Blu-ray player <100, για χρήση usb media player, και εμφάνιση υποτίιτλων

thn nila mou...

New member
6 December 2011
19
Νεα Ιωνισ, Αττική
Καλησπέρα,

επιθυμω να αγορασω για δωρο ένα blu-ray player,αλλα η κυρια χρηση του θα είναι να παιζει αρχεία βίντεο απο usb στικακι.

Nαι, μολις διαβασα τι εγραψα, ειναι λιγο παράλογο,να εξηγηθω:

ένα media player θέλω για τεχνολογικά ημι-σχετικούς. Απλα, δεν θα ήθελα να εγκαταλειψουμε ακομα τελείως την αναπαραγωγη δίσκων.

δλδ θέλω τα εξης χαρακτηριστικά:

1.Nα παιζει απροβλημάτιστα ό,τι αρχεια avi,mkv,mp4 με ό,τι υπότιτλους (εσωτερικοι,εξωτερικοι, ανεξαρτητως encoding).
2.Τιμή κάτω απο 100
3.Δεν πειράζει αν έχει προβληματα στην αναπαραγωγη πολύ δυσκολων αρχειων (1080p,μεγάλα bitrate, μεγεθη πολλών gb,κτλ)
4.ποιοτητα αναπαραγωγης dvd, blu-ray να είναι απλα αποδεκτη, 3d αδιάφορο,

Εαν δεν υπάρχει κατι σε αυτο το εύρος τιμών θα αγορασω ενα dvd player,οποτε αν μπορειτε πειτε μου ποιές μαρκες ενσωματωνουν καλο media player

Ευχαριστώ,

Re: Blu-ray player <100 ,αλλα χρηση κυρίως ως usb media player,απροβλημάτιστα υπότιτλ

Το καλύτερο media player σε blueray έχουν τα LG, Samsung και Philips για βασική όμως χρήση χωρίς πολλές απαιτήσεις. π.χ στο δικό μου Philips δεν αναγνωρίζονται εξωτερικοί ελληνικοι υπότιτλοι σε αρχεία mp4 ενω αναγνωρίζονται σε avi και mkv. Επίσης καποια αρχεία λόγω encoding δεν αναπαράγονται ενώ τα παίζει ο ενσωματωμένος media player της τηλεόρασης. Eπειδή όμως τα φετινά μοντέλα όλων των κατασκευαστών ενσωματώνουν προστασία cinavia ταινίες που έχουν προστασία cinavia δεν θα αναπαράγονται. Γι' αυτό η καλύτερη λύση για απρόσκοπτη αναπαραγωγή ταινιών είναι η αγορά ξεχωριστού media player.

Απάντηση: Blu-ray player <100 ,αλλα χρηση κυρίως ως usb media player,απροβλημάτιστα υ

Ευχαριστω, η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζα τιποτα για το cinavia*, τωρα διαβασα τι τρεχει.

Απ' ό,τι κατάλαβα, ειναι απλα μεταβατικη περιοδος, μεχρι να παρακαμφθει και αυτη η νέα -παράνομη- βλακεια.

Αν παντως καποιος εχει να προτεινει εστω και καποιο περσινο blu-ray (και μεχρι ποιά εκδοση firmware), ευπροσδεκτο.

*Προσωπικα χρησιμοποιω υπολογιστη για player και μία panasonic g30 για οθονη, για την οποια δεν γνωριζω και δεν σκοπευω να μαθω αν πηρε cinavia το αθλιο player της

Εγω για ιδια ακριβως χρηση πηρα ενα philips που εχει ο κωτσοβολος 49 .κανει οσα ζητησες εχω δει μεχρι 1080p mkv των 25+ gb χωρις προβληματα. Δεν ειμαι σπιτι για να σου πω ακριβως μοντελο.

Re: Blu-ray player <100 ,αλλα χρηση κυρίως ως usb media player,απροβλημάτιστα υπότιτλ

Εγω για ιδια ακριβως χρηση πηρα ενα philips που εχει ο κωτσοβολος 49 .κανει οσα ζητησες εχω δει μεχρι 1080p mkv των 25+ gb χωρις προβληματα. Δεν ειμαι σπιτι για να σου πω ακριβως μοντελο.

μεγεθυνση υποτιτλων εχει?

Απάντηση: Blu-ray player <100 ,αλλα χρηση κυρίως ως usb media player,απροβλημάτιστα υ

james 9 με τους υποτιτλους πώς τα πάει; πολύ σημαντικο για μένα.

υ.γ. αυτό είνα:ι Philips DVP3350;

Re: Απάντηση: Blu-ray player <100 ,αλλα χρηση κυρίως ως usb media player,απροβλημάτισ

james 9 με τους υποτιτλους πώς τα πάει; πολύ σημαντικο για μένα.
υ.γ. αυτό είνα:ι Philips DVP3350;

Αυτό είναι DVD Player

Είχε βγάλει κάποτε σε προσφορά το Mediamarkt το Philips BDP3200 στα 39 ευρώ. Ίσως αυτό να είχε βγάλει και ο Κωτσόβολος

Ισχύει ακόμα ότι τα περισσότερα συνδέονται μόνο με σκληρούς δίσκους σε διαμόρφωση FAT32;
Το δικό μου Panasonic έτσι είναι.

Ισχύει ακόμα ότι τα περισσότερα συνδέονται μόνο με σκληρούς δίσκους σε διαμόρφωση FAT32;
Το δικό μου Panasonic έτσι είναι.

Τα LG, Samsung, Philips και η νέα σειρά της Panasonic αναγνωρίζουν και NTFS.

Όσαν αφορά τη χρήση media player , τα LG είναι σίγουρα τα πληρέστερα που έχω δοκιμάσει ( από LG, Sοny, Panasonic και Samsung).
Οπότε σου προτείνω αυτόhttp://www.skroutz.gr/s/1565861/LG-BP420.html

Λοιπον ειναι το philips bdp3250/12. Στους υποτιτλους εχει 3 μεγεθη με επιφυλαξη γιατι ειμαι εκτος εδρας κ δεν εχω προσβαση.49 το πηρα οπως ειπα

Απάντηση: Blu-ray player <100, για χρήση usb media player, και εμφάνιση υποτίιτλων

Ποια players δεν εχουν cinavia, η τουλαχιστον αν το αγορασω αμεσα και δεν κανω αναβαθμιση firmware θα είμαι ενταξει;

η σειρα x20 της lg μόλις ειδα οτι έχει, to bd550 δεν έχει,
για philips δεν βρήκα στοιχεια

Re: Blu-ray player <100, για χρήση usb media player, και εμφάνιση υποτίιτλων

Φιλος ενδιαφερεται για bluray player, το οποιο να αναπαραγει 3d, mkv με dts και ελληνικους υποτιτλους και γιατι οχι 3d mkv (προαιρετικο)