Blu ray κόντρες περιοδικών (Ήχος vs Hitech)

Το μόνο που βρίσκω χρήσιμο στο hitech είναι τα τεχνικά άρθρα π.χ. δικτύωση p.c. ή πως να φτιάχνουμε ματρόσκες.

Το μόνο που βρίσκω χρήσιμο στο hitech είναι τα τεχνικά άρθρα π.χ. δικτύωση p.c. ή πως να φτιάχνουμε ματρόσκες.

αυτα ειναι οντως καλα, μαζι με την τελευταια σελιδα του hitech :grinning-smiley-043

Εγώ ψηφίζω Σαλβαρλή, το μόνο σημείο του περιοδικού που διαβάζω με πραγματική ευχαρίστηση...

(Ναι, είμαι βιτσιόζος, το αγοράζω ακόμα... :flipout: :flipout: :flipout: )

.......................................................................................................
[Φυσικά και τα 2 περιοδικά έχουν καταντήσει χάλια. Δεν υπάρχει πλέον ύλη... Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει με το κάθε περιοδικό...]
Τραγικό για μας, που από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε διαβάζοντας τα περιοδικά, κυρίως τον Ήχο. Μ' αυτά αναπτύξαμε τη σχέση μας με το αντικείμενο, αυτά μας καλλιέργησαν το πάθος για τη μουσική, την τέχνη και την τεχνολογία...

Συσκεύές, συσκευές, συσκευές... Που είναι τα άρθρα; Που η επιστήμη; Που οι κρίσεις; Που η αλληλογραφία με τις παθιασμένες απόψεις και διαμάχες των αναγνωστών;

Οι συσκευές παρέρχονται, τα άρθρα και οι γνώση μένουν!

Να περνάτε καλά. Με μουσική και αναζητήσεις...

Mεγαλωνοντας με καποια περιοδικα αποκτησαμε γνωση και κριση.Ειναι φυσικο μετα απο την μερικη ιμυθεοποιηση να ερθει η καθε ειδους αποκαθηλωση .

Re: Απάντηση: Blu ray κόντρες περιοδικών (Ήχος vs Hitech)

Mεγαλωνοντας με καποια περιοδικα αποκτησαμε γνωση και κριση.Ειναι φυσικο μετα απο την μερικη ιμυθεοποιηση να ερθει η καθε ειδους αποκαθηλωση .
Σωστά! Παρά ταύτα το χάσμα ποιότητας ανάμεσα θλιβερό παρόν και το δυναμικό παρελθόν τους παραμένει.

Και μαζί μιά πικρία. Ίσως επειδή έχουμε μεγαλώσει...

Και κάτι ακόμα: Συμμετέχει άραγε σ' αυτό το Forum κάποιος από τους συντάκτες των περιοδικών; Θα τόθελα πάρα πολύ να πληροφορηθώ την άπόψη του για τη σημερινή κατάσταση...

εγω παντως πιστευω οτι ο ηχος ειναι πολυ καλυτερο και σοβαρο περιοδικο.. ειναι και ο ελληνας εκπροσωπος στα βραβεια EISA γι`αυτο το λογο και μονο πρεπει να κρατησει καποιο επιπεδο ενημερωσης..το hitech απο την αλλη δεν ειναι ασχημο αλλα μεγαλο μερος της επιτυχιας του ειναι τα blu-ray που δινει δωρο..τα οποια ειναι πολυ ωραια και τα εχω ολα..ετσι παιρνω και το περιοδικο..πρωτα σκεφτομαι μην χασω το δωρο...

Ο Ήχος εξακολουθεί να είναι καλύτερο περιοδικό (σε σχέση με τα άλλα όμοια τουλάχιστον). Ναι, τον αγοράζω ακόμα που και που. Όμως, καμμία σχέση μ' αυτό που υπηρξε παλιά. Έχω ακόμα και φυλάω πλήθος από τα παλιά του τεύχη. Η τιμή (στα 5 ευρώ) είναι λογική, αν σκεφτεί κανείς περιοδικά, βιβλία, CD, DVD, Blu-Ray κλπ., μας καλούν σαν καταναλωτές να τ' αγοράσουμε.

Όσο για το δώρο σκέψου μόνο τούτο: Απ' όσα προσφέρονται, πόσα είναι εκείνα που αξίζουν πραγματικά και θα βλέπονται και σήμερα και αύριο και για πολλά χρόνια ακόμα;

Πάντως δεν θα χάσω, από αύριο κιόλας,* την τριλογία του αγαπημένου μου Κριστόφ Κισλόφσκι (Chrzystow Kieslowski): Μπλέ, Άσπρο, Κόκκινο.
*(Κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Ημερησία)

Είναι διαχρονικοί οι θησαυροί που απολαμβάνεις πάντα..:smile:

Δυστυχώς αμφώτερα τα περιοδικά έχουν καταλήξει απλώς μία σκιά του παλιού εαυτού τους...

Πέρα από τις όποιες μεταξύ τους διαφωνίες ή των οπαδών τους, έχουν υπάρξει και τα δύο αρκετά αξιόλογα κατά το παρελθόν (εδώ ο Ήχος έχει και το αβαντάζ της μεγαλύτερης ηλικίας), πλέον όμως έχουν μετατραπεί ως επί το πλείστον σε life-stylίστικες μπροσούρες, σαν κι αυτές που αποτυχημένα πριν 6-7 χρόνια αποπειράθηκαν να τους "φάνε" τη θέση...

Αυτό που πρέπει να θυμηθούν, είναι πως ο ειδικός τύπος αρθρογραφείται μετά από δοκιμές επί δοκιμών και μετρήσεις, από γνώστες και όχι με εκθέσεις ιδεών...

Υ.Γ.: Η τριλογία του Κισλόφσκι έχει ξαναδοθεί από εφημερίδα, προ 5ετίας... :D

J.L.,
Δυστυχώς έχεις δίκιο..:frown:
Μένω με την απορία. Παρακολουθεί κανείς από τους σημερινούς συντάκτες των περιοδικών το forum? Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο για τα εκτός Ελλάδος τεκταινόμενα;:D

Υ.Γ. Την τριλογία δεν την είχα αντιληφθεί τότε, τώρα όμως;:smile:

εγω παντως πιστευω οτι ο ηχος ειναι πολυ καλυτερο και σοβαρο περιοδικο.. ειναι και ο ελληνας εκπροσωπος στα βραβεια EISA γι`αυτο το λογο και μονο πρεπει να κρατησει καποιο επιπεδο ενημερωσης..το hitech απο την αλλη δεν ειναι ασχημο αλλα μεγαλο μερος της επιτυχιας του ειναι τα blu-ray που δινει δωρο..τα οποια ειναι πολυ ωραια και τα εχω ολα..ετσι παιρνω και το περιοδικο..πρωτα σκεφτομαι μην χασω το δωρο...
Τι εννοεις ΔΩΡΟ το σκουπιδι που δινουν για (blu ray)?

Πάντως δεν θα χάσω, από αύριο κιόλας,* την τριλογία του αγαπημένου μου Κριστόφ Κισλόφσκι (Chrzystow Kieslowski): Μπλέ, Άσπρο, Κόκκινο.
*(Κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Ημερησία)

Είναι διαχρονικοί οι θησαυροί που απολαμβάνεις πάντα..:smile:

Οντως μιλαμε για αριστουργηματα , τις δυο τελευταιες τις ειχα δει στο σινεμα πριν κατι χρονια...την Μπλε στην ΤV...-bye-

Απάντηση: Re: Blu ray κόντρες περιοδικών (Ήχος vs Hitech)

Τι εννοεις ΔΩΡΟ το σκουπιδι που δινουν για (blu ray)?

Η πλάκα είναι ότι έκανα μιά διακοπή και αγόρασα κάποια στιγμή το Hitech γιά το BR με τον θαλλάσιο κόσμο που έδιναν ,λόγω του ενυδρείου που έχω....τι το ήθελα......σταθερή κάμερα γιά καμιά ώρα να δείχνει μόνο ότι περνάει απο μπροστά της απο ένα ενυδρείο χάλια με κανά δυό ψαράκια....