Blu-ray VS Media Player

Αρα λοιπόν με δεδομένο αυτό που λέει ο onlineN, η λύση που πρότεινα στον φίλο που άνοιξε το topic ισχύει μόνο εφ´ όσον συνδέσει το BD-R στο PC του, και κάνει stream. (Είναι πάρα πολύ απλό βέβαια, αλλά...)

Η πρότασή μου παραμένει όσον αφορά το Xtreamer.
Pro ή SideWinder εσύ αποφασίζεις φίλε μου.

Σίμος

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους σας που συμμετάσχετε στη συζήτηση

Ορίστε και το video youtube που δείχνει το xtreamer να παίζει Blu-ray με streaming (το ξανατονίζω).

http://www.youtube.com/watch?v=ly1vCz6I02U

Διευκρινίζω τα εξής

1 Γνωρίζω οτι το xtreamer δεν "βλέπει" την δομή αρχείων του Blu-ray. Αυτό για να γίνει πρέπει (λογικά) να πληρώσουν και να πάρουν άδεια χρήσης, πράγμα που δεν είναι εύκολο να γίνει για αρκετούς λόγους και όχι μόνο οικονομικούς.

2 Ήλπιζα οτι το Xtreamer θα μπορούσε να "δεί" πχ ένα Blu-ray άγραφο δισκάκι στο οποίο θα γράφαμε ματρόσκες. Ήλπιζα έως ότου μου απάνησε ο onlineN:bigcry: Κρίμα γιατί θα έλυνε σε πολλούς τα χέρια. Τα πλεονεκτήματα είναι τόσο προφανή. Βέβαια, ακόμη ελπίζω. Ελπίζω οτι σε πχ άλλους 6 μήνες που τα Blu-ray θα είναι ακόμη φθηνότερα (ίσως και για χριστούγεννα) το Xtreamer "ξαφνικά' θα δει Blu-ray και ας κόπτονται οι moderators στο forum τους. Πρώτη κολοτούμπα που κάνουν δεν θα είναι.

3 Νομίζω οτι η λύση που πρότεινα, με τον σαφή περιορισμό του streaming, παραμένει πέραν από οικονομικότερη και αποδοτικότερη διότι συνδυάζει την παρουσία BD-R με τις μεγάλες δυνατότητες αναπαραγωγής του Xtreamer.

Αυτά από μένα
Να περνάτε όλοι καλά

Σίμος

Παιδιά δεν ήξερα που να ρωτήσω, αλλά έχω το εξής θέμα:
συμπληρωματικά σε καινούριο laptop με i5 kai HDMI που θα κάνει ΚΑΙ το HTPC, θα ήθελα μια πηγή φτηνή για το έπιπλο κάτω απο την 46αρα Βravia.
Για να παίζει τα dvd με upscale ,και τα mkv σε HD 1080 24p (όποτε λείπει το laptop)
σκέφτομαι να πάρω φτηνό blu-ray player (mkv capable). Ποιό έχει αποδεκτή ποιότητα εικόνας χωρίς να χρειαστεί να δώσω πάνω από 100-150 ; (κυρίως θα παίζει mkv αλλά λέω blu-player για να μπορώ να νοικιάσω και κάνα δισκάκι...αν όμως δεν παίζει κάτι σε φτηνό και καλό τότε να εξετάσουμε και το ενδεχόμενο των media player με συρτάρι dvd..)

άνοιξα και ειδικό θέμα για την παραπάνω ερώτηση γιατί απάντηση δεν πήρα...
κι εγώ που νόμιζα ότι μια όλα σε ένα συσκευή , δηλ. blu-ray player που παίζει τα πάντα και να είναι καλό media player θα ενδιέφερε όλο τον κόσμο... ¨(
κανείς γνώμες;

Eως 230ε παιονιρ320 και lgbx580.Εως170ε lg570- pany 65*samsungc5500-fhirips7500.Εωσ130 πανυ 60,μκβ με υποτιτλους παιζουν ταlg to fhilips kai to samsung.το πιο πληρες τοlgbx580

Είχα την ίδια απορία για συνοδεύσω την νέα μου πλάσμα (Pana G20). Κατέληξα σε μια σύνθετη λύση

1. Εναν παλιό σκληρό στην TV για εγγραφή - αναπαραγωγή
2. Ενα καλό BD για τα δισκάκια
3. Ενα Xtreamer για τα υπόλοιπα (το περιμένω)

Το σύνολο είναι κάπου 250 ευρώ και ταιριάζει με το DTS 5.1 ενισχυτή μου.

HEAT: ποιό είναι ένα καλό BD για σένα;
(Γιώργο Γαλάνη πολύ χρήσιμο το σχόλιο σου...ευχαριστώ:τι θα έπαιρνα; samsung c5500 με 155 παίζει και mkv)

pioneer BD υπάρχει να παίζει ματρόσκα;;;

Last edited: