kblachos
Μέλος Σωματείου
..................
Δεν υπάρχει πλέον ύλη... Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει με το κάθε περιοδικό...
+1
..................
Δεν υπάρχει πλέον ύλη... Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει με το κάθε περιοδικό...
Το μόνο που βρίσκω χρήσιμο στο hitech είναι τα τεχνικά άρθρα π.χ. δικτύωση p.c. ή πως να φτιάχνουμε ματρόσκες.
....
Ναι, είμαι βιτσιόζος, το αγοράζω ακόμα...![]()
![]()
![]()
(Ναι, είμαι βιτσιόζος, το αγοράζω ακόμα...![]()
![]()
)
(Ναι, είμαι βιτσιόζος, το αγοράζω ακόμα...![]()
![]()
)
Τραγικό για μας, που από μικρά παιδιά μεγαλώσαμε διαβάζοντας τα περιοδικά, κυρίως τον Ήχο. Μ' αυτά αναπτύξαμε τη σχέση μας με το αντικείμενο, αυτά μας καλλιέργησαν το πάθος για τη μουσική, την τέχνη και την τεχνολογία...
.......................................................................................................
[Φυσικά και τα 2 περιοδικά έχουν καταντήσει χάλια. Δεν υπάρχει πλέον ύλη... Σε 5 λεπτά έχεις τελειώσει με το κάθε περιοδικό...]
Σωστά! Παρά ταύτα το χάσμα ποιότητας ανάμεσα θλιβερό παρόν και το δυναμικό παρελθόν τους παραμένει.Mεγαλωνοντας με καποια περιοδικα αποκτησαμε γνωση και κριση.Ειναι φυσικο μετα απο την μερικη ιμυθεοποιηση να ερθει η καθε ειδους αποκαθηλωση .
Τι εννοεις ΔΩΡΟ το σκουπιδι που δινουν για (blu ray)?εγω παντως πιστευω οτι ο ηχος ειναι πολυ καλυτερο και σοβαρο περιοδικο.. ειναι και ο ελληνας εκπροσωπος στα βραβεια EISA γι`αυτο το λογο και μονο πρεπει να κρατησει καποιο επιπεδο ενημερωσης..το hitech απο την αλλη δεν ειναι ασχημο αλλα μεγαλο μερος της επιτυχιας του ειναι τα blu-ray που δινει δωρο..τα οποια ειναι πολυ ωραια και τα εχω ολα..ετσι παιρνω και το περιοδικο..πρωτα σκεφτομαι μην χασω το δωρο...
Πάντως δεν θα χάσω, από αύριο κιόλας,* την τριλογία του αγαπημένου μου Κριστόφ Κισλόφσκι (Chrzystow Kieslowski): Μπλέ, Άσπρο, Κόκκινο.
*(Κυκλοφορεί μαζί με την εφημερίδα Ημερησία)
Είναι διαχρονικοί οι θησαυροί που απολαμβάνεις πάντα..:smile:
Τι εννοεις ΔΩΡΟ το σκουπιδι που δινουν για (blu ray)?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.