Blu-ray Disc ripping. Τί υπάρχει από software?

Καλημέρα,

Εδώ έχω ήδη αναρτήσει ένα νήμα σχετικό με το νέο μου HTPC. Όμως επειδή τρώγοντας έρχεται η όρεξη και επειδή φρονώ ότι η κυριώτερη από τις ασχολίες του θα είναι η αναπαραγωγή ταινιών μέσα από τους σκληρούς του, πρέπει να δω πώς θα αποθηκεύω τις ταινίες στους σκληρούς δίσκους

Οι ματρόσκες είναι ένας τρόπος (ομολογώ πως είμαι μάλλον σε βρεφική ηλικία για αυτή την ασχολία, αλλά ήρθε η ώρα να ασχοληθώ, και πού θα πάει, θα μάθω). Ο άλλος τρόπος αποθήκευσης είναι το ripping των δίσκων. Και καλά με τα DVD, έχουμε πια μάθει. Τί γίνεται με τα μπλε δισκάκια, όμως;

Να διευκρινήσω ότι είμαι νόμιμος ιδιοκτήτης και χρήστης ΚΑΙ των τριών προγραμμάτων των Slysoft/Elaborate Bytes, ήτοι των AnyDVD HD, CloneDVD και CloneCD, αλλά δεν έχω κάνει ποτέ ripping σε Blu-ray.

Μπορείτε να προτείνετε κάτι;
Ευχαριστώ.
-

AnyDVD HD, Rip (σε folder ή ISO αν θες να διατηρησεις πληρη ''προστασια'' - σαν το αυθεντικό δισκάκι δλδ) και τελειωσες.

AnyDVDHD και ξερό ψωμί!

AnyDVD HD, Rip (σε folder ή ISO αν θες να διατηρησεις πληρη ''προστασια'' - σαν το αυθεντικό δισκάκι δλδ) και τελειωσες.

Ευχαριστώ. Στην αρχή δεν μου δούλευε, αλλά το πέτυχα. Καλό απόγευμα.
-

Παιδιά ψάχνω απεγνωσμένα να βρω απάντηση σε ένα βασικότατο ερώτημα που έχω σχετικά με το ripping των Blu-ray με το AnyDVD HD και στη συνέχεια της εγγραφής τους σε δισκάκια BD-R τα οποία θα παίζουν κανονικά σε επιτραπέζια Blu-ray players.
Για να μην ξαναγράφω ξανά,σας παραθέτω το link στο οποίο έχω εκθέσει όσο πιο αναλυτικά μπορώ την απορία μου (post #19):

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=68363&page=2

Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη!!Περιμένω με αγωνία!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Φιλικά,
Μάνος.