Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
εγω το παραγγειλα και μου ηρθε κανονικα.18 ευρω.και μενα εγραφε οτι δεν ηταν διαθεσιμα.http://www.e-shop.gr/show_dvd.phtml?id=DVD.05407&sid=1
Υπαρχει απλα δεν ειναι αμεσα διαθεσιμο. Δεν χανεις τιποτα να το παραγγειλεις.
Metropolis Θεσ/νικης 14,90 - Μediamarkt 15 ευρω.εγω το παραγγειλα και μου ηρθε κανονικα.18 ευρω.και μενα εγραφε οτι δεν ηταν διαθεσιμα.
Μediamarkt 15 ευρω.![]()
6 δισκάκια , με την κατάλληλη 'φροντίδα' & ήχο DTS-HD MA
60 ώρες και 12000 φωτογραφίες bonus features
μέσω του νέου διαδραστικου μενού της FOX (MU-TH-UR Mode)
H Limited Edition θα έρχεται με συλλεκτικό αυγό (όχι πασχαλιάτικο) από την
Sideshow collectibles (οι γνώστες θα καταλάβουν....)
25/10/2010 UK
26/10/2010 USA
![]()
![]()
Το πακέτο έρχεται σύντομα σε BLU-RAY και DVD
![]()
— — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — — —
Το πακέτο έρχεται σύντομα σε BLU-RAY
![]()
ξεχασα να ρωτησω αν θα ειναι και μεταγλωτισμενα.
ευχαριστω εκ τον προτερον.
Το "προφανως" ειναι πολυ σχετικο...Προφανως και θα ερθει.
Το ποτε και ποσο δεν ξερουμε.
6 δισκάκια , με την κατάλληλη 'φροντίδα' & ήχο DTS-HD MA
60 ώρες και 12000 φωτογραφίες bonus features
μέσω του νέου διαδραστικου μενού της FOX (MU-TH-UR Mode)
H Limited Edition θα έρχεται με συλλεκτικό αυγό (όχι πασχαλιάτικο) από την
Sideshow collectibles (οι γνώστες θα καταλάβουν....)
![]()
Ο ήρωας της ταινίας είναι ο Τζέικ Σάλι, ένας πρώην πεζοναύτης, που είναι πλέον καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι. Αν και απογοητευμένος, είναι ακόμη πολεμιστής κατά βάθος.
Αυτό που ήθελε πάντα ο Τζέικ είναι να βρει κάτι για το οποίο να αξίζει να αγωνιστεί, και το βρίσκει σε ένα μέρος που δεν μπορούσε να φανταστεί: σε έναν μακρινό κόσμο.
Ο Τζέικ έχει στρατολογηθεί για μια αποστολή στον πλανήτη Πανδώρα, ο οποίος έχει τραβήξει το ενδιαφέρον εταιρειών ανά τον κόσμο, λόγω της εκμετάλλευσης ενός ορυκτού, που αξίζει 20 εκατομμύρια δολάρια το κιλό στη Γη.http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=45561&page=8AVATAR, Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΑ ΡΕΚΟΡ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΜΕ 3 BLU-RAY ΚΑΙ 16 ΛΕΠΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΑΙΝΙΑΣ !!!
.
.
.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.