Γιαννης Σπυρου AVClub Fanatic 22 June 2006 35,500 NEO HRAKLEIO 7 January 2010 #21 Xρειαζονται καποιες ρυθμισεις γι αυτο ? Για πειτε λεπτομερειες ...
C Constantinos Milonas AVClub Addicted Member 20 August 2006 1,782 13 January 2010 #22 Από ήχο τι έχει το Blue Ray που ρυπαρές ? Γιατί όπως έγραψα και σε ένα άλλο νήμα ήχο δεν έχω καθόλου με αρχεία m2ts που έχω. Είναι TrueHD 5.1 και 7.1
Από ήχο τι έχει το Blue Ray που ρυπαρές ? Γιατί όπως έγραψα και σε ένα άλλο νήμα ήχο δεν έχω καθόλου με αρχεία m2ts που έχω. Είναι TrueHD 5.1 και 7.1
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,545 HAMBURG 14 January 2010 #23 Απάντηση: Re: BLUE RAY rip παιζει με το WMP 11 !!! loufjohn said: Πως απο το KMP ειδες το rip του blue ray; Aφου εχει επιλογη μονο για DVD (open DVD) Click to expand... πας στον φακελο STREAM του ριπαρισμενου Blue Ray και διαλεγεις το μεγαλυτερο αρχειο πχ, 23 Γιγα και το ανοιγεις κανονικα με οποιον πλευερ θελεις ! ολοι σχεδον τα παιζουν.... το μεγαλυτερο αρχειο σχεδον 99,9% ειναι ολοκληρη η ταινια
Απάντηση: Re: BLUE RAY rip παιζει με το WMP 11 !!! loufjohn said: Πως απο το KMP ειδες το rip του blue ray; Aφου εχει επιλογη μονο για DVD (open DVD) Click to expand... πας στον φακελο STREAM του ριπαρισμενου Blue Ray και διαλεγεις το μεγαλυτερο αρχειο πχ, 23 Γιγα και το ανοιγεις κανονικα με οποιον πλευερ θελεις ! ολοι σχεδον τα παιζουν.... το μεγαλυτερο αρχειο σχεδον 99,9% ειναι ολοκληρη η ταινια
Μπελλος Ευαγγελος Supreme Member 16 July 2006 7,545 HAMBURG 14 January 2010 #24 Απάντηση: Re: BLUE RAY rip παιζει με το WMP 11 !!! Constantinos Milonas said: Από ήχο τι έχει το Blue Ray που ρυπαρές ? Γιατί όπως έγραψα και σε ένα άλλο νήμα ήχο δεν έχω καθόλου με αρχεία m2ts που έχω. Είναι TrueHD 5.1 και 7.1 Click to expand... ο ηχος ειναι νομιζω ο αυθεντικος δεν νομιζω να αλλαζει ... εγω ομως επηδη παιζω με ΠΙ ΣΙ ο ενησχητης μου δειχνει ενδειξη DTS η D.D.5:1 αναλογα ... απλο ενοειτε
Απάντηση: Re: BLUE RAY rip παιζει με το WMP 11 !!! Constantinos Milonas said: Από ήχο τι έχει το Blue Ray που ρυπαρές ? Γιατί όπως έγραψα και σε ένα άλλο νήμα ήχο δεν έχω καθόλου με αρχεία m2ts που έχω. Είναι TrueHD 5.1 και 7.1 Click to expand... ο ηχος ειναι νομιζω ο αυθεντικος δεν νομιζω να αλλαζει ... εγω ομως επηδη παιζω με ΠΙ ΣΙ ο ενησχητης μου δειχνει ενδειξη DTS η D.D.5:1 αναλογα ... απλο ενοειτε