Blu-Ray player με καλές αναλογικές εξόδους!!!

Διονύσης1

AVClub Addicted Member
5 January 2007
1,568
Κέρκυρα
Καλημέρα,

Ψαχνω για ενα φιλο μου που θελει να αγορασει blu-Ray player, ενα μηχανημα που να εχει αποκωδικοποιητή ενσωματωμένο για ΟΛΑ τα νέα φορμά ήχου, και καλές αναλογικές εξόδους!

Ο φίλος μου έχει ήδη αγοράσει εδώ και καιρό πολύ καλό ενισχυτή και προενισχυτή που δεν υποστηριζει τα νεα φορμα ηχου, και θελει να συνδεσει το player πανω αναλογικά για να μπορεί να απολαμβάνει ΟΛΕΣ τις ηχητικές μπαντες των Blu-Ray! :2thumb22sup:

Ti προτεινετε ??? Να παρει κατι τώρα αμέσως, ή να περιμενει λιγο καιρο ακομα να πεσουν οι τιμες και να βγει και το Panasonic ???

To SAMSUNG 1400 ειναι καλη επιλογη (προς το παρον). Εγω θα του προτεινα να περιμενει λιγο.

Και εγω αυτο του προτεινα....

Το panasonic θα υποστηριζει και BD profile 2.0 ... Αν εχει και αναλογικες εξοδους και κινηθει σε καλή τιμή, θα ειναι πολυ καλή επιλογή....:2thumb22sup:

Και εγω αυτο του προτεινα....

Το panasonic θα υποστηριζει και BD profile 2.0 ... Αν εχει και αναλογικες εξοδους και κινηθει σε καλή τιμή, θα ειναι πολυ καλή επιλογή....:2thumb22sup:

Ακόμα και το DMP-BD10 της Panasonic είχε άψογο αναλογικό μέρος ! Πόσο μάλλον το DMP-BD50 :D

Για την τιμή, θα φανεί εν καιρώ ...