BLU RAY - HD DVD Ripping

πολυ πολυπλοκο φαινετε εγω με λαπτοπ sony vaio fz21m vista απλα¨
1)βαζω την ταινια στο drive
2)ανοιγω anydvdhd
3)αντιγραφω το φακελο bdmv χειροκινητα οπου θελω μεσα στο σκληρο του λαπτοπ σε περιπου 45 λεπτα ετοιμο για αναπαραγωγη απο power dvd ultra 7.3.
αν θελω το γραφω.
βεβαια εγω μιλαω για vista

2)ανοιγω anydvdhd
3)αντιγραφω το φακελο bdmv χειροκινητα οπου θελω μεσα στο σκληρο του λαπτοπ σε περιπου 45 λεπτα ετοιμο για αναπαραγωγη απο power dvd ultra 7.3.
αν θελω το γραφω.

+1! :worshippy:

χρειαζονται ολα αυτα??με το dvd fab hd δεν κανουμε δουλεια?

Τελικά,έχει δοκιμάσει κανείς με αυτό το πρόγραμμα? (πάντως για backup απλών dvd είναι κορυφαίο)

κανοντας ιμαντζ με το nero,δυστηχως δεν παιζει με το powerdvd.
με το dvdfab δεν εχω καταφερει να βρω τον τροπο αντιγραφης blueray.
το εχει δοκιμασει κανεις?

Μόλις έκανα αντιγραφή on-the-fly με το Nero 8 (Express), σε Blu-Ray rewriteable 25GB, ταινίας μεγέθους 21GB. Πηγή: Pioneer Blu-Ray ROM, Εγγραφέας: LG H20L και φυσικά το AnyDVD HD ενεργό.
Μετά το δοκίμασα στο ίδιο PC με την τελευταία έκδοση (αγορασμένη) του PowerDVD (3730 αν δεν κάνω λάθος) και έπαιξε κανονικά!
Ε, ρε γλέντια!!!

Αλήθεια, υπάρχει στην αγορά δισκάκι επανεγγράψιμο (μη τα χαλάμε κιόλας μιας και είμαστε beta testers) 50GB; Ξέρω ότι υπάρχουν εγγράψιμα, αλλά δε συμφέρουν ακόμη (για να τα κάνεις σουβέρ)...

2)ανοιγω anydvdhd
αν θελω το γραφω.

Και ακόμη πιο απλά και σίγουρα, δεξί κλικ στο ANYDVD HD + rip το HARD DISC, επιλέγεις τοποθεσία και σε 15 - 25 λεπτά, εξαρτάται από τον επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο, είσαι έτοιμος.-bye-

Και ακόμη πιο απλά και σίγουρα, δεξί κλικ στο ANYDVD HD + rip το HARD DISC, επιλέγεις τοποθεσία και σε 15 - 25 λεπτά, εξαρτάται από τον επεξεργαστή και τον σκληρό δίσκο, είσαι έτοιμος.-bye-

15-25 λεπτά είναι πολύ λίγα για Blu-Ray! Εμένα, το πολύ σύγχρονο σύστημά μου κάνει γύρω στα 50 λεπτά για μονής στρώσης και πάνω από 1 ώρα και είκοσι λεπτά για διπλής...

Γεια σου φιλε Κωστα....................Θελω να σε ρωτησω κατι σχετικα με το
Αnydvd HD.Ριπαρω με τον ιδιο τροπο που αναφερεις πιο πανω bluray δισκακια στον σκληρο μου αλλα οταν παω να το ανοιξω να το δω με το Power dvd 3319A (που διαβαζει ριπαρισμενα απο σκληρο)δεν μπορω να βρω τα μενου η τους ελληνικους υποτιτλους.Τι διαολο δεν κανω καλα?Τα δισκακια ειναι Ελληνικα και σαφως εχουν ελλην. υποτιτλους.!!!!!
Τι συμβαινει βρε φιλε?????????ΠΟΤΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΑ ΟΥΖΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑ?????????????????????????????

τελικα εσπασε και το BD+
αναδημοσιευση απο το adslgr
Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η SlySoft, εταιρία η οποία ειδικεύεται σε λογισμικό αντιγραφής οπτικών μέσων, πλέον έχει "σπάσει" και η προστασία για το Βlu Ray Disc (BD+).

Η νέα έκδοση του AnyDVD HD, 6.4.0.0, είναι σε θέση να κάνει backup ασφαλείας και σε Blue Ray δίσκους, με κλείδωμα BD+. Έτσι, ένας από τους κύριους λόγους που οι εταιρίες περιεχομένου επέλεξαν το Blu Ray, έναντι του ήδη "σπασμένου" HD DVD, έχει ήδη καταργηθεί. Η SlySoft διέθετε το "σπάσιμο" ήδη από τον Δεκέμβριο, αλλά προτίμησε να μην το προωθήσει ευρέως ώστε να εξελιχθεί ομαλά ο πόλεμος των δύο format, ο οποίος τελικά και έληξε με νικητή το Blu Ray.

Η εταιρία σημειώνει ότι ακόμα το BD+ δεν έχει αξιοποιηθεί πλήρως ως προς τα χαρακτηριστικά ασφαλείας που διαθέτει οπότε στο μέλλον, όταν υπάρξουν τροποποιήσεις στον τρόπο κλειδώματος, ίσως χρειαστεί εκ νέου προσπάθεια "σπασίματος".
http://forum.slysoft.com/showthread.php?t=14786

Παιδες να ρωτησω κατι,,,αν ενα αρχειο hd που εχω ειναι πχ 12 γιγα. πως μπορω να το κοψω σε 3 μερη για να το γραψω σε dvdakia?γινεται?επισης γινεται να μπω στα menu kai na βγαλω τα παντα εκτος απ την τενια ετσι ωστε να μειωθει...οτι καναμε δηλαδη οταν βγηκαν τα dual layer.thanks