Blu-ray player @Mac από την Macgo με υποστήριξη Dolby TrueHD, DTS–HD MA, 1080p κ.α.

 Νίκος

Supreme Member
Blu-ray player @Mac από την Macgo με υποστήριξη Dolby TrueHD, DTS–HD MA, 1080p κ.α.

Ενημέρωση της 31-01-2013 :

bluray_player_media.jpg

H πλέον πρόσφατη λοιπόν έκδοση του προγράμματος, μετά από τόσες αλλαγές, προσθήκες κ διορθώσεις, μπορεί να παίξει Blu-ray Disc, Blur-ray ISO αρχεία, και BDMV φακέλους, όπως επίσης DVD, VideoCD, MOV, MKV, AVI, FLV, WMV, MP4, MPEG, RMVB, MP3, WMA, AAC, AC3, κτλ.

Υποστηρίζει 1080p, όλα τα hd φορμά ήχου DTS HD Master Audio, Dolby TrueHD Audio, κτλ., την τεχνολογία της NVIDIA CUDA hardware acceleration, ενώ απέκτησε την λειτουργικότητα με όνομα AirX, όπου το υλικό είναι διαθέσιμο σε φορητή συσκευή iPhone/iPad /iPod touch μέσω της ίδιας wifi σύνδεσης.

Χρήσιμες πληροφορίες :
- Τελευταία χαρακτηριστικά
- AirX
- Linear PCM / Dolby TrueHD / DTS–HD Master Audio

attachment.php

Κυκλοφόρησε από την Macgo ο πρώτος Blu-ray player για Mac έτσι για να μην υπάρχουν πλέον επιχειρήματα.

Όπως δηλώνει και η εταιρία :

" This finishes the history that Mac cannot play bluray disc ".

page2_img1.jpg
page2_img2.jpg
page3_img3.jpg

Περισσότερα εδώ.

BR.jpg

Last edited by a moderator:
Re: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Έτσι έτσι, στη δύση :D:D:D

Μου θύμιζει κάτι παλιές εποχές (όταν ήμουν Μακάς) που έβγαινε στο PC ή έκδοση 4 ενός πασίγνωστου παιχνιδιού, και στα μακάδικα φόρα γινόταν χαμός επειδή ανακοινωνόταν η έκδοση 2 :D:D:D

Άντε, ποτέ δεν είναι αργά... να δω πως θα μαζέψουν βέβαια της ανακοινώσεις τους περί "άχρηστου" και "πεθαμένου" bluray...

Μπορεις να βαλεις εσυ αν θες, ή να παρεις ενα εξωτερικο.
Αυτο που θελουμε εμεις παντως, ειναι να παιζει bd iso ή bd rips σε δομη folder απο δισκο.... για να ξεφορτοθω το HTPC !

Απ οτι λενε παντως οι περισσοτεροι , δεν ειναι και πολυ σταθερο, και μαλλον δε παιζει menu , klp... αν εναι ετσι εχω και το xbmc.

Εχει trial , οποτε θα το δοκιμασω το βραδυ.

Έτσι έτσι, στη δύση :D:D:D

Μου θύμιζει κάτι παλιές εποχές (όταν ήμουν Μακάς) που έβγαινε στο PC ή έκδοση 4 ενός πασίγνωστου παιχνιδιού, και στα μακάδικα φόρα γινόταν χαμός επειδή ανακοινωνόταν η έκδοση 2 :D:D:D

Άντε, ποτέ δεν είναι αργά... να δω πως θα μαζέψουν βέβαια της ανακοινώσεις τους περί "άχρηστου" και "πεθαμένου" bluray...

Το προιον δεν ειναι της Apple, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να δεις καμια δηλωση... γιατι απλα η apple to θεωρει πια πεθαμενο !

Εδω δε διστασε να "ξεχασει" τελειως ολους τους επαγγελματιες του βιντεο σε ολο το κοσμο, βγαζοντας το FCPX χωρις υποστηριξη κασετων klp , το bluray θα "φοβηθει" ?

''Lossless quality

Mac Blu-ray Player can directly play Blu-ray and DVD movie without any quality loss. It allows full preservation of all audio tracks (like DTS HD Master Audio, Dolby TrueHD Audio, etc.), subs streams, chapter markers and videos.

''

Τι εννοεί ο ποιητής;

Απάντηση: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Αυτά είναι πολύ προχωρημένα πράγματα spcav και γίνονται μόνο στα Mac.-bye-

Και τώρα σου δίνω τροφή για σχόλια (επειδή μου την έσπασε και μένα)

-Can I use the Mac Blu-ray Player offline?
-Sorry. Because of technical reasons, the Mac Blu-ray Player must be used while connected to the Internet

Θα σε εκπληξω μαλλον αλλα δε χαλιεμαι με το online :p

Το θεμα ειναι τι κανει με τον ηχο βασικα. Περναει bitstream hd audio; Θα εκπλαγω πραγματικα αν το κανει!

Re: Απάντηση: Blu-ray player για Mac από την Macgo

 Νίκος;1056152381 said:
Αυτά είναι πολύ προχωρημένα πράγματα spcav και γίνονται μόνο στα Mac.-bye-

Και τώρα σου δίνω τροφή για σχόλια (επειδή μου την έσπασε και μένα)

-Can I use the Mac Blu-ray Player offline?
-Sorry. Because of technical reasons, the Mac Blu-ray Player must be used while connected to the Internet

Γιατί πάντα φταίμε εμείς οι κακοί τεχνικοί ?
:bigcry:

Δεν ελπιζω και πολυ με τετοια software... αν δεν υπαρξει επισημα υποστηριξη (που δεν), ημιμετρα ειναι αυτα.
Ελπιζω να μπορεσω να το δοκιμασω...

Λίγο χιούμορ από ένα κακό τεχνικό :

Σε τι κατηγορία εφαρμογών θα το κατέτασσε η apple ?

Legacy Systems Support

:D

Θα σε εκπληξω μαλλον αλλα δε χαλιεμαι με το online :p

Το θεμα ειναι τι κανει με τον ηχο βασικα. Περναει bitstream hd audio; Θα εκπλαγω πραγματικα αν το κανει!

Ο καθενας με το πονο του !-bye-

Περνα απο οπτικη ινα αυτο το format ?

Last edited:

Ο καθενας με το πονο του !-bye-
Ρε μάγκα, 1080p εικόνα παίρνεις απ' όπου θες.

Το μόνο θεμα που κανει το BD να ''ξεχωριζει'' ειναι το HD Audio.

ΥΓ Δεν φταιμε εμεις αν είσαι γιαλαντζί χαιτεκάς (και βολεύεσαι με συμπιεσμένα πραγματα) :p

Περνα απο οπτικη ινα αυτο το format ?
Το περνας απο HDMI (βλ. Mac Mini - που παραμενει σφραγισμενο στο κουτι του κατι μήνες τωρα :p)

Απάντηση: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Δικιο εχει ο Συριος.. Χωρις HD audio, it's a no-go...