Blu-ray player @Mac από την Macgo με υποστήριξη Dolby TrueHD, DTS–HD MA, 1080p κ.α.

Re: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Ειχες και στο χωριο σου HD audio ?:grinning-smiley-043
Οχι αλλά εχω τώρα.

Εσείς στο Μακοχώρι υποθέτω μεγαλώσατε από μικροί στη φαρμα του Στιβ και μαθατε από καλό λάδι, ε;

:p

PS Don't frack with me little fanboy :p

Δεν εχω HD audio ενισχυτη... καρδια μου!-bye-

Εγω , αν παιζει menu , bonus , extras, κλπ απροσκοπτα, το πεταξα το HTPC !

Ρε Γιαννη, ετσι οπως σε κόβω, μια χαρα θα εισαι και με ματρόσκες...

(νομίζω το θεμα BD ειναι μονο για να μην εχουν να στη λενε για τα Mac :p)

Απάντηση: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Παντως ειναι ελπιδοφορο οτι, ακομα και στο παρα 5, καποιος αποφασισε να ασχοληθει με το θεμα BR playback σε mac.
Το θεμα ομως ειναι να εχει την αντιστοιχη σταθεροτητα που συνηθως χαρακτηριζει τα mac προγράμματα, γιατι αλλιως μενουμε και σε windows με ΤΜΤ player (το οποιο πλεον ειναι μια χαρα).

Re: Απάντηση: Blu-ray player για Mac από την Macgo

Παντως ειναι ελπιδοφορο οτι, ακομα και στο παρα 5, καποιος αποφασισε να ασχοληθει με το θεμα BR playback σε mac.
Το θεμα ομως ειναι να εχει την αντιστοιχη σταθεροτητα που συνηθως χαρακτηριζει τα mac προγράμματα, γιατι αλλιως μενουμε και σε windows με ΤΜΤ player (το οποιο πλεον ειναι μια χαρα).

Βλάσφημε! :grinning-smiley-043

Windows + σταθεροτητα δεν πανε μαζι στην ιδια προταση !!!-bye-

Χμ.. Τη σύνδεση στο internet να τη θέλει άραγε για καταπολέμηση της πειρατείας γενικότερα (του ίδιου του λογισμικού + των ταινιών), για καταπολέμηση της πειρατείας μόνο του λογισμικού, για συλλογή προσωπικών δεδομένων (ποιες ταινίες βλέπεις..), για compliance με κάποιο κουλό όρο της Apple? Για τι από όλα;

Windows + σταθεροτητα δεν πανε μαζι στην ιδια προταση !!!-bye-

Νταξ ρε Γιαννη, αν τα εχεις προσεκτικα εγκατεστημενα να κανουν μονο ενα πραγμα (οπως τα εχω εγω για BR playback), δεν εχεις προβληματα!

ΥΓ. Υπαρχει βεβαια image για restore αν σκασει κατι!

Δημητρη ασε, για τον πραγματικο κοσμο μιλαμε... Βεβαια για να κατανοησεις τις διαφορες, πρεπει να δουλευεις και τα δυο λειτουργικα παραλληλα... ;)

Μπα, απλα ειμαι αντικειμενικος, παρα τις απεγνωσμενες σου προσπαθειες να με διαβάλεις! :p

Τι να αρχισω; Βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα..
Οταν με το καλο ασχοληθεις σοβαρα με το νεο σου mac mini, θα καταλαβεις τι εννοουσα.. ;)
Μεχρι τοτε, Sack Voyage! :p

Τι να αρχισω; Βαρεθηκα να προσπαθω να εξηγησω τα αυτονοητα..
Οταν με το καλο ασχοληθεις σοβαρα με το νεο σου mac mini, θα καταλαβεις τι εννοουσα.. ;)
Μεχρι τοτε, Sack Voyage! :p

tsampe! -bye-