Δημήτρης Ν.
AVClub Fanatic
Εγώ δεν κατάλαβα εάν το ποσοστό που αναφέρθηκε είχε να κάνει με προσωπική μουσική προτίμηση ή είχε να κάνει με τον τυφλό εντοπισμό της πηγής που πάιζει καθε φορά.
Η δεύτερη περίπτωση θα είχε περισσότερο ενδιαφερον. Ειδικά με ξενα CDs που ακούς στο χώρο σου για πρώτη φορά. Εδω την πατάνε πολλοί. Δεν μπορούν να εντοπίσουν ούτε καν τη δική τους πηγή και επιλέγουν τυχαία.
Εχει και φοβερή πλάκα.
Το ποσοστό είχε σχέση με προσωπική μουσική προτίμηση . Δυστυχώς blind test δεν έγινε - που να προλάβουμε σε ένα απόγεμα . Οπότε η προσωπική μουσική προτίμηση δεν λέει τίποτα τελικά. Ας σημειωθεί ότι το machine head ακούστηκε - εκτός από τις δύο αναφερθείσες πηγές - και στο Final Tool/ Unify/Clearaudio Victory H συνδυασμό με phono stage το ΡΑΜ της AudioNet ( με δίκσο όμως digitally remastered - έψαξα να βρω το παλιό quadrophonic αντίτυπο μου , αλλά ποιός ξέρει που είχε χαθεί ; ) . Ο κ. Παναγιωτίδης προτίμησε από όλες τις εκδοχές αυτήν του βινυλίου , έστω και ψηφιακά επεξεργασθέντος .
Σημ. Ο κ. Παναγιωτίδης θεωρεί ότι το σύστημα μου έχει πολλά πρίμα για τα γούστα του ( είτε βινύλιο είτε cd κι αν παίζει ) .