Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Re: Κυκλοφορεί Σύντομα από την Sony

avclub1backtothefuture.jpg

Κατα τη γνωμη μου η πιο απολαυστικη time-travel κινηματογραφική σειρά.
Το περιμενα πολυ καιρό και εφτασε, ΑΛΛΑ, η τιμη του καθε δισκου (25 ) ειναι απαραδεκτα υψηλή για ταινιες 30ετίας και θα αποτρεψει πολλους να το αποκτησουν.
Δεν βαριεσαι, καλη ειναι η σειρα και σε DVD.

Τελικά, υπάρχουν κι αλλού ευκαιρίες...
ΟΛΟΚΛΗΡΗ η τριλογία με Ελληνικους υπότιτλους υπάρχει στο Amazon Ιταλίας με 20 (Ηχος DTS-HD MA).

Δηλαδή το 1/3 της τιμής από την Ελλάδα !! Τόση μεγάλη διαφορά δεν έχω ξαναδεί. Μήπως το Ελληνικό πακέτο περιλαμβάνει και τίποτε άλλο ?

Όχι ρε γαμώτο και το είχα πάρει απo αλλού με τα ίδια λεφτά αλλά χωρίς ελληνικούς υ/τ. Το μόνο μείον είναι η θήκη στα ιταλικά, αλλά για 20 ευρώ χαλάλι..

ρε παιδια μηπως ξερει καποιος αν και ποτε θα κυκλοφορησει το the ghost and the darkness σε blue?απορω διοτι βλεπω και ξανακυκλοφορουν καποιες απραδεκτες για μενα ταινιες σε hd,ενω μια τετοια φοβερη κατα την γνωμη μου ταινια με πλουσια ηχητικα εφε (αν δεν κανω λαθος ειχε βραβευτει για τα ηχητικα εφε) να μην ειναι ουτε καν στις μελλοντικες κοπιες απο τι διαβαζω σε καποια ξενα foroum

ρε παιδια μηπως ξερει καποιος αν και ποτε θα κυκλοφορησει το the ghost and the darkness σε blue?απορω διοτι βλεπω και ξανακυκλοφορουν καποιες απραδεκτες για μενα ταινιες σε hd,ενω μια τετοια φοβερη κατα την γνωμη μου ταινια με πλουσια ηχητικα εφε (αν δεν κανω λαθος ειχε βραβευτει για τα ηχητικα εφε) να μην ειναι ουτε καν στις μελλοντικες κοπιες απο τι διαβαζω σε καποια ξενα foroum

Το blu-ray.com δεν το αναφερει καθολου, μαλλον δεν εχει βγει ποτέ.

το πως δεν εχει βγει σε blu-ray το ξερω.το γιατι ομως με προβληματιζει.δεν ξερω αν την εχεις δει την ταινια αλλα κατα εμε τα σπαει και πιστευω οτι σε blu-ray θα ειναι απιστευω να βλεπεις τα τοπια της αφρικης και τα λιονταρια να μουγκριζουν.αυτο που με εχει κανει να απορησω βεβαια οπως ξαναπα ειναι οτι αφου βγαινουν τοσες ταινιες και πολλες απο αυτες αγνωστες του κιλου με λιγα λογια,πως και δεν εχουν ουτε καν σκοπο να βγαλουν αυτην τουλαχιστον απο τι εχω δει και ανφερουν σε διαφορα φορουμ

Καλησπέρα.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν κανείς από εδώ έχει αγοράσει το Ελληνικό Bluray του "Ε.Τ. -The Extra terrestrial".
θα ήθελα να τον ρωτήσω για μια συγκεκριμένη πληροφορία, που δε μπορώ να βρω πουθενά στο ιντερνετ.

Α ωραία, με σώζεις!!! :-)
Ήθελα να ρωτήσω αν περιέχει και το English DTS 2.0 audio track (εκτός από το 7.1 δηλαδή) , όπως όλες οι διεθνείς εκδόσεις.
Το πίσω εξώφυλλο δεν το λέει αλλά πάντα είναι ελλιπείς οι πληροφορίες εκεί..

Απάντηση: Re: Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Οχι φίλε μου δεν το περιέχει δυστυχώς. Ο ήχος είναι εξαιρετικός πάντως με πολύ καλό διαχωρισμό για την ηλικία της ταινία, αν σε ενδιαφέρει. Εγώ πχ θα ήθελα να είναι όπως το εξαιρετικό DVD Special Edition του 2002 με τις κομμένες σκηνές με τον Χάρισον Φορντ και τις ψηφιακές πρόσθετες σκηνές.

Άντε!! Κρίμα!! :-(
και όπως είδα τους υπότιτλους στο εξώφυλλο, φαινόταν να είναι η Ισλανδική release που το περιέχει (έχει και αυτή ακριβώς τους ίδιους υπότιτλους και επίσης έχει και Ελληνικό κανάλι ήχου - όχι ότι με ενδιέφερε αυτό)

Χίλια ευχαριστώ πάντως. Είχα ρωτήσει τόσα καταστήματα, και την εταιρεία, και ή δε θα απαντούσαν ή δε θα ήξεραν.
Απλώς πάντα θέλω και τον original ήχο γιατί πολλές φορές αλλάζουν πράγματα στη μετατροπή σε 5.1 ή 7.1 (ένα τρανταχτό παράδειγμα το Terminator που του έχουν αλλάξει τα φώτα)

Τώρα που άρχισα τις ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε άλλη μια για όποιον γνωρίζει:
Απ'ότι έχω καταλάβει το boxset Indiana Jones δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους πουθενά!
Υπάρχει κάποια ξένη release που να έχει Ελληνικά μόνο στο Crystal Skull? Δηλαδή να χρησιμοποίησαν το παλιό Bluray το οποίο περιείχε Ελληνικούς υπότιτλους;

Last edited:
Απάντηση: Re: Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Άντε!! Κρίμα!! :-(
και όπως είδα τους υπότιτλους στο εξώφυλλο, φαινόταν να είναι η Ισλανδική release που το περιέχει (έχει και αυτή ακριβώς τους ίδιους υπότιτλους και επίσης έχει και Ελληνικό κανάλι ήχου - όχι ότι με ενδιέφερε αυτό)

Χίλια ευχαριστώ πάντως. Είχα ρωτήσει τόσα καταστήματα, και την εταιρεία, και ή δε θα απαντούσαν ή δε θα ήξεραν.
Απλώς πάντα θέλω και τον original ήχο γιατί πολλές φορές αλλάζουν πράγματα στη μετατροπή σε 5.1 ή 7.1 (ένα τρανταχτό παράδειγμα το Terminator που του έχουν αλλάξει τα φώτα)

Τώρα που άρχισα τις ερωτήσεις, θα μου επιτρέψετε άλλη μια για όποιον γνωρίζει:
Απ'ότι έχω καταλάβει το boxset Indiana Jones δεν έχει ελληνικούς υπότιτλους πουθενά!
Υπάρχει κάποια ξένη release που να έχει Ελληνικά μόνο στο Crystal Skull? Δηλαδή να χρησιμοποίησαν το παλιό Bluray το οποίο περιείχε Ελληνικούς υπότιτλους;

Μ' αρέσει κι εμένα να υπάρχουν σε κάποιες από τις ταινίες που τις γουστάρω, τα τρακ με τον αυθεντικό ήχο, αν δεν υπάρχει βέβαια δεν με πειράζει αλλά με χαλάει το ότι ενώ το blu ray έχει τις δυνατότητες και τη χωρητικότητα δεν το κάνουν...τέλος πάντων.

Για τη νέα επανέκδοση του Εξολοθρευτή, έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά τόσο στην εικόνα όσο και στον ήχο τόσο που κλαίω τα λεφτά που έδωσα για την προηγούμενη, ειδικά η εικόνα είναι κρύσταλλο, πάντως όντως οι πυροβολισμοί ακούγονται κάπως περίεργα χαχα!

Στα IJ boxset έχεις δίκιο δεν θα βρείς ελληνικούς υπότιτλους, θεωρώ πως η καλύτερη έκδοση για το crystal skull είναι αυτή που ήδη έχω πάρει από το amazon πριν από δυό χρόνια με τα δύο δισκάκια, και έχει και ελληνικούς υπότιτλους μέσα, τα υπόλοιπα τα πήρα ξεχωριστά τώρα που βγήκανε και απλά τα ριπάρισα στο σκληρό τους πέρασα και υπότιτλους και τέλος...

Πάντως το E.T. το βρήκα εδώ σε μια λογική τιμή για όποιον θέλει:
English DTS-HD MA 7.1 + English DTS 2.0 + Ελληνικούς υπότιτλους + Ελληνική μεταγλώττιση 5.1 (σε περίπτωση που θέλει να το δουν και τα παιδιά του ;-) )
http://www.recordshopx.com/movie/et_the_extra_terrestrial/#blu-ray
(στο site δεν τα γράφει βέβαια όλα αυτά, αλλά μου το επιβεβαίωσε ένας Φινλανδός που το'χει πάρει, στο bluray.com. )

(το'χει και σε digibook, αλλά φαντάζομαι θα'ναι στα φινλανδικά το βιβλιαράκι)

Last edited:
Μόλις έλαβα το digibook του E.T.!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!
Υπέροχη συσκευασία και βιβλιαράκι (το οποίο είναι στα αγγλικά).
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που είπα παραπάνω και Ελληνικούς υπότιτλους και στα ΕΞΤΡΑ παρακαλώ!!!

Μακάρι να μπορούσα να το βγάλω φωτογραφία να το βάλω εδώ..
Τώρα κάνω scan με BDinfo για να δω αν έχει καμιά διαφορά στα bitrate σε σχέση με το Αμερικάνικο, αλλά απ'ότι βλέπω ως τώρα δεν έχει!!
(δεν το ήξερα ότι κάνει πολλή ώρα το scan!)

Παιδα γεια σας.
Θα ηθελα να ρωτησω,εχει παρει καποιος το game of thrones τη δευτερη σεζον και αν ναi, εχει βγει με ελληνικους υποτιτλους η οχι?????
regards dbfan

Last edited:
Μόλις έλαβα το digibook του E.T.!!!!!!!
ΤΕΛΕΙΟ!!!
Υπέροχη συσκευασία και βιβλιαράκι (το οποίο είναι στα αγγλικά).
Έχει όλα τα χαρακτηριστικά που είπα παραπάνω και Ελληνικούς υπότιτλους και στα ΕΞΤΡΑ παρακαλώ!!!

Μακάρι να μπορούσα να το βγάλω φωτογραφία να το βάλω εδώ..
Τώρα κάνω scan με BDinfo για να δω αν έχει καμιά διαφορά στα bitrate σε σχέση με το Αμερικάνικο, αλλά απ'ότι βλέπω ως τώρα δεν έχει!!
(δεν το ήξερα ότι κάνει πολλή ώρα το scan!)

Από που το πήρες φίλε; Από το φινλανδικό μαγαζί που δείχνεις παραπάνω; Πήρες το E.T. - The Extra-Terrestrial 100th Anniversary Digibook στα 29,95; Εχει όλα αυτά που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ (ελληνικούς υπότιτλους και στα έξτρα, και μεταγλωτισμένο); με πιστωτική κάρτα; έχει σημασία το stock που αναφέρουν (π.χ. δείχνουν 1 μόνο κομμάτι σε κάποιο κατάστημα);
Και, τέλος έχεις ψάξει είναι η φθηνότερη πηγή;

Last edited: