Blue ray palyer + Media player

Εγώ έχω κατασταλάξει προς Samsung PD-D5100, Samsung PD-D5300, Samsung PD-D5500.
Θα έπαιρνα το 5100 που είναι και φθηνό, αλλά το 5300 έχει και Component και λέω πως μιας και θέλω να πάρω και δεν βιάζομαι
θα περιμένω έως να πέσει η τιμή του 5500 που είναι πιο πλήρης... ή θα περιμένω να βγάλουν καμιά καλή προσφορά για αυτό.

AVCHD παίζει και το PD-D5300 και το PD-D5500.
http://www.samsung.com/au/consumer/...y-dvd-players/blu-ray-dvd-players/BD-D5300/XY
Το PD-D5100 γράφουν πως δεν παίζει.

NTFS δίσκο διαβάζουν και τα τρία.
Με τους υπότιτλους λογικά δεν έχουν πρόβλημα, αλλά επειδή εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτή η δυνατότητα, δεν έχω δώσει σημασία και δεν το έχω ψάξει παραπάνω.

Επίσης τα Philips BDP3250 + BDP3250 ξέρω πως είναι πολύ καλά στην αναπαραγωγή αρχείων. Διάβασε και εδώ...
http://www.avclub.gr/forum/showthre...-12-BD-Player-(Εντυπώσεις-Ερωτήσεις-Reviews-)

Last edited:
Ok. Με έπεισες και κοίταξα προς samsung μεριά και συγκεκριμένα το Samsung PD-Ε5500 στα 109 περίπου.
Φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του Samsung PD-D5500 που αναφέρεις για το 2012.

Όντως γράφει ότι είναι AVCHD συμβατό και ευελπιστώ να έχει γενικά καλύτερο Media Player (συμβατό με περισσότερα format και καλύτερη υποστήριξη Ελληνικών) και δικτυακές εφαρμογές.

Επίσης είναι πιο όμορφο από το Sony που έβλεπα.

Περισσότερα αφού το παραλάβω και το δοκιμάσω.

Απάντηση: Re: Blue ray palyer + Media player

Ok. Με έπεισες και κοίταξα προς samsung μεριά και συγκεκριμένα το Samsung PD-Ε5500 στα 109 περίπου.
Φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του Samsung PD-D5500 που αναφέρεις για το 2012.
Το PD-E5500 δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει και αν όντως είναι ο αντικαταστάσης του D.
Σε ερώτημα μου σε άλλο θέμα, δεν πήρα απάντηση για την διαφορά των δύο μοντέλων.
Θα κάνω το ίδιο ερώτημα σε ξεχωριστό θέμα μπας και μας απαντήσει κάποιος που ξέρει σίγουρα.

Re: Απάντηση: Re: Blue ray palyer + Media player

Τελικά διαβάζοντας καλύτερα τα specs αποφάσισα να αλλάξω ξανά την παραγγελία και να πάω στην πρώτη μου επιλογή, το Sony BDP-S490.

Ο βασικός λόγος ήταν το ότι στο manual του sony λέει ότι αναπαράγει αρχεία avchd με κατάληξη mts (όπως αυτά που γράφει η φωτογραφική μου) ενώ στο manual του samsung δεν αναφέρει καθόλου αρχεία με αυτή την κατάληξη (έχει μόνο αρχεία με κατάληξη ts). Ξέρω ότι η Sony μαζί με την Panasonic είναι αυτοί που θέσπισαν το standard AVCHD οπότε η λογική λέει ότι θα είναι πλήρως συμβατός ο player του Sony.

Πέρα από αυτό με χάλασε η έλλειψη του 2ου USB στο πίσω μέρος στο Samsung. Δεν το είχα προσέξει πριν την παραγγελία και το θεωρώ σημαντικό μειονέκτημα. Αν δηλαδή βάλεις Wifi Dongle στο ένα USB δεν έχεις κανένα άλλο ελεύθερο και πρέπει να βάζεις - βγάζεις.

Οι υπόλοιπες ελλείψεις σε IO που έχει το Samsung με επηρέασαν επίσης αλλά λιγότερο.

Γενικά πάντως με ξενίζει το ότι τα φετινά μοντέλα υπολείπονται των περσινών σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά ή στην καλύτερη περίπτωση απλώς δεν προσφέρουν τίποτα περισσότερο.
Τι έγινε; Έπεσε κούρεμα και εδώ;

Last edited: