Blue Jeans Cable Εντυπώσεις

• Αγαπητοί φίλοι και φίλες.

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub στη Θεσσαλονίκη για το 2025 την Κυριακή 30 Μαρτίου.

Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά.

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Χαιρετώ το forum! Επειδή έχω δει αρκετές φορές αυτό το site και τα φθηνά καλώδια που έχει ήθελα να ρωτήσω εντυπώσεις αν έχει πάρει κάποιος από εκεί και συγκεκριμένα για δύο μοντέλα 1) καλώδια ηχείων Belden 5T00UP 2)interconnect Blue Jeans Cable LC-1 .
Το συστημά μου είναι low budget και δεν περιμένω να κάνουν καμιά διαφορά απλά μιας και το κόστος είναι μικρό θα ήταν καλό να έχω τουλάχιστον καλώδια με σωστά κατασκευαστικά χαρακτηριστικά, μιας και αυτά που έχω τα είχα πάρει εντελώς στα τυφλά και δε νομίζω να πληρούν τις βασικές προυποθέσεις όπως καλή αγωγιμότητα στα ηχείων ή χαμηλή χωρητικότητα και θωράκιση στο ic.

http://www.bluejeanscable.com/

Last edited:

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,265
Και τα δυο καλωδια που σκεφτεσαι ειναι καλα.

Το καλωδιο ηχειων ειναι πολυ χοντρο ( 10awg = 5.5 sq.mm ).

Μπορεις να σκεφτεις και το 12 awg / 3.35 sq.mm

Aν σκεφτεσαι για τις μπανανες που εχει στην φωτογραφια του,μακρια,δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα,θα χαλαρωνει συνεχως το καλωδιο.

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Και τα δυο καλωδια που σκεφτεσαι ειναι καλα.

Το καλωδιο ηχειων ειναι πολυ χοντρο ( 10awg = 5.5 sq.mm ).

Μπορεις να σκεφτεις και το 12 awg / 3.35 sq.mm

Aν σκεφτεσαι για τις μπανανες που εχει στην φωτογραφια του,μακρια,δεν ειναι και η καλυτερη ιδεα,θα χαλαρωνει συνεχως το καλωδιο.

Thanks για το tip!Ναι σκέφτομαι να το πάρω σκέτο το καλώδιο να το βάλω με τον κλασικό τρόπο. Από θέμα πάχους έχει κάποιο πρόβλημα?από θέμα χώρου δε με πειράζει λειτουργικά εννοώ δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η μεγαλύτερη διατομή?Για ακόμα μικρότερη αντίσταση έλεγα για το χοντρό.

AUDIOLYTIC

AVClub Fanatic
13 August 2010
10,265
Thanks για το tip!Ναι σκέφτομαι να το πάρω σκέτο το καλώδιο να το βάλω με τον κλασικό τρόπο. Από θέμα πάχους έχει κάποιο πρόβλημα?από θέμα χώρου δε με πειράζει λειτουργικά εννοώ δημιουργεί κάποιο πρόβλημα η μεγαλύτερη διατομή?Για ακόμα μικρότερη αντίσταση έλεγα για το χοντρό.

Oχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα το παχος,εκτος της πιθανοτητας να σε δυσκολεψει λιγο αν θα το βαλεις γυμνο στα binding posts ενισχυτη/ηχειων.

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Oχι δεν υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα το παχος,εκτος της πιθανοτητας να σε δυσκολεψει λιγο αν θα το βαλεις γυμνο στα binding posts ενισχυτη/ηχειων.
Θα στριβω λίγη ώρα παραπάνω μέχρι να χωρέσει δηλαδή δεν πειράζει!Ωραία θα τα παραγγείλω και θα σας πω εντυπώσεις μόλις έρθουν ευχαριστώ πολύ!:D

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Σωστό και να κόψω πάλι τα διπλάσια από το 2μισάρι που έχω τώρα θα έχει.Οπότε μια χαρά αγωγιμότητα και πάλι

Panoramix

Moderator
Staff member
31 January 2012
11,653
Θεσσαλονίκη
για να μην ανοίξω νέο topic, σκοπεύω να αγοράσω από εκεί ένα ζευγάρι rca και ένα coaxial, το συνολικό κόστος προέκυψε 33 λίρες και τα μεταφορικά άλλες 19! Επειδή το θέμα των μεταφορικών μου φάνηκε λίγο μ@λ@κί@, αν ενδιαφέρεται να αγοράσει κανείς από Θεσσαλονίκη τίποτα από εκεί ας μου στείλει πμ για να μοιραστούμε τα μεταφορικά.

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
για να μην ανοίξω νέο topic, σκοπεύω να αγοράσω από εκεί ένα ζευγάρι rca και ένα coaxial, το συνολικό κόστος προέκυψε 33 λίρες και τα μεταφορικά άλλες 19! Επειδή το θέμα των μεταφορικών μου φάνηκε λίγο μ@λ@κί@, αν ενδιαφέρεται να αγοράσει κανείς από Θεσσαλονίκη τίποτα από εκεί ας μου στείλει πμ για να μοιραστούμε τα μεταφορικά.
Μήπως συμπεριλαμβάνονται και οι φόροι επειδή είναι από Αμερική? Γιατί και μένα πήγαν αρκετά τα συνολικά μεταφορικά.

wynn

AVClub Enthusiast
20 September 2011
753
Όχι γιατί αυξάνοντας τις ποσότητες τα μτφ βγήκαν λιγότερα.... Καθαρά για καπέλο μου φαινονται
Δεν το είχα παρατηρήσει ομολογώ μάλλον με έπιασαν κότσο χαχα

tmjuju

Administration Team
Staff member
21 January 2007
21,629
Απάντηση: Re: Blue Jeans Cable Εντυπώσεις

Είναι η καλύτερη λύση
Και εγώ όταν κάποτε είχα φέρει ήταν μαζί με φίλους