Βλεποντας feed 4:2:2 κανοντας streaming στο PC.

john 78

Banned
29 December 2008
1,684
Aνοιξε τον browser Firefox/IE/Opera ...και γραψε την διευθυνση απο τον δεκτη
σου
π.χ.: 192.168.1.20

Θα σου ζητηθει το User = root και Password: ειναι οτι εχει το image που εχεις

Τωρα επελεξε το καναλι του feed

Οταν το επιλεξεις πατησε το κουμπι webx και το καναλι θα αρχισει το stream στο PC.

Μπορεις να χρησιμοποιησεις το VLC αν το εχεις στο PC σου.

Eagle box,DM 500,TM 9100 OK

Last edited:
μπορει να γινει και με τον 800αρι?

Γι αυτο ανοιξα αυτο το θεμα, ωστε καποιος που δεν ξερει το πως, να μαθει και να μας πει.Αυτη την απορια εχω και εγω.

Frequency: 12549 - Pol: H - SR: 5632 - FEC: -

transmitted in: MPEG-2 4:2:2
Comments: Big brother Germany

ναι παιζει αν και αυτο δεν ειναι dvbs2/hd

Ωραια,ολα καλως λοιπον.Χαιρομαι.Ελπιζω να βοηθηθει και ο φιλος που δεν τα καταφερε, χτες νομιζω που προσπαθουσε.

καλημερα
δηλαδη αν μπορεσω να το κανω να δουλεψει θα μπορω να βλεπω καποια ταινια με το VLC και να βαλω και υποτιτλους; και τι σημαινει το 4:2:;
ευχαριστω πολυ

Μη συγχέεις το streaming ταινιών με το streaming δορυφορικού σήματος.
Εδώ πρόκειται για μεταφορά εικόνας μέσω του webinterface του δέκτη, όπως σε κάθε άλλη περίπτωση θέασης καναλιών στο PC.

οκ
το κουμπι webx που αναφερει ο φιλος πιο πανω που βρισκεται γιατι δεν το βλεπω στο web interface του dreambox 800
einai to idio me to "stream channel" mallon e?

Last edited:
οκ
το κουμπι webx που αναφερει ο φιλος πιο πανω που βρισκεται γιατι δεν το βλεπω στο web interface του dreambox 800

αναφερεται σε enigma1 αλλα αν εχεις nabilo 0.10 το εχει πανω δεξια webtv δεν ξερω για αλλα images αν το εχουν

καλησπέρα εχω τον DM500 και αφου περάσω το dyndns μου και συνδέομαι με το pc εξ´αποστάσεως με τον δέκτη μπορώ και αλλάζω κανάλια και τον ήχο, κατέβασα το vlc για να μπορώ να βλέπω και εικόνα.
όμως δύο ημέρες προσπαθώ με τις ρυθμίσεις του vlc αλλά χωρίς αποτέλεσμα,αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει θα του είμαι ευγνώμων

ευχαριστώ
Γιώργος

Αν δεν είσαι σε τοπικό δίκτυο ή αν δεν έχεις γραμμή με μεγάααααααλο upload χλωμό να δεις εικόνα με vlc.
Κάπου είχε πάρει το μάτι μου κάποιο thread για streaming, αλλά εκεί έπαιζε και web server στο ενδιάμεσο αν θυμάμαι καλά.