akisnm156
AVClub Enthusiast
- 1 July 2007
- 1,012
Re: Απάντηση: Re: Βlu-ray discs Νέες κυκλοφορίες
Metropolis
που αν επιτρέπετε ???
Metropolis
που αν επιτρέπετε ???
To "Green Berets" να το πάρετε οπωσδήποτε.
Το πήρα την προηγούμενη βδομάδα και είμαι ίσως ο μοναδικός που έχει στη συλλογή του Blu-Ray με True-HD μονοκάναλο ήχο!
Έχετε ξαναδεί True-HD 1.0 :slapface:
σήμερα τελικώς αγόρασα απο το Μετροολις Θεσσαλονίκης την τριλογία των Πειρατών ( 24 ευρώ έκαστο ).
σήμερα τελικώς αγόρασα απο το Μετροολις Θεσσαλονίκης την τριλογία των Πειρατών ( 24 ευρώ έκαστο ).
Φίλε μου όταν τη δείς, αν έχεις χρόνο, γράψε μας και τις εντυπώσεις σου από εικόνα και ήχο.
Πήγα κι εγώ να τα πάρω και μόλις είδα οτι η έκδοση είναι Ελληνική έκοψα ρόδα μυρωμένα... Αρκετές πατάτες έχω φάει στη μάπα με πετσοκομένες Ελληνικές εδόσεις.
Δεν είναι κάπως ακριβό ρε παιδιά να δώσει κάποιος 75 για τους πειρατες?
Αμα θες να παρεις ματι τις αμερικανικες εκδοσεις τις εχω και τις 3.
Φίλε μου όταν τη δείς, αν έχεις χρόνο, γράψε μας και τις εντυπώσεις σου από εικόνα και ήχο.
Πήγα κι εγώ να τα πάρω και μόλις είδα οτι η έκδοση είναι Ελληνική έκοψα ρόδα μυρωμένα... Αρκετές πατάτες έχω φάει στη μάπα με πετσοκομένες Ελληνικές εδόσεις.
στο προηγουμενο hitech παντων που ειχε "in depth analysis" και τα 3 δισκακια τα εβγαλε πενταστερα τοσο σε ηχο οσο και εικονα....... :firstprize:
Στο HTPC κι εγώ τις έχω... Κι απ´ότι φαίνεται μ´αυτές θα μείνω.
Ξέρεις τι είναι να θές να είσαι νόμιμος και να μην σ' αφήνουν;![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.