Blindspot [NBC]

Ψηφίστε την Σειρά:


  • Total voters
    0
Αν και ξεκίνησε πολλά υποσχόμενη η σειρά.......δυστηχώς με απογοήτευσε. Το τέλος δε του 1ου κύκλου το θεωρώ από τα χειρότερα που έχω δει σε σειρά. Ούτε ένα cliffhanger ρε παιδί μου για τα μάτια του κόσμου.
Πλέον θα γίνει η σειθρά του αεροπλάνου. Απλά και λιτά στο τάμπλετ για να περνάει η ώρα
 
e66sud.jpg


NBC | Imdb | Wikipedia | Facebook | Twitter | Youtube

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

14 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα..

 
Η σειρά έκανε κοιλιά, τώρα κάπου διορθώθηκε λίγο, σε λίγο βλέπω να ξαναπέφτει, και πάει λέγοντας, υποπτεύομαι!


Έχω την αίσθηση ότι αν ήταν περιορισμένη σε 15 επεισόδια, θα ήταν φοβερή σειρά. Είχε το στήσιμο και την ιδέα.

Όμως όταν θέλει το κανάλι φουλ σεζόν(ς) από πολλά επεισόδια... :frown:

(Ας ελπίσουμε να μην πάθει τα ίδια και κανένα Taboo!)
 
Tώρα έτυχε να παρακολουθήσω τα πρώτα επεισόδια (στο STAR).
Σκέτη ζαλάδα απο το shaky cam
Δραμαμίνες και Vomex απαραίτητα.
To παράτησα.
 
Στα πρώτα 6 επεισόδια που την βλέπω κάτι προσπαθεί να κάνει αλλά υπάρχουν κάποια κουλά σε κάθε επεισόδιο που είναι σαν να απευθύνονται σε ανθρώπους χωρίς καμία νοημοσύνη.
Οι βασικοί ρόλοι σε άλλες σειρές ζωγράφιζαν εδώ κοιτάει ο ένας τον άλλον
 
Αναμενόμενο, γιατί ως σειρά που γενικώς βλέπεται ευχάριστα, δεν έχει κορεστεί ακόμα.

Θα συνεχίσω να το βλέπω για να δω που το πάνε, γιατί οι παραγωγοί βάζουν νέες παραμέτρους να ξετυλίγονται στην πλοκή.
Αλλά, και πάλι, θα έλεγα ότι αν όλη η σειρά θα ήταν σε 15 μόνο επεισόδια, θα ήταν εξαιρετική!
Το αλά Dan Brown εύρυμα επίλυσης τατουάζ, σε συνδυασμό με την αγχωτική προσπάθεια του FBI να προλάβει το "κακό που ανά πάσα στιγμή θα σκάσει", ήταν η ουσία που τράβαγε την προσοχή του κοινού. Και ταυτόχρονα, το να προσπαθήσουν οι του FBI να βρεθούν ένα βήμα πιο μπροστά από τον αντίπαλο που έχει σχεδιάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι χρόνια ολόκληρα πριν τα γεγονότα, το καύσιμο για να την δει κανείς στη συνέχεια.
(Σημειωτεόν: με τις όποιες απαραίτητες αλλαγές θα χρειάζονταν σε σενάριο/σκηνοθεσία στις σχέσεις των χαρακτήρων, τις συμπτώσεις, τα γεγονότα και την ρεαλιστικότητα.
Χώρια το νεό τέμπο που θα απαιτούταν για μία σειρά 15 ωριαίων επεισοδιών, σε σχέση με αυτό που χρησιμοποιείται τώρα, στο "ξεχείλωμα" επεισοδιών και καταστάσεων που κάνουν οι παραγωγοί για να καταλήξει το blindspot να έχει αρκετές σεζόν τηλεοπτικού χρόνου -με το μεγάλο κόστος που έχει στην ποιότητά της).
 
Εμένα μ´ έχει κουράσει.
Ξεκίνησε πολύ ελπιδοφόρα αλλά εξελίσσεται σε μεγάλη απογοήτευση.
 
Η σειρά είναι καμένο χαρτί από την αρχή. Η υπόθεσή της θα είχε ενδιαφέρον μόνο εάν μιλούσαμε για mini σειρά ή εάν είχε προαποφασιστεί ότι θα έχει 1-2 κύκλους. Τώρα μιλάμε για ένα κλασσικό παράδειγμα σειράς η οποία θα παίζεται όσο κάνει νούμερα μέχρι να κοπεί απότομα χωρίς ποτέ να καταλήξει κάπου. Όποιος συνεχίζει να την βλέπει απλά βασανίζει τον εαυτό του. Η ιστορία έχει αποδείξει ότι κατά 99% η σειρά δεν θα προλάβει να αποκαλύψει τίποτα και το μόνο που θα κάνει θα είναι να τρενάρει την κεντρική ιδέα. Γι' αυτό άλλωστε την έκοψα και με το τέλος της πρώτης σεζόν.
 
η πλακα ειναι οτι ανανεωθηκε χωρις να κανει νουμερα!
η πτωση της 2ης σεζον ηταν της ταξης του 40%!
εγω πιστευω πως θα ξεκινησει η 3η (αφου ανανεωθηκε),
αλλα δεν θα κρατησει πολυ,
μετα απο επεισοδια μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου θα κοπει νυχτα
 
Εννοείται ότι όσο ακόμα "βλέπεται", θα παίζεται!
Μακάρι να προλάβω να δω "που το πάνε" γιατί για δικούς μου λόγους εκεί είναι η "ταμπακιέρα" του ζητήματος.
(Ούτως ή άλλως από το 6-7 επεισόδιο της πρώτης σεζόν η κατάσταση παγειώθηκε στην στάνταρ διεκπαιρεωτική πλοκή που βλέπουμε έως σήμερα.
Όσοι ακόμα την βλέπουν πέρα από εμένα! :rolleyes::p)
 
Κι εμένα με κούρασε. Πήρε την θέση της πίσω-πίσω, στις σειρές έκτακτης ανάγκης νεκρής περιόδου, όταν δεν υπάρχει κατι καλύτερο.
 
Ιδού και πάλι η πολυαγαπημένη σειρά που βαριέται ο κόσμος να βλέπει (:laugh:) , σε μια προσπάθεια να κεντρίσει το (πετσοκομμένο) ενδιαφέρον του κοινού.

Όσο βλέπω να βγαίνουν λεπτομέρειες, τόσο μού ταιριάζει για μία καταστραμμένη σειρά που θα έπρεπε να περιοριστεί σε 15 -το πολύ- επεισόδια:

Κάθε επίλυση τατουάζ ρίχνει έναν διεφθαρμένο από κάποιο πόστο ώστε να βγουν οι ηθικοί στα πόστα εξουσίας, αποκαλύπτει η στρατηγός της Σάντστορμ πριν την συλλάβουν (απλοϊκό ε; ). Όπως ο Kurt στο FBI.

Και πύραυλο μέσα από δορυφόρο εναντίον Κοννγκρέσου φύλαγε το φινάλε της σεζόν (αλλά κουτσουρεμένο σε δραματικότητα και ρεαλιστικότητα του γεγονότος).

Και για τρίτη σεζόν κρύβεται μια δεύτερη στρώση πάνω στα τατουάζ.
Ιδού βίντεο από το φινάλε που προμηνύει ότι η τρίτη σεζόν θα εξελιχθεί δύο χρόνια αργότερα.
https://www.youtube.com/watch?v=iKMX-LDYG60

Αρκεί, όμως, για να πείσει κάποιον να συνεχίσει να παρακολουθεί όταν προμηνύεται η πρόθεση ότι: Σεζόν 3 και "όσο αντέξετε το ξεχείλωμα, θα την προβάλλουμε" ;