Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Re: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

21WY2VQTYJL.jpg
κι αλλο!

ετσι τουλαχιστον γραφει η σειδα που το διαβασα

Η πολιορκια blu ray! (για ενοικιαση)

(αναμενεται)

ομως δεν εχει αγγλικο τιτλο.

προκειται για το the siege

η για το σε καασταση πολιορκιας (under siege)?

αν ειναι αυτο στη φοτο τοτε εχουμ το πρωτο της γουορνερ με ελληνικα?

(πολυ φοβαμαι ομως οτι δεν εννοιει το under siege blu ray αλλα αλλη ταινια της φοξ)

Last edited:

to ενω κυκλοφορησε το ''the air i breathe''

σε μπλου ρει!

http://www.blu-ray.com/movies/movies.php?id=708

http://bluray.highdefdigest.com/1379/airibreathe.html
(με ελληνικους!- διαθεσιμο ηδη για ενοικιαση!)
Το νοικιασα χθες.

Ειναι της Hollywood και μαλιστα το πρωτο με Ελληνικα τυπωμενο δισκακι και Ελληνικα menu!

(Να πω την αληθεια, ολα αυτα τα Ελληνικά με χαλασαν λίγο - μου εκαναν σαν το ξεπαρθένεμα του BR στην Ελλάδα :p)

To Lord of the Rings να βγει να απολαύσουμε λέω εγώ.

22672-large.jpg

16 IOYNIOY 2008 θα κυκλοφορησει η ταινια του GEORGE COSMATOS ΣΕ BLURAY.

Οπως γνωριζετε η ταινια ειναι γυρισμενη στην ελλαδα το 1979 και σ αυτη πρωταγωνιστουν διασημα ονοματα του κινηματογραφου.

Roger Moore, Telly Savalas, David Niven, Stefanie Powers, Claudia Cardinale

http://www.play.com/DVD/Blu-ray/4-/...?searchstring=escape+to+athena&searchsource=0

Μόλις νοίκιασα από το Κλουμπ μου τα:

Redacted (Hollywood - Ελληνική κατασκευή)

Erin Brockovich (Sony)

Μόλις νοίκιασα από το Κλουμπ μου τα:

Redacted (Hollywood - Ελληνική κατασκευή)

Erin Brockovich (Sony)

το 1ο το βρηκα κι εγω θα το νοικιασω οταν εχω χρονο.

για πες αν μπορεις για το δευτερο:a0210::firstprize:

(πμ η εδω...)

Απάντηση: Re: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Ποιο videoclub? (πμ αν και δε βλεπω το λογο να μην το μάθουν κι ολοι!)
Οι παραπάνω ταινίες κυκλοφορούν κανονικά σε όλα τα video club που σέβονται τον εαυτό τους και επομένως δεν υπάρχει λόγος ν αναφέρουμε ονόματα καταστημάτων .

Εγώ πάντως Κώστα βλέπω τεράστιες διαφορές διαθεσιμότητας ακόμα και μεταξύ Video Club ιδίων αλυσιδών...

Απάντηση: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Από δω και πέρα κανονικά δεν θα πρέπει να βλέπεις . Μέχρι τώρα ναι και λογικό ήταν λόγο του πολέμου των δυο forma. Τώρα όμως που ουσιαστικά και ο πόλεμος έχει τελειώσει και ο κόσμος γνωρίζει ότι η κονσόλα που αγόρασε παίζει και BR δεν έχουν καμιά δικαιολογία να μην αγοράζουν BR άντε να μην πάρουν κάποιο παλιό τίτλο πχ KUNG FU HUSTLE , τις νέες κυκλοφορίες όμως θα πρέπει να τις βρίσκουμε σε κάθε μαγαζί .

pr. break season 1 br

kai alvin and the

chimunks br για ενοικιαση...

(απο 15/4 λεει γνωστο σιτε)

Re: Απάντηση: Re: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Οι παραπάνω ταινίες κυκλοφορούν κανονικά σε όλα τα video club που σέβονται τον εαυτό τους και επομένως δεν υπάρχει λόγος ν αναφέρουμε ονόματα καταστημάτων .

Kι όμως αξίζει, δεδομένου ότι έφαγα τεράστια απογοήτευση όταν γράφτηκα στο πλέον πολυδιαφημιζόμενο βιντεοκλαμπ με το σήμα του... ολυμπιακου-bye-, και διαπίστωσα ότι είχε βία 10 τίτλους, τη στιγμή που το συνοικιακό της γειτονιάς μου έχει γύρω στους 20!

Απάντηση: Blu – Ray Νέες κυκλοφορίες

Αυτό έλεγα παραπάνω . Μέχρι στιγμής υπήρχε η δικαιολογία . Από δω και πέρα δεν υπάρχει τουλάχιστον για τις νέες κυκλοφορίες και έστω τις σημαντικές επανεκδόσεις Τώρα αν ο ένας είχε 10 κι ο άλλος 20 μικρό το κακό. Σας λέω από δω και πέρα θα πρέπει να έχουν όλοι .