος ας μου πει και τι ειναι αυτο το καταραμενο το 24ρ και αν ειναι σημαντικο η οχι.... γιατι καλη και χρυση η samsung η 46αρα και 1080p αλλα 24ρ δεν υποστυριζει...

Από κάπου αλλού πρέπει να εννοεί ο φίλος μας.

Παντός θα συμφωνήσω μαζί σου για της 46´.
Όσο μεγαλύτερη μπορείς να πάρεις τόσο καλύτερα.

Από πόσο μέτρα θα βλέπεις την TV?

Δεν εννοω απο καπου συγκεκριμενα απλα βλεπω εδω τι παιζει εξω
http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/816762_-42z3030d-toshiba.html
και δεν ξερω και γερμανικα +τις αλλοις.
Με λιγο ψαξιμο ισως τη βρεις καπου η να την παρεις απο δω σε τιμη κοντινη γυρω στα 1600 + δηλαδη .
Εδω ξεκινα γυρω στα 1780 στον προβληματικο θεσσαλονικιο και οι αλλοι παιζουν μια ανασα κατω απο το 2χιλιαρο .
Κριμα δεν ειναι ?

3 μετρα ειναι η αποσταση....

και αν μπορει καποιος ας μου πει και τι ειναι αυτο το καταραμενο το 24ρ και αν ειναι σημαντικο η οχι.... γιατι καλη και χρυση η samsung η 46αρα και 1080p αλλα 24ρ δεν υποστυριζει...

Δες αυτά:

24 FPS Compatible
Enables the display of a 24 frames per second input at the native frame rate of the TV (50/100 Hz).
ecblank.gif

24 FPS Compatible with 5:5 pull-down
From a 24 frames per second input the image processing replicates the exact frames in sets of 5 to virtually eliminate 'Film Judder' artefacts.

Τολμηρό σε βρίσκω παντός στις ίντσες.

Και εγώ στην ίδια απόσταση είμαι
μπορεί και καμία 30-50 πόντους πιο πάνω
και λέω ότι οι 46’ θα είναι πολλές.

Τώρα πάλη μπορεί και να είναι ιδανικές
αλλά αυτό θα το καταλάβω όταν μπει μια από τις δυο στο σπίτι μου.

η Ζ3030 παίζει στην Ελλάδα γύρω στα 1980-2090(αναζήτηση με skroutz).Με 2200 παίρνεις την 42PFL9732 που είναι σαφώς καλύτερη.

κι εγω πηγαινα να παρω tosηiba 3030 και ειδα διπλα την 46 samsung και αλλαξα γνωμη και μαλλον αυτη θα παρω τελικα
καμια σχεση το μαυρο τους

Και εγώ στην ίδια απόσταση είμαι
μπορεί και καμία 30-50 πόντους πιο πάνω
και λέω ότι οι 46’ θα είναι πολλές.

Τώρα πάλη μπορεί και να είναι ιδανικές

Εγω βλεπω στα 3.5 μετρα σε 40" και πλεον η τηλεοραση μου φαινεται μικρη οποτε καλυτερα παρε 46" τωρα γιατι αλλιως θα το μετανιωσεις.

Ετσι ειναι δυστηχως και τα μεν και τα δε .

Αλλα ειπαμε αγοραζουμε τα sexy εσωρουχα που διαφημιζει η antzie everheart και τα φοραμε στην κικη που ο κωλος της και η πορτοκαλοφλουδα ειναι ενα και το αυτο .

:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:
Εχω πέσει κάτω
πολύ καλό :music-smiley-005::SFGSFGSF:

Στα σοβαρά .....τώρα . Για να αυξήσω το μπέρδεμα θα προτείνω SAMSUNG 42Q96 .
+ Τρομερές κριτικές
+ Απίστευτη Εικόνα
+ Plasma
+ Καλή τιμή

Γνώμη μου είναι να αποφύγεις τα entry level μοντέλα. Αυτό που θα δείς στην Q96 δεν θα το δείς στα άλλα μοντέλλα που αναφέρθηκαν. Σαν εναλλακτική κοίτα για PANI.
2.5 - 3 μέτρα και LCD θα σου πεταχτούν τα μάτια έξω .
Αν πάς σε 46 ....που δεν σου χρειάζεται με τίποτα στα 2,5 - 3 μέτρα τότε κοίτα για 1080p.
Αλλιώς U DONT NEED THEM .

Last edited: