Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Ξέρει κανείς πότε θα κυκλοφορήσει το Tron Legacy σε blueray στην Ελλάδα? Στο blueray.com λέει για 5/4 αλλά εδώ?

Star Wars: The Complete Saga (9-disc Set includes all six films)
starwarsthecompletesaga.jpg

Star Wars: Prequel Trilogy (3-disc set includes Episodes I-III)
starwarsiiiiiibd.jpg

Star Wars: Original Trilogy (3-disc set includes Episodes IV-VI)
starwarsivvvibd.jpg

Παιδιά μια ερώτηση:

Που μπορώ να προπαραγγείλω το Lord of The Ring Trilogy Extended Βluray που να έχει και ελληνικούς υπότιτλους?

Και το ίδιο ισχύει και για το Star Wars bluray.

Ευχαριστώ

Last edited:
Πιθανότατα και από amazon.co.uk και play.com (που ειναι πολύ φθηνότερα) να εχουν Ελληνικούς υπότιτλους αλλα θελει ψάξιμο (και ειναι και λιγο νωρίς ακόμη μάλλον...)

Ειδα σε amazon.com και play.com αλλα δεν βλεπω ελληνικους...

Έστειλα μήνυμα σε amazon και play.com και οι δύο μου απάντησαν ότι είναι region A και χωρίς greek subs...

Από κάπου αλλού μπορούμε να βρούμε με ελληνικούς υπότιτλους?

άσχετο...ιδέα μου είναι η το DTS HD έχει κερδίσει το Dolby HD?
Στα πρώτα blyray το soundtrack ήταν συνήθως dolby hd στην αρχή, ενώ τελευταία όλο σε DTS hd πέφτω.

Re: Απάντηση: Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

άσχετο...ιδέα μου είναι η το DTS HD έχει κερδίσει το Dolby HD?
Στα πρώτα blyray το soundtrack ήταν συνήθως dolby hd στην αρχή, ενώ τελευταία όλο σε DTS hd πέφτω.

Δεν είναι ιδέα σου. Το dts HD Master Audio, όντως έχει κερδίσει τα περισσότερα στούντιο, καθώς συμπεριλαμβάνει και το dts core κι έτσι δεν χρειάζεται επιπλέον audio track στο stream για συμβατότητα με παλαιότερα μηχανήματα...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Δεν είναι ιδέα σου. Το dts HD Master Audio, όντως έχει κερδίσει τα περισσότερα στούντιο, καθώς συμπεριλαμβάνει και το dts core κι έτσι δεν χρειάζεται επιπλέον audio track στο stream για συμβατότητα με παλαιότερα μηχανήματα...

Το dolby hd, δεν έχει core κομμάτι; δεν είναι 2 σε 1 όπως το dts hd?

Αν δεν κανω λάθος, και το D Tr HD έχει DD core.

Η αληθεια ειναι παντως οτι πλεον πάνω από το 90% των BD ειναι DTS και οχι Dolby.

Το γιατί δεν το ξεύρω.