Βlu-Ray Discs Νέες Κυκλοφορίες

Και να σου δωσω ειναι αχρηστο, 66,6GiB το ενα, το αλλο 39GiB
 
Όσες εκδόσεις επερχόμενων δίσκων 4Κ του παλιού και του νέου Avatar είδα, καμία δεν έχει Ελληνικούς υπότιτλους. Αν εντοπίσει κάποιος κάτι ας ειδοποιήσει εδώ. Ευχαριστώ.
 
Ελληνικοι υπαρχουν σε srt
Παλιο 4Κ δεν υπαρχει ακομα, αλλα εχει pgs το 1080p
 
Ελληνικοι υπαρχουν σε srt
Παλιο 4Κ δεν υπαρχει ακομα, αλλα εχει pgs το 1080p
Ίσως να μην το διατύπωσα σωστά, ψάχνω σε όλες τις εκδόσεις των 4Κ δίσκων (αναφέρομαι προφανώς στο φυσικό μέσο) πού ανακοινώθηκαν πρόσφατα (και θα κυκλοφορήσουν αυτές τις μέρες) και καμία δεν περιέχει Ελληνικούς υπότιτλους, τόσο για το "Avatar 4K" (2009) όσο και για το "Avatar, The way of water 4K" (2022). Μάλιστα στο 2ο δεν βρίσκω ούτε "απλό" BD 1080 με Ελληνικούς υπότιτλους. Αν κάποιος βρει κάπου κάτι, ας ειδοποιήσει.
Οι srt υπότιτλοι προφανώς δεν έχουν να κάνουν με τα φυσικά δισκάκια παρά μόνο με ψηφιακά αντίγραφα της ταινίας. Τέτοιο έχω ήδη σε καλή ποιότητα 4Κ και φυσικά με Ελληνικούς υπότιτλους srt.
 
Το καλό είναι ότι θα βγει και σε 3D!

Notably, it will be released on a 100GB UHD Blu-ray Disc – the highest capacity disc – and will also be released as a 2-disc 3D Blu-ray.

Δεν θα βγει σε HFR (Ευτυχώς).

Κυκλοφόρησε το 3D BR!


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
.
"The Abyss" ΕΡΧΕΤΑΙ, και αυτή τη φορά ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ
.
To The Abyss ναι μεν είναι ταινιαρα αλλά στην extended χάνει αρκετά σε πλοκή αλλά και στο φινάλε που παρουσιάζονται διαφορετικά κάποιες καταστάσεις από ότι στην κινηματογραφική έκδοση.Προσωπικά προτιμώ την κινηματογραφική έκδοση.
.
(από την παραπάνω είδηση)
And for the record, I am hearing that both the Theatrical Cut and Special Edition will be included with The Abyss.