*Blu-Ray* Τίτλοι Αναφοράς!

Απάντηση: Re: *Blue Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Τον Γλαδιάτορα γενικά ρε Μπικο τον έχουν ψιλοθάψει....

Αν τον δώ ολόκληρο θα έχω καλύτερη άποψη... Στα στιγμιότυπα που είδα πάντως η εικόνα μου άρεσε.

Re: Απάντηση: *Blue Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Από τα λίγα που είδα προχθές, ο Γλαδιάτορας έχει τζάμι εικόνα....

QUOTE]

Πωπώ, Μπαμπίνο, μ' έστειλες μ' αυτόν τον ... Γλαδιάτορα!!! :flipout::flipout::flipout::flipout:

Πάντως, δεν την έχω δει ακόμη την ταινία σε blu-ray. Και διαπιστώνω ότι έχω μείνει πίσω σε ταινίες αναφοράς. Βλέπεις, με μαλώνει η σύζυξ για την ένταση στον ήχο - ως προς τους σύνοικους δηλαδή στην πολυκατοικία (κι εδώ που τα λέμε, μένει ένας τύπος δίπλα μας, που "γυαλίζει" το μάτι του...)

Απάντηση: Re: *Blue Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Φτιάξε κι όλα τα posts τώρα ενα-ενα.... Τι, μισές δουλειές θα κάνουμε; Ο Ρούλης μίλησε... -bye-
icon10.gif

Re: *Blu-Ray* Τιτλοι Αναφορας!

@takisot: καλα κυκλοφορησε το monsters vs aliens??? Οχι τιποτ' αλλο αλλα μ' εχει φαει ο μικρος που το περιμενει ανυπομονα....:aktion033:

Απάντηση: *Blu-Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Φοβερο και σε Ηχο & σε Εικονα το ''Illuminati''
Λεπτομερη εικονα και αρκετα σκοτεινα για τους εχοντεs '' Kuro '' και οχι μονο!
Επισης το πιο σημαντικο....τα παραπανω συνοδευονται και απο μια ωραια υποθεση!
Κατα την γνωμη μου...πιο ωραιο απο το "Τhe Davinci Code''

Re: Απάντηση: *Blu-Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Φοβερο και σε Ηχο & σε Εικονα το ''Illuminati''
Λεπτομερη εικονα και αρκετα σκοτεινα για τους εχοντεs '' Kuro '' και οχι μονο!
Επισης το πιο σημαντικο....τα παραπανω συνοδευονται και απο μια ωραια υποθεση!
Κατα την γνωμη μου...πιο ωραιο απο το "Τhe Davinci Code''
Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα, όχι στο θέμα της εικόνας αλλά στην υπόθεση. Πιο γλυκό ύπνο είχα πολύ καιρό να κάνω, φαντάσου μας πήρε παρέα με την γυναίκα μου ο ύπνος. Τρία κλικ πιο πάνω το daninci.

Επέτρεψέ μου να διαφωνήσω κάθετα, όχι στο θέμα της εικόνας αλλά στην υπόθεση. Πιο γλυκό ύπνο είχα πολύ καιρό να κάνω, φαντάσου μας πήρε παρέα με την γυναίκα μου ο ύπνος. Τρία κλικ πιο πάνω το daninci.

Πεστο μου και εχω αυπνιες :grinning-smiley-043

Και Ως Ταινια αλλα πανω απ'ολα Εικονα και ηχος ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!Το καταευχαριστηθηκα το Knowing με τον Nikolas Cage!

Αναφορας δισκος!!!

Και Ως Ταινια αλλα πανω απ'ολα Εικονα και ηχος ΑΠΑΙΧΤΟΣ!!!!!Το καταευχαριστηθηκα το Knowing με τον Nikolas Cage!

Αναφορας δισκος!!!

θα συμφωνησω μαζι σου!!! to knowing ειναι απτις ταινιες που τις βαζω στη λιστα ως τιτλο αναφορας!!! ενα μισαωρο ειδα και τα ειδα ολα!!!!:music-smiley-005:

Re: *Blu-Ray* Τιτλοι Αναφορας!

Κάτσε βρε να δεις και το τέλος!!!

Θα σε αποζημιώσει.....:flipout::flipout::flipout:

(Από τις μεγαλύτερες μάπες που έχω δει. Αν τώρα όπως λέτε έχει ποιότητα εικόνας και ήχου αναφοράς, αν το σκοτώσουν στα 9.90 στο εξωτερικό κάποια στιγμή.......... )

Αναφορας δισκος!!!

Συμφωνώ απόλυτα.

Re: Απάντηση: *Blue Ray* Τιτλοι Αναφορας!

monsters-vs-aliens-poster.jpg

Παιδες, το ειδα χθες σε BluRay και τρελαθηκα!
Μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ταινια αναφορας για εικονα-ηχο!
Απιστευτα μαυρα, τρελη λεπτομερεια και αισθηση 3D, φοβερη χρωματικη παλλετα (οπως αναμενοταν λογω animation).
Ομως εκει που τα "σπαει" ειναι στον τομεα του ηχου: H μπαντα TruHD ειναι απλα εκπληκτικη σε ολα: καθαροτητα, διαχωρισμος και ΜΠΑΣΟ! Μιλαμε για πολυ, πεντακαθαρο μπασο!
A must see!

Απλά να προσθέσω ότι σ´ αυτή τη ταινία άκουσα το ποιο καθαρό σε διαχωρισμό και ταυτόχρονα σε δύναμη εφφέ απο το δεξί κανάλι surround.

Παρα πολυ καλη ταινια σε Blu Ray το καινουργιο Terminator 4 (Salvation) σε εικονα και κυριως σε ηχο!
Επισης πολυ ωραια μεταλλικη συσκευασια!!!
Και ως Ταινια φοβερη!
Ειμαι και Fan της Σειρας Terminator Βεβαια!!!
Το προτεινω σε ολους!!!

Παρα πολυ καλη ταινια σε Blu Ray το καινουργιο Terminator 4 (Salvation) σε εικονα και κυριως σε ηχο!
Επισης πολυ ωραια μεταλλικη συσκευασια!!!
Και ως Ταινια φοβερη!
Ειμαι και Fan της Σειρας Terminator Βεβαια!!!
Το προτεινω σε ολους!!!

sημερα τη ζαλευα στο φνακ σε μια 60αρα πιονεερ δεν ηταν ασχημο... αλλα η συσκευασια επειδη τιης μαζευω χρονια τωρα μου φανηκε λιγο φτηνιαρικη λες ηταν απο αλουμινοχαρτο......:bigcry::bigcry:

Απάντηση: Re: Απάντηση: *Blu-Ray* Τιτλοι Αναφορας!

sημερα τη ζαλευα στο φνακ σε μια 60αρα πιονεερ δεν ηταν ασχημο... αλλα η συσκευασια επειδη τιης μαζευω χρονια τωρα μου φανηκε λιγο φτηνιαρικη λες ηταν απο αλουμινοχαρτο......:bigcry::bigcry:

Mporeis na pareis kai ayto
http://www.videosun.gr/blu-ray/3,Φαντασίας/24,Επιστημονικής-Φαντασίας