blu-ray player or PS3??

Απ ότι έχω διαβάσει το βασικό πρόβλημα του PS3 στον ήχο είναι το όχι και τόσο καλό decoding (ειδικά σε DTS-HD MA).

Από εκεί και πέρα νομίζω ότι και το Audyssey μια χαρά παίζει με ψηφιακή είσοδο 7.1 LPCM (άσχετα αν γενικά το Audyssey είναι πονεμένη ιστορία – αν κάνει κάτι δλδ…..έχοντας πλέον ‛φρέσκιες’ εμπειρίες και από αυτό αλλά και από το MCACC της Pioneer, θα ανοίξω σχετικό θέμα (για το πόσο καλύτερο είναι το σύστημα της Pioneer – στο ‛Auto’ τουλάχιστον / εκεί δλδ που έχει νόημα – ασχέτως τι γράφουν σε κάποια έντυπα ‛ειδικού τύπου’….τρομάρα τους)).

Anyway, το ζουμί είναι ότι αν θες το gaming κομμάτι πας στο PS3.

Αν θες αποκλειστικά BD player, ένα Panny 35 ή ένα Sony 350 είναι σαφώς καλύτερη λύση (για πολλούς λόγους).

So simple.

Anyway, το ζουμί είναι ότι αν θες το gaming κομμάτι πας στο PS3.

Αν θες αποκλειστικά BD player, ένα Panny 35 ή ένα Sony 350 είναι σαφώς καλύτερη λύση (για πολλούς λόγους).

So simple.[/quote]

αυτο ακριβώς:grandpa:

Επίσης, αν ΔΕΝ θες το gaming κομματι, και βλέπεις αποκλειστικα ταινιες HD, υπαρχει και λυση....

Αγοράζεις ενα απο τα standalone μηχανακια που παιζουν ματροσκες, και εισαι κύριος!

Βρισκεις ΑΠΛΕΤΟ υλικο HD (καλες κωδικοποιησεις που ΔΕΝ διαφερουν και πολυ απο τα δισκάκια αν το ψαξεις λιγο παραπάνω) και σχεδόν τσάμπα... και κυρίως ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ! :a0210:

Άσε που σε λιγο καιρό αν τελικά συνεχισει να υπαρχει τοσο περιορισμενη επιλογη σε Blu-ray όπως τωρα, σιγά-σιγά τα δισκάκια θα καταργηθουν και θα επικρατησει το HD μεσω Internet, ή θα βγάλουν κάτι καινούγιο...

Ενώ με τα αρχεια HD, και με τις τιμες των σκληρων δισκων μεγαλης χωρητικότητας να παίρνουν την κατρακύλα, η λύση που σου προτείνω είναι και διαχρονική! :grandpa:

Last edited:
Περιορισμένη επολογή σε δισκάκια υπάρχει στην Ελλάδα γιατί αν ρίξεις μια ματιά π.χ. Amazon χαμός γίνεται. Βέβαι τα mkv είναι άλλη γλύκα αλλά στις 130 ίντσες εγώ βλέπω διαφορές με τα original σε αρκετεούς τίτλους και φυσικά στον ήχο.

Εμενα δεν με ενδιεφερε το gaming και πηρα το BDP-S550. Εχω βεβαια και το dvico. Στο ενα παιρνεις το δισκακι και εχεις φοβερη εικονα και ηχο. Στο αλλο θελει δουλιτσα στο να κατεβασεις να τσεκαρεις ποιοτητα, να βρεις υποτιτλους κτλ. Στον ηχο βεβαια δεν πλησιαζει το player.

Ε
Αγοράζεις ενα απο τα standalone μηχανακια που παιζουν ματροσκες, και εισαι κύριος!

Βρισκεις ΑΠΛΕΤΟ υλικο HD (καλες κωδικοποιησεις που ΔΕΝ διαφερουν και πολυ απο τα δισκάκια αν το ψαξεις λιγο παραπάνω) και σχεδόν τσάμπα... και κυρίως ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΥΠΟΤΙΤΛΟΥΣ! :a0210:

Άσε που σε λιγο καιρό αν τελικά συνεχισει να υπαρχει τοσο περιορισμενη επιλογη σε Blu-ray όπως τωρα, σιγά-σιγά τα δισκάκια θα καταργηθουν και θα επικρατησει το HD μεσω Internet, ή θα βγάλουν κάτι καινούγιο...

Ενώ με τα αρχεια HD, και με τις τιμες των σκληρων δισκων μεγαλης χωρητικότητας να παίρνουν την κατρακύλα, η λύση που σου προτείνω είναι και διαχρονική! :grandpa:

Σωστο και αυτο.