Blu-Ray player (media κυρίως) χωρίς Cinavia

  • Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

    Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.

    Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.

    Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.

moredread

Established Member
31 August 2009
161
Καλησπέρα στην κοινότητα,

Ψάχνω ένα BP κυρίως για media player αναπαραγωγή (99%) χωρίς Cinavia κλείδωμα,
Κατα προτίμηση LG/Sammy (+ etc) μιας και παίζουν όλους τους υπότιτλους και αρχεία (βασική προυπόθεση).
έχετε να προτείνετε κάποιο?

ευχαριστώ!
 
Last edited:
δυστυχώς, αυτό που ψάχνεις δεν υπάρχει. Το πετυχαίνεις είτε με συνδυασμούς συσκευών είτε με home theater pc, και συνδυασμούς συσκευών.
 
Εφόσον είναι για 99% για χρήση αρχείων , γιατί δεν παίρνεις ένα media player να κανείς την δουλειά σου όπως πρέπει ?
Ασε που θα την βγάλεις σχεδόν τσάμπα ...
 
Ισως η λύση του HTPC είναι η καλύτερη, έχω HDMI και οπτική είναι απο το PC στην TV (+ένα 5.1 ενισχυτή με 5.1 ηχεία, αλλά βαριέμαι να τον ανάβω, τα βλέπω κατευθείαν στhn Τv). Αλλά έχω το εξής πρόβλημα δεν υποστηρίζει DTS η ΤV LG PV350, και πολλές ταινίες δεν έχουν ήχο .
Επίσης με κουράζει ο KM-Player (χαλάει τον ήχο με τα Plugins του και την εικόνα). Υπάρχει κάποιος καλύτερος media player για PC ?

Επίσης για να αποφύγω το HTPC τι media player μου προτείνετε? κοντά στο 100ευρω...κυρίως mkv παίζω (μερικά είναι στριφνά και δεν μου τα παίζει κ η TV)